kızlarrr oğluşummm oluyooooooooo çok mutluyumm
hayırlı olsun cnm maşlalh
kızlar sanırım haziran temmuz ağustos ayı anneleri topiği hep prens oldu:) aa prensesimiz yokmu ya benmi hatılamıyorum acaba hadi yasese senden haber bekliyoz cnm bunca böcüğe bi çiçek gerek:)
özlemcim nick deişmiş. Hatırlamaz mıyız seni. Ben de normalden yanayım. Sağlıkla olsun da doğum şekli de bi yerde önemli olmıcaktır. Çok beklemek istemezsen bebek gelmezse sezeryanda olabilir. Sonlarda stres olunabiliir belki. Rabbim hayırlısını versin. Cnm gebeyim 2 aykı ben de. Bi dahaki kontrolümde gebeliğimden daha da emin olucam her şe yolunda gitmeye devam ederse. Şimdilik kimse bilmio! Eşim sadece!kızlar nasılsınız???beni hatırlıyo musunuz???özür diliyorum çok sık giremediğim için ama vakit bulamıyorum gerçektenhamiş olan tüm arkadaşlara sorunsuz hamilelikler diliyorum.yasecim inşallah hamilesin canım dikkat et kendine...Hamiş kalmak isteyen arkadaşlar umarım Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip eder...bizde hazırlıkları tamamladık çok şükür çok azkaldı kızlar doğuma dua edin lütfen dr bebek iri normal olmayabilir dedi ve ben sezaryen olmak istemiyorum...oğluşumun başı hala sol tarafımda aşağı inmedi ...hepiniz Allah'a emanet olun....
yase canımmm cokk sevindim inş herşey istedigin gibi olur canım.darısı tüm bebiş isteyen arkadaşlara rabbim hepinize nasip etsin inş.
bu arada dr gittinmi birşey yazmamışsın.inş herşey yolundadır
kızlar nasılsınız???beni hatırlıyo musunuz???özür diliyorum çok sık giremediğim için ama vakit bulamıyorum gerçektenhamiş olan tüm arkadaşlara sorunsuz hamilelikler diliyorum.yasecim inşallah hamilesin canım dikkat et kendine...Hamiş kalmak isteyen arkadaşlar umarım Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip eder...bizde hazırlıkları tamamladık çok şükür çok azkaldı kızlar doğuma dua edin lütfen dr bebek iri normal olmayabilir dedi ve ben sezaryen olmak istemiyorum...oğluşumun başı hala sol tarafımda aşağı inmedi ...hepiniz Allah'a emanet olun....
Evet kızlar bombayı patlatıorum. 2 aylık gebeyim ve her şe yolunda çok şükür.
Ben riske girdim çok soğukkanlı davrandım belkide ki düşüğüm olmuştu. Dicem doktora da 2 aylıkken gittim zate. Bebek, kese, kalp atışı vs. hepsi bi günde oldu ilk! Sorun yokmuş, düşük tehlikesi de yokmuş. Kanamam yoktu zate olsadı beklemezdim giderdim hemen. İçerde de kanama alanı vs.yokmuş. Temizdi her şe. Sadece folik plusıma devam edicem günde 3 tane 12 haftaya kadar. Bidaki randevum 1 ay sonra 2 li test ve ense kalınlığı içinmiş. Acele etmicem. Ne zaman gel derlerse o zaman. Aksilik olmazsa 3 ayda 2. kontrolüm olucak. Gebeliğin yarılanmasına yakın artık daha mı sık gidilir bilmiorum..
İnşallah yolunda gider her şe bizim için kızlar. Topikte gene sıraya girdik gelmeye başladı gebelik haberleri. Bu gidişle gebe olmayan kalmayacak burda inşallah. Az kaldı! Yakında doğum öykülerini haberlerini de alıcaz kısmetse.
Destek olan, merak eden, dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkürler..
mrb kızlar uzun bi aradan sonra..:82::82:
sizi takip ediyorum ama pek yazamıyorum.. tüm gebe arkadaşları tebrik ediyooruumm Allah tamamına erdirsin inş.
bizdede herşey ii gidio şükür gebelik lekeri var diet yapıorum onun haricinde hersey normal...
ilk zamanlarım hep kanamalıydı ama 4 aydan sonra herşy yoluna girdi..
oğluşum olacak inşş..adı da ömer batu olcak inş fikir değiştirmezsek..
nur berra ayyy çok az kalmış artık size hayırlı kolay doğumlar diliyorum hikayenizi de bekliyorum bir nefeste doğuranlardan oluruzzzz hepimiz inş.aysuu çok saol cnm hepimiz kolaycacık doğuralım inş sağ salim
yase seni merak etmiştim ama yazmamışsın cnm inş herşey yolundadır ve meleğin seninledir cnm
canım Allah yard. olsun hayırlı sağlıklı doğumlar inş. doktorun dediğine gerek kalmaz normal doğum yaparsın ama herşeyden önce sizin için hangisi sağlıklıysa o olsunkızlar nasılsınız???beni hatırlıyo musunuz???özür diliyorum çok sık giremediğim için ama vakit bulamıyorum gerçektenhamiş olan tüm arkadaşlara sorunsuz hamilelikler diliyorum.yasecim inşallah hamilesin canım dikkat et kendine...Hamiş kalmak isteyen arkadaşlar umarım Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip eder...bizde hazırlıkları tamamladık çok şükür çok azkaldı kızlar doğuma dua edin lütfen dr bebek iri normal olmayabilir dedi ve ben sezaryen olmak istemiyorum...oğluşumun başı hala sol tarafımda aşağı inmedi ...hepiniz Allah'a emanet olun....
Ben riske girdim çok soğukkanlı davrandım belkide ki düşüğüm olmuştu. Dicem doktora da 2 aylıkken gittim zate. Bebek, kese, kalp atışı vs. hepsi bi günde oldu ilk! Sorun yokmuş, düşük tehlikesi de yokmuş. Kanamam yoktu zate olsadı beklemezdim giderdim hemen. İçerde de kanama alanı vs.yokmuş. Temizdi her şe. Sadece folik plusıma devam edicem günde 3 tane 12 haftaya kadar. Bidaki randevum 1 ay sonra 2 li test ve ense kalınlığı içinmiş. Acele etmicem. Ne zaman gel derlerse o zaman. Aksilik olmazsa 3 ayda 2. kontrolüm olucak. Gebeliğin yarılanmasına yakın artık daha mı sık gidilir bilmiorum..
İnşallah yolunda gider her şe bizim için kızlar. Topikte gene sıraya girdik gelmeye başladı gebelik haberleri. Bu gidişle gebe olmayan kalmayacak burda inşallah. Az kaldı! Yakında doğum öykülerini haberlerini de alıcaz kısmetse.
herkese merhaba
yase tebrik ederim çok sevindim.Allah sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucaklamayı da nasip etsin.
uzun süredir yazmıyorum.gebeliğim iyi gidiyor derken 20 gün önce bebişimin kafasında 2 tane kist old.öğrendim.cinsiyetini öğrenmek için gitmiştim.herşey yolundaydı ikili testi başka bir yerde yaptırmıştım iyi demişlerdi.kisti gören doktor,ikili testim 1/2800çıkmasına rağmen, correct mom değeri 2,37 çıkmış.çok da iyi diyemeyiz dedi.şok üstüne şok geçirdim.down sendromu riski varmış.3 lü test yaptır dedi.yaptırdım.1 hafta nasıl geçti hatırlamıyorum.üçlümü de beğenmedi.1/346 çıktı.amniyosentez yaptır dedi.başka da bişey demedi.başka bir doktora gittim.ikilin iyi dedi,kistin bir kaybolmuş,bi tanesi duruyor dedi.bebeğin gelişimi normal dedi.üçlün de kötü değil dedi.amniyosentez yaptırabilirsin.bu senin kararın,test sonucuna göre aldırmayı düşünürsen o zaman sen bilirsin dedi.biz doktor olarak her olasılığı hastaya söylemek zorundayız ama ben bebeğinin iyi olacağına inanıyorum dedi.Ben de inanıyorum ama tabi herşey insan için.amniyosentez yaptırmadım.yaptırmayı düşünmüyorum.kafamı takıp üzülmek de istemiyorum.Allah'a tevekkül ettim.bekliyorum.bu arada oğluşum olacakmış.abisi dört gözle bekliyor.dua edin lütfen.
geçmiş olsun canım ama korkma bir arkadaşımda da aynı olaylar başına geldi hatta o doğum yaptığı güne kadar down sendromlu olacak benim bebeğim diyordu Rabbim'in mucizesi çok sağlıklı bir bebeği oldu 8 aylık şimdi pat küt konuşmaya bile başladısonuçta onların hiçbiri gerçeği yansııtmıyo sadece oranlayıp risk oluşturup oluşturmadığına bakılıyo...Rabbim bebeğini sana bağışlasın...test sonucunu alınca çok mutlu olacaksın inşallah...
herkese merhaba
yase tebrik ederim çok sevindim.Allah sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucaklamayı da nasip etsin.
uzun süredir yazmıyorum.gebeliğim iyi gidiyor derken 20 gün önce bebişimin kafasında 2 tane kist old.öğrendim.cinsiyetini öğrenmek için gitmiştim.herşey yolundaydı ikili testi başka bir yerde yaptırmıştım iyi demişlerdi.kisti gören doktor,ikili testim 1/2800çıkmasına rağmen, correct mom değeri 2,37 çıkmış.çok da iyi diyemeyiz dedi.şok üstüne şok geçirdim.down sendromu riski varmış.3 lü test yaptır dedi.yaptırdım.1 hafta nasıl geçti hatırlamıyorum.üçlümü de beğenmedi.1/346 çıktı.amniyosentez yaptır dedi.başka da bişey demedi.başka bir doktora gittim.ikilin iyi dedi,kistin bir kaybolmuş,bi tanesi duruyor dedi.bebeğin gelişimi normal dedi.üçlün de kötü değil dedi.amniyosentez yaptırabilirsin.bu senin kararın,test sonucuna göre aldırmayı düşünürsen o zaman sen bilirsin dedi.biz doktor olarak her olasılığı hastaya söylemek zorundayız ama ben bebeğinin iyi olacağına inanıyorum dedi.Ben de inanıyorum ama tabi herşey insan için.amniyosentez yaptırmadım.yaptırmayı düşünmüyorum.kafamı takıp üzülmek de istemiyorum.Allah'a tevekkül ettim.bekliyorum.bu arada oğluşum olacakmış.abisi dört gözle bekliyor.dua edin lütfen.
herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?