- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
Kızlae slm. Sanırım ben gebeyim. Bu ay 3 kere ilişki olmuştu. Bi de gene üşütmüştüm. Pek beklemiodm. Reglimin ertesi günü sabah çift çizgi gördüm. Akşamı da ovu. testinde çift çizgi vardı. Kısaca böje. Gebe olmayabilirim de tabii. Doktora gitmedim. Şubatta 2 aylık gibi oldumda gidicem. Tabii adet vs. bişi olmassam.
2. denemedi inşallah gebelik kesinse de sağlıkla ilerler. Şimdilik erken. Grip ilacı vs. kullanmadım allahtan.
Kızlar bi de ilk gebeliğim 4. de olmuştu düşük olan son iki deneme preseedle olmuştu. Bu düşükten sonra hemen başladık tekrar bekleme süresi dolar dolmaz 2 denemede de preseed kullandım. Preseedle 2. lerde oldu bende. Bi kutu almıştım aylar önce az az diğer aya bile kullanımlık bırakmıştım. Bereketli geldi..
Çalışıorum da bilmiorum nası olucak gebelik var mı gerçekten varsa da tutunacak mı? Duanızı esirgemeyin.
Boş kalan zamanlarımda yatıorum. İlk gebelik düşük olunca bi de ilk haftalarda kendim tedbirleniorum ama nihayetinde akşamdan akşama yatmala da olmaz!! Zate tutunma olucaksa oluo her daiim..
Gebe kalıorum kısa zamanlarda ilk denemelerde şükür inşallah sağlıkla devam eden gebeliklerim olur..
cnm çok sevindim hadi gözünaydın.çift çizgiyi görmüşsün gebesindir inşallah.
bencede doktora gitmeyi erteleme daha önceden düşüğün olduğu için önlem alabilir.
sağlıkla sana tutunur inşallah meleğin.