nisa ve denizcim hayırlı ugurlu olsun inş saglıklıca kucagınıza alırsınız.darısı isteyen herkeze olur inş
nisa ve deniz hayırlı olsun hamileymişsiniz.. ağustos ayında inş. sayımız artar. kan testi yaptırdınız mı kızlar? adetiniz kaç gün gecikti? bi kür ilaç tedavi yöntemi uyguladınız mı? çok soru sordum biliyorum. belki geçmişte de yazdınız ama okumaya şimdi vaktim yok. benim de adetime 10 gün var. merak ediyorum belirtileriniz nelerdii???? görüşmek üzere fıstıklar. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin...
denizcim nasılsın canım nasıl gidiyor ne yapıyorsun ben folik asite başladım 2 tane alıyorum
nisa ve deniz hayırlı olsun hamileymişsiniz.. ağustos ayında inş. sayımız artar. kan testi yaptırdınız mı kızlar? adetiniz kaç gün gecikti? bi kür ilaç tedavi yöntemi uyguladınız mı? çok soru sordum biliyorum. belki geçmişte de yazdınız ama okumaya şimdi vaktim yok. benim de adetime 10 gün var. merak ediyorum belirtileriniz nelerdii???? görüşmek üzere fıstıklar. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin...
Mrb canım iyiyim Allaha şükür.Ben de başladım folic plusa.Günde 3 tane içiyorum ben de...Sen kaçıncı haftandasın canım?
yarın 4 oluyoruz inş. canım regl günüm 21i ama öyle hafif kasık ağrım dışında ağrım yok ama midem akşam şişkinlik yapıyor bulanma değilde bir garip psikolojikte olabilir senin ne kadar oldu canım bu arada bebişlerimiz boğa burcu olacak inş. sağlıklı alırız kucağımıza
Ayy hiç bakmadım inan burç falan.Benim de 4+5 oldu teyzesi.Rabbi inş kalp atışlarını duymayı nasp eder.Düşündükçe heyecanlanıyooo insan
ayyy inş. canım evet heyecanlanıyor gerçekten uykum kaçtı işten geldim düşündükçe uyuyasım gelmiyor sürekli int. gebelik haftası hesaplattığım için tahmini doğum 30 n,isan diyor bnim doğum günüm 26 nisan eşim 25 nisan ordan teyzesi burç olayısempatiksalakcinni inş. o günleride görürüz kocaman göbişlerimizsempatiksalakcinni ben doktorda bakıcam bakalımCADIARZU
kaçıncı hafta gideceksin denizcim ultrasonda bakmaya nerdeyse 5 haftalık yeğenim maşşallahİnş canım inş. insan her anında heyecanlanır herhalde, hareketlerini falan hissetmeye başladığımızda çok daha farklı olur...Benim de 24 nisan görünüyoo doğum tarihi ama bakalım hayırlısı inş
kaçıncı hafta gideceksin denizcim ultrasonda bakmaya nerdeyse 5 haftalık yeğenim maşşallah
Canım pek acele etmeyi düşünmüyorum biraz büyüsün bakalım karından baktıracağım inş o yüzden de biraz beklemek gerekiyormuş.Diğer türlü erken gidildiğinde göremezsem evham yaparım kendi kendime.Karından görülmesi için en az 6 haftalık olması gerekiyormuş zaten.Bi 10 gün sonra da kalp atışlarını duymak için çağırıyormuş doktor gidenler öyle söylüyor:CüvCüv:
Sen ne düşünüyorsun
bende öyle düşünüyorum canım çok haklısın yersiz evham stres bebişide etkileyecek gereksiz stres bende inş sabredip en az 10-15 gün sonra gideyim diyorum inş. sabredebilirim sabredemezsemde eşim kararlı 10 günden önce ne kan testi ne doktor benim biraz telaşlı evhamlı yapım varbilmiyorumkismile
Nisacım en iyisi gerçekten gereksiz yere telaş yaparak bebişleri de üzüyoruz.Allahım sonunu selamet eylesin inş.Doktordan aldığımız müjdeli haberleri paylaştığımız günleri de gelecek inş.
Canım benim uykum geldi çıkıyorum ben...Yarın grş.İyi bak kendine ve bebişe:CüvCüv::ecrin_bebek:
kızlar ben geldim! Maalesef güzel haberlerle deil! Düşük yaptım. Sanırım bebek yerine kist büyüdü ve bebeğin gelişimi olmadı. Geriden geliodu ilerleme de olmadı. Kanamyla gelen düşük oldu.
iii geceler canım görüşürüz dikkat et kendine annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?