- 23 Mayıs 2010
- 1.832
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dün adet oldum artık kasım ayına kaldım. yaz geçti sonbaharın da son demlerindeyiz bakalım ne zman gelecek bu bebiş. çok merak ediyorum. bu ay bi ilaç falan kullanmayı düşünmüyorum dr.uma da soracağım pazartesi ne diyecek bakalım. görüşmek üzeree.
Anatolyacm, miraycm hemencecik gelsin bebeklerimiz sağlıkla inşallah.. İsteyen herkese nasip olsun..
herkese merhaba kızlar.Benim hem bulantılarım var hemde tonsilit oldum.Hiç bişey yiyemiyorum. 2 gündür serum takıldı ve yatıyorum.Antibiyotik kullanıyorum.NE kadar çok üşütmüşüm.HEryerim ağrıdı.BElim bacaklarım.Zaten yemekte yiyemiyorum iyice kötü oldum.
YAsecim hadi bakalım kasıma az kaldı.Senden de güzel haberler bekliyoruz.
AYSUCUM sende kendine dikkat et aman ha hasta falan olayım deme.HAmilelikle birleşince çok kötü oluyor.
MUREBNU canım seninde hayırlı uğurlu olsun.HAtırlıyorum aşılama yapıldığını.MAşallah tutmuş.Değerin çok normal.KEse bu değer 1500 lere ulaştığında görülebiliyor.
kızlar Allah razı olsun gıremedım su sıralar.okul falan derken zaman kalmıyor.bırde yabancı ulkelerle ortaklık projesı var comenius onunla ugrasıyorum.zaten bende tık yok ne dıyımkı farklı bısı yok bende.yarın test yaptrcaz bakalım esıme nasıl cıkıcak.amelıyat sonrası 4 ay dolcak 2 kasımda.ama bız yumurtlamaya denk gelmesın dıye bıkac gun once yaptrcaz.ınsallah yukselmıstr sıfır bıle cıkmasından cok korkuyorum.duzelme olsaydı hamıle kalırdım yaaa cok korkuyorum.
ebaydan 2 kere preseed sıparıs ettım gelmedı.paramda kaldı.artık ugrasmaya bıktım gg de aldım bende 79 tl ye.hemen geldı.bırdahada ebaydan bısı almam.ınsallah bu ay denıycem preseedle.ınsallah murebdu gıbı vesıle olur banada((
kızlar selam,
uzun zamandır girmiyordum okudukça daha çok daraldım bi ara iyice psikolojim bozuldu 2 ay önce de ameliyat oldum koltukaltımdan kitle alındı şükür önemli bişey değilmiş atlattık.. doktora gittim bende rahim filmi çektirmedim henüz ama diğer sonuçlarım iyi çıktı yalnız eşimde varikosel varmış. enfeksiyon da çıktı şimdi antibiyotik kullanıyo sonra da ameliyat olacak. bi yerde sperm analizi yaptırıdık morfoloji %1 çıktı ama üniversitede bi prof bu teste güvenmedim dedi ameliyatta önce bi daha yaptırıcaz. inşallah sonumuz iyi olur sabırla bekleyeceğim bende hazel gibi umarım herkesin bira an önce tüm sorunları çözülür... hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız...
tugok çok geçmiş olsun. Şükür atlatmışşsın. Neden rahim filmi çektirmedin.Çektirmek i i deilmiş tabii mecbur kalmadıkça da merak ettim doktor şimdilik gerek yok falan mı dedi.
hazel inşallah sonuçlarda düzelme olmuştur ya olmasa bile umudunu yitirme olur mu. Topiklerde okuorum şans çok çok az olsa bilem yüzde 1 morfoloji vs. olsa da gebe olanlar varmış. Şans işte sağlıklı spperm denk gelicekse gelio yumurtaya. Sperm sonuçları i i olsa bile kötü şans ya! belli olmuo sağlıklı olmayan da döllenio. İ i düşünelim i i olsun ama yapacak bişi yok..
gerek yok dedi doktor canım önce eşinin problemi hallolsun dedi inşallah da gerek kalmaz ben ondan çok korkuyorum valla gerçi önce ameliyat falan bi geçsin de hayırlısıyla..
26 hazıranda
1 cc de 9 mılyon
ılerı h.% 24
yerınde % 28
normal morfolojı % 2
30 ekım bugun
1 cc de 17 mılyon
ılerı h.% 20
yerınde % 32
normal morfolojı % 2 cıktı bugunkunde .ama bız hazırandakı bakırkoydekını 18 mılyon olarak bılıyorduk sayıyı bugune kadar.nısantasında 22 hazıranda 8 mılyon cıkmıstı 26 hazıranda bakırkoyde 18 mılyon cıkmıstı ama 9 mılyonmus ve dr. bıze soylememıs nedense
bugun kac defa sorduk dogrumu dıye evet bu dogru dedıler.
yase ıste boyle ne sacma bısı degılmı.aglayıp durdum bugun.offfffff