Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deniz, pko kistleri ultrasonda rahatça görülebiliyor değil mi?
madem görülebiliyor bu doktor bana neden pko olabilirsin dedi? kist yok ki bende.görülüyor canım ben bile gördüm yani küçük küçük siyah toplar var ....
madem görülebiliyor bu doktor bana neden pko olabilirsin dedi? kist yok ki bende.
kist olmadan pko olabilir mi denizcim?
senin de mübarek olsun canım, nasılsın?
sende nasıl durumlar?
nihayetinde kist olması lazım. ve ultrasonda tespit edilebiliyor.
kusura bakma canım çok soruyorum ama kafam çok karışık
nihayetinde kist olması lazım. ve ultrasonda tespit edilebiliyor.
kusura bakma canım çok soruyorum ama kafam çok karışık
Bu arada kandiliniz mubarek olsun rabbbim bu gecenin hayrına dualarımızı kabul etsin kim ona el açar dua ederse o dua kabul olsun rabbim hiçbir kadını anne olamamakla sınamasın inşallah
canım üzülme allah herşeyin hayırlısını versin hakkımızda tekrar başladınmı tedaviye ben yeni katıldım aranıza benide ekleyin benimde 2 denemem büyük ihtimalele salı günü yumurtalarım toplanacak şu mübarek günde allahtan hayılısını isteyelim guclubacismile
tedav,i görmüyorum doktorum 1 yıl korunmasız ilişk söyledi üffffffffffffff. yani doğanın reçetelerinden faydalanıyorum(
Allahım bu mübarek günün hatrına bana ve burdaki tüm arkadaşlarıma hayırlı ve sağlıklı bebekler ver. amiin..
sagol canım.sen nasılsın.sanada hayırlı kandıller
nısacım calsımalara devammı.bugun calısmayı dusunuyormusunuz.kandıl ya calısma olurmu