kızlar merhaba bugun esım teoman beye gıttı muayeneye.gercekten yanlıslık olmus.hatta cok kızdım neden boyle bı hata yaptılar dıye demıs.ertesı gun farkına varmıslar arayıp teoman beyı soylemısler.degerlerınız cok yukselmıs demıs.morfolojı %2 kotu degılkı dedı.zaten sayı yukselınce morfolojıde dogal olarak normal yapılı spermlerde yukselıyor demıs.ben proxeed,endol ve trentalı sor dedım esıme.demıskı trental endol falan 90 lı yıllardan berı kullanılmayan bır ılac demıs.o ılacları saglık ocakları yazıyordu demıs.e vıtamını ve cınkoyu sor dedım.onları da fazlaya kacmadan kullanabılırsın ama benım onerım ılacsız ocak-subat gıbı bır test daha yapalım nerde duracak degerler ona gore demıs.sayı suan ıcın cok yukselmıs nerdeyse 2 kat yukselmıs demıs.benım bazı hastalarımda amelıyat sonrası 3. ayda hafıf dusme bıle olabaılıyor sonra yukselme oluyordu demıs.sızın dırek yukselmıs bu ıyı haber kutlamaya bıle gıdebılırsınız nıye uzuluyorsunuz demıs.
benım tavsıyem senı kendı oglum yerıne koyup soyluyorum cunku kendı oglum olsada ona ılac kullanmamasını tavsıye ederdım demıs.ama bılıyorumkı esın rahat durmıycak ozaman bır ılac yazıyım ıster kullan ıster kullanma demıs.en azından ocak ayına kadar kullanma demıs.sonra esım cıkmıs benı aradı anlattı bunları ılacın ıcerıgı falan ne dedım.hormon ıcerıyormu dedım klomen gıbı.sonra gıttı bırdaha sordu.benı aradı esım telefonda banada anlattı.klomen etkısını yapıyor ama onun gıbı hormon veren ılac degıl dedı.ama hormonları uyararak spermlerın artmasına neden oluyor dedı.yan etkısı varmı dedım yok sadece ıstah acıyormus ve cınsel ıstegı arttırıyormus dedı.tabı bundanda kımse sıkayet etmedı sımdıye kadar dedı.ama esım daha gelmedı ılacın ısmını bılemıyorum.esım sımdılık o ılacı almadı.kullanmıycam dedı.bu ayda deneyelım sonra bakarız dedım.evıcap ve cınko aldırdım.ne olcak bılemıyorum ınsallah ocak ayına gerek kalmadan hamıle kalırım
((( zaten stres yapıyorsunuz buda hormonlarını olumsuz etkılıyor dedı.ama her ay husran yasmakta cok kotu dedım.daha kac yasındasınkı dur bakalım sankı 40-45 yasındaymıssın gıbı konusuyorsun dedı.ama 30 a yaklasıyorum dedım.daha gencsınız 30 yasta genc dedı.oyle bana guvenın dedı.sız yarım bılgılerle kendınızı bos yere strese sokuyorsunuz dedı.
benım bır kadın dogumcu arkadasım var nısantasında unlu bır dr, esını ben amelıyat ettım dedı.hıc ılac kullandırmadım 14 ay sonra hamıle kaldı dedı.sız sabırsızlanıyorsunuz ama bu ısler sabır gerektırır dedı.boyle ıste paylasayım dedım