hahahah çok hoşsun özlem yaslm annişler ve anne adayları iyi bayramlar....kızlar çok yoğunum bu aralar....oğluşumun ilk inci gibi dişi çıktı şimdide yanındaki çıkmaya çalışıyo offf çok yorucu bir süreç gerçi çok şükür sadece mızmızlandı ishal falan olmadı sonra evimizi aldık...hıdrellezde gül ağacının altına gömdüğüm dileğimde ki aynı ev inanamadım görünce çok güzel çok şükür bayram geçsin krediye başvurucaz hemen tapu derken inşallah yeni dönemde kendi evimizde olucaz..sonra anneme kırgındım konuştum meğer hiç farkında değilmiş çok üzüldü beni üzdüğü için binlerce kez özür diledi ben sana nasıl kıyarım kıymetlimsin sen benim hayata bağlanma sebebimdin sen olmasan ben onca şeye katlanamazdım hiç dedi...sonra geline neden baktığını anlattı bu kız kilo alıcam diye hiç bişey yemedi hamileliği boyunca hatta süt yoğurt bunlarda dahil ve yeğen,m çok küçük doğdu tabiki..küçük diye annesi kabullenemiyormuş ben niye 2700 gr doğurdum diyomuş bebeğini kızını 3 haftalık oldu hala kucağına almamış anne sevgisinden mahrum kaldı canım benim...annemde ona bakıyormuş...ben üzülmeyim diye anlatmamış...şimdi herşey çok güzel çok şükür yarın da inşallah görevlendirme için başvuracam ve ömrümde ilk kez birinden yardım istedim Rabbim affetsin inşallah kimsenin hakkına girmem...hepiniz Allah'a emanet olun bebişlerinizi çok öpüyorum..haaa teyzeleri unutmadan size oğlumun ilk aşk hikayesini anlatayım...biz emlekçıyı beklerken sitenin bahçesinde 6 aylık bir kız bebeği bakıcısı parka götürüyoordu durdu biraz konuştuk derken bir baktık bunlar arabalrından elleşmeye başlamışlar benim oğlan kızın bacağını tutuyo kız kolunu tutuyo ve birbirlerine heee hheeeee bumm bummm diyolar gülümsüyorlar..sonra bakıcısı korktu kızı çizer diye ayırmaya çalıştı yok sıkı sıkı tutmuşlar oyuncakla dikkatlerini dağıttıkta ancak ayırabildik
...ayrıca ek gıdalara başladık ve yoğurdu hiç sevmedik diğerlerini az çok yiyoruz ama
kızlar bende sürekli bakıyorum topiğimize bu topik bnm için çok öenmli hazel bu topiği açtığı ay hamiş kalmıştım bende o güzel haberi vermiştim sizlere üstelik çok umutsuzken:)neyse paşam kocaman oldu teyzeleri ek dıdalarla pek hoşlaşmıyoruz şimdilik ama sevicez inş ya artık herlşeyden veriyorum az az tabi bnm istediğim kadar yemesede sağlık olsun yeterki sizler nasılsınız öpüyorum hepinizi aeolun
slm annişler ve anne adayları iyi bayramlar....kızlar çok yoğunum bu aralar....oğluşumun ilk inci gibi dişi çıktı şimdide yanındaki çıkmaya çalışıyo offf çok yorucu bir süreç gerçi çok şükür sadece mızmızlandı ishal falan olmadı sonra evimizi aldık...hıdrellezde gül ağacının altına gömdüğüm dileğimde ki aynı ev inanamadım görünce çok güzel çok şükür bayram geçsin krediye başvurucaz hemen tapu derken inşallah yeni dönemde kendi evimizde olucaz..sonra anneme kırgındım konuştum meğer hiç farkında değilmiş çok üzüldü beni üzdüğü için binlerce kez özür diledi ben sana nasıl kıyarım kıymetlimsin sen benim hayata bağlanma sebebimdin sen olmasan ben onca şeye katlanamazdım hiç dedi...sonra geline neden baktığını anlattı bu kız kilo alıcam diye hiç bişey yemedi hamileliği boyunca hatta süt yoğurt bunlarda dahil ve yeğen,m çok küçük doğdu tabiki..küçük diye annesi kabullenemiyormuş ben niye 2700 gr doğurdum diyomuş bebeğini kızını 3 haftalık oldu hala kucağına almamış anne sevgisinden mahrum kaldı canım benim...annemde ona bakıyormuş...ben üzülmeyim diye anlatmamış...şimdi herşey çok güzel çok şükür yarın da inşallah görevlendirme için başvuracam ve ömrümde ilk kez birinden yardım istedim Rabbim affetsin inşallah kimsenin hakkına girmem...hepiniz Allah'a emanet olun bebişlerinizi çok öpüyorum..haaa teyzeleri unutmadan size oğlumun ilk aşk hikayesini anlatayım...biz emlekçıyı beklerken sitenin bahçesinde 6 aylık bir kız bebeği bakıcısı parka götürüyoordu durdu biraz konuştuk derken bir baktık bunlar arabalrından elleşmeye başlamışlar benim oğlan kızın bacağını tutuyo kız kolunu tutuyo ve birbirlerine heee hheeeee bumm bummm diyolar gülümsüyorlar..sonra bakıcısı korktu kızı çizer diye ayırmaya çalıştı yok sıkı sıkı tutmuşlar oyuncakla dikkatlerini dağıttıkta ancak ayırabildik
...ayrıca ek gıdalara başladık ve yoğurdu hiç sevmedik diğerlerini az çok yiyoruz ama
merhabalar
gecmıs bayramınız mubarek olsun.
aysucum ogluna cok gecmıs olsun ınsallah en kısa zamanda iyileşir.
bız cok sukur ıyıyız.ınsallah sonuna kadarda boyle devam eder.ayrıntılıda da hamdolsun ıyı cıktı yavrum.ama kızlar ben cok sinirliyim yaaa.herseye aglıyorum stres yapıyorum sinirlenıyorum.en ufak lafa bıle tahammulum yok.hamılelıkle alakalımı.ben boyle degıldım.
slm kızlar
Nurberra delikanlı olmuş ya artık oğlun maşallah yerim onu
Özlem eviniz hayırlı olsun canım annene çok sevindim ben çok üzülüyordum senin için oğluşununda öpüyorum gıdığından maşallah inş. iii bir bakıcıda bulursun cnm
Aysucum çok geçmiş olsun inş.. Doğann gelişimi çok iii olur bu ay
Hazelcim hamilelikten cnm bende ağlıyordum sinir küpüydüm resmen cnm sakin olmaya çalış bebeğe yansıyor hamilelikteki ruh hali
Yaskase Toprakceylin uğramıyor mu artık kızlar nasılsınız bebişler oldumu ben uzak kaldım
Bizde Eskişehirdeydik ailemn yanında kaldım braz iii geldi bana da Mustafa Emirimede çok şımardı çığlık atmalar gülücükler kucakcı oldu hep oyun tabi gördü o kadar ilgiyi yoruluyorum ama oğluşum benm herşeyimmmm onu çok seviyorum çokkk acaba 2. bebeğimide böle sevebilir miyim
cnm çok geçmiş olsun doğana inş düzelmiştir kayısı püresi çok faydalı oluyo yarar inş onadakızlar oğlum kabız oldu malesef.fitilsiz çıkamıyodu zaten en son fitilde katı yapınca dün dr a gittik.çocuk cerrahına.muaynede oğlum çok ağladııı(((
sezeryanla doğan bebeklerde bağırsak fonksiyonları bozuk olabiliyomuş.bağırsakları hep kaka dolmuş eğer gitmeseydik genişleme olabilirmiş ve bu büyük sorun teşkil edermiş.3 gün lağman yapıcam 3 ay surup ve bi ilaç daha var damla şeklince bağırsaklara mikrop veriyomuş sanırım.bide kremimiz var popoya sürüyoruz biraz içeri doğru.oğlum artık korkar oldu altını değiştirirken bile bağırıyo.umarım biran önce düzelir.
doktora gitmeden öncede son 3 gündür çok huysuzdu uyumuyodu yemiyodu derdi buymuş demekki.rabbime şükür düzeldi oğlum.
oy emir paşamızda kocaman olmuş annesi vakit su gibi geçiyo valla şımarsın kuzucukalr boşver tüm ilgi onlarda tadını çıkarsınlar 2.gelince nasıl olur bilemiyorum ahahah Allahım hayırlı zamanda nasip etsin isteyenlere hepsine sağlık versin Rabbim öpüyoruz cnm sizi eymende mustafa emiri öpüyo:)arkidişislm kızlar
Nurberra delikanlı olmuş ya artık oğlun maşallah yerim onu
Özlem eviniz hayırlı olsun canım annene çok sevindim ben çok üzülüyordum senin için oğluşununda öpüyorum gıdığından maşallah inş. iii bir bakıcıda bulursun cnm
Aysucum çok geçmiş olsun inş.. Doğann gelişimi çok iii olur bu ay
Hazelcim hamilelikten cnm bende ağlıyordum sinir küpüydüm resmen cnm sakin olmaya çalış bebeğe yansıyor hamilelikteki ruh hali
Yaskase Toprakceylin uğramıyor mu artık kızlar nasılsınız bebişler oldumu ben uzak kaldım
Bizde Eskişehirdeydik ailemn yanında kaldım braz iii geldi bana da Mustafa Emirimede çok şımardı çığlık atmalar gülücükler kucakcı oldu hep oyun tabi gördü o kadar ilgiyi yoruluyorum ama oğluşum benm herşeyimmmm onu çok seviyorum çokkk acaba 2. bebeğimide böle sevebilir miyim
kızlar beni sormuşsunuz şükür aldım meleğimi kucağıma 45 günlük oldu meleğim:)
Kızlar slm..
Benim de doğum oldu.
Oğlum yanımda şimdi.
İ iz. Herkesler i idir umarım.
Artık oğlumla uğrarız topimize..
tebrikler kzılar sağlıkla büyütü oğluşları isimlerinide yazın
bi liste yapalım burası bizim için özel:):) baksana erkeklerden geçilmiyo topiş :)sanırım hepsinin abisi bnm oğlum öpüyoruz tüm kardeşelri:)
kızlar farkındamısınız ya atlamış oalbilirim ama jhepimizin bebeişler ERKEK
hihihih
bu topiğin bizim için öenmi çok burda hamiş kaldık o yüzden burayı ihmal etmeyelim aradada olsa birbirimizden ahber almak çok güzel oluyo öptk hepinizi
Kızlar slm..
Benim de doğum oldu.
Oğlum yanımda şimdi.
slm arkadaşlar nasılsınız keyifler iyidir inş.uzun zaman oldu buraya ugramayalı.artık eskisi gibi cok fazla vaktim olmuyor.ayyy cok özlemişim burasını eski yorumlarımı okudum cok duygulandımne güzel paylaşımlarımız olmuş.hepimiz bir birimize destek cıktık burası cok ugur getirdi bizlere.rabbim diliyen isteyen herkeze nasip etsin.
aysuncugum cokkk gecmiş olsun canım cok üzüldüm ogluşuna rabbim acil şifalar versin.
hazel canım bebişinin iyi olmasına cokkk sevindim.bak ne stresli günlerin olmuştu rabbim sonunda seninde muradını verdi.şükürler olsun rabbime.nisam yasecigim ve diger arkadaşlerım sizler nasılsınız.
benim kızımında dişi cıktı teyzeleri.tek sorunumuz parmak uçlarına basıyor kaç gündür panik olduk ama cok şükür bu gün normal oldugunu ögrendik.akşama kadar vaktin nasıl gectigini anlamıyorum bazen yemek yemeye fırsat bulamıyorum.bizimde almila hanımla günlerimiz böyle geciyor hepinizi cooooooooooooooooook cokkkkkkkkkkkkk öpüyorm
slm arkadaşlar nasılsınız keyifler iyidir inş.uzun zaman oldu buraya ugramayalı.artık eskisi gibi cok fazla vaktim olmuyor.ayyy cok özlemişim burasını eski yorumlarımı okudum cok duygulandımne güzel paylaşımlarımız olmuş.hepimiz bir birimize destek cıktık burası cok ugur getirdi bizlere.rabbim diliyen isteyen herkeze nasip etsin.
aysuncugum cokkk gecmiş olsun canım cok üzüldüm ogluşuna rabbim acil şifalar versin.
hazel canım bebişinin iyi olmasına cokkk sevindim.bak ne stresli günlerin olmuştu rabbim sonunda seninde muradını verdi.şükürler olsun rabbime.nisam yasecigim ve diger arkadaşlerım sizler nasılsınız.
benim kızımında dişi cıktı teyzeleri.tek sorunumuz parmak uçlarına basıyor kaç gündür panik olduk ama cok şükür bu gün normal oldugunu ögrendik.akşama kadar vaktin nasıl gectigini anlamıyorum bazen yemek yemeye fırsat bulamıyorum.bizimde almila hanımla günlerimiz böyle geciyor hepinizi cooooooooooooooooook cokkkkkkkkkkkkk öpüyorm
Kızlar slm..
Benim de doğum oldu.
Oğlum yanımda şimdi.
çok saol cnm kayısının mevsimi geçti artık malesef bulunmuyo.armut yediriyorum şimdilik.cnm çok geçmiş olsun doğana inş düzelmiştir kayısı püresi çok faydalı oluyo yarar inş onada
Kızlar slm..
Benim de doğum oldu.
Oğlum yanımda şimdi.
kızlar bugun 50 lik seker yuklemesı yaptrdım.
aclık 74 cıktı ama 50 lik 188 cıktı.şok oldumbu kadar yuksek olacagını tahmın etmezdım hıc.haftaya 100 luk yaptrcam.ama bu 100 luk bebegıme zarar verırmı yaaa Allah korusun.
neyapıcam ben sımdı.cok korkuyorum bebegıme bırsey olmasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?