Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yase bu arada bısı sorcam senın adın kırmızı yazıyor.nasıl oldu o .pro olmussun ucretmı odedın
amin ınsallah yasecım.gıdelım bakalım dr. ne dıycek.kendı basımıza bısı kullanmayalım dıyoruz.kecıboynuzu zaten yapıyorduk 1.5 aydr.2 haftadır veremedım esıme unuttum.yazın az sıyah uzum ıncır bal polen arısutu yedırmedım.neler yaptım yok morfolojı tık dememıs.ya 3 olsa sevınırdım ılerleme var dıye ama bısı duzelmemıs
E et cnm bence de eşinin problemi hallolsun ki bu durumda bile gebe kalma şansın az da olsa vardır. Sonra denemelerde olmassa gerek olabilir belkim filme ki kısırlık tedavisi gören kadınlarda bilem yüzde 30 unda sorun çıkabiliomuş. Ne se her şein hayırlısı olsun tatlım..
Allah razı olsun toprakcım,tugokcum,yasecım.ne dıyım .rabbım hepımızın mukafatını en kısa zamanda verır ınsallah
evet ronyacım bız pımpırıklendık evlatsızlık boyle bısı ıste.parasında degıldık ıse yarasaydı keske.evet 4 ay oldu ama ben bugunku testede guvenemıyorum nedense.ne oyunl ar dönüyor aklım almıyor.kaan aydos ankarada degılmı nasıl gıdıcezkı oraya.maılle tedavı edermı ucret odemeden anlayamadım canım
ben yaa. krishazelın oykusunu bılıyorum ama onlar en son ıgne kullanıyordu .proxeedi de cok duydum degerlerı yukseltmıs bırcok kısıde ama hamıle kalanı okumadım yanlısmıyım bılemıyorum varmı hamıle kalan yada cok varmı dıyım.yaza tupe gecıcem napım o da tutmaz bende bu sansla(
kızlar selam,
uzun zamandır girmiyordum okudukça daha çok daraldım bi ara iyice psikolojim bozuldu 2 ay önce de ameliyat oldum koltukaltımdan kitle alındı şükür önemli bişey değilmiş atlattık.. doktora gittim bende rahim filmi çektirmedim henüz ama diğer sonuçlarım iyi çıktı yalnız eşimde varikosel varmış. enfeksiyon da çıktı şimdi antibiyotik kullanıyo sonra da ameliyat olacak. bi yerde sperm analizi yaptırıdık morfoloji %1 çıktı ama üniversitede bi prof bu teste güvenmedim dedi ameliyatta önce bi daha yaptırıcaz. inşallah sonumuz iyi olur sabırla bekleyeceğim bende hazel gibi umarım herkesin bira an önce tüm sorunları çözülür... hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız...