inş. canım sağlıcakla kucağımızada alırız kan testi değerlerin nasıl 2 gün sonra baktıracak mısın canım opuyorumnanaktan
Yok canım baktırmayacağım.Benim adetim geçmişti zaten 1-2 gün.Değerim de 500 lerde bişey çıktı.1-2 hafta sonra da doktora gideceğim biraz büyüsünde görelim inş.
Senin daha günün geçmedi galiba değil mi?O yüsden biraz düşük çıkması normal bence...
adetime daha 3 gün var canım ben biraz fazla acele ettimdelikafadulden bende bir adet günü tekrar baktırayım diyorum cumartesi kasık ağrımda var benim aslında normalmiş ama bende doktora sağlıklı olur inş. ay sonu gdeyim dyrm:1hug:
görüşürüz canım yok canım sadece belirtileri inanılmaz hissediyorum kaldığı gündenberikafamçokkarıştı dikkat et kendineNisacım çıkıyorum ben canım.Grş inş hamilesin bak aklına olumsuz şeyler getirme sakın:)Azzcık sabret bakalım.3-4 gün sonra herşey daha net belli olur.
Grş:):)
aaa hazelcim ya seni çok özledik uzun zamandır denk gelemedik seninle çok teşekkür ederim canım inş. düşünmemeye çalışıyorum inş. başarırım tam sevinemedik bile eşimle heralde keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar içim yinede rahat etmeyecek inş. Ramazanda Rabbim tez zamanda sana da bir bebiş gönderir ben inanıyorum canım hep duamdasın canım Allah herkese nasip etsin:Saruboceq:nisacım cok tebrıkler canım.kotu dusunme bır kere oyle oldu dıye yıne oyle olcak dıye bısı yok.ınsallah saglıklı bır sekılde gelır bebegın.sorunsuz hamılelık gecırırsın canım allahın ıznıyle:Saruboceq:
ozlemcım rabbım yardımcın olsun ınsallah guzel haberlerle donersın
muebbetsevda hıc canını sıkma burda kisti olupta hamıle kalan cok kısı var.kıste en ıyısı sogan suyu ıcmek canım.sabah aksam bırer soganı kaynamıs klorsuz suya atıp 5 dakıka kaynatıp soganları ıcınden alıcaksın ve ılındıktan sonra ıceceksın.kıst falan kalmıyor ve hamıle kalıyorsun.hem klomende kullanıyormussun.klomenlede hamıle kalan cok kısı oldu.kadındakı sorun erkektekınden daha kolay duzelıyor.sıkma canını bence yakın zamanda gelır bebegın.ama sogan suyunu mutlaka dene.
toprakcım allah yardımcın olsun canım.ınsallah sorun bulunurda sende saglıklı hamılelık gecırırsın.bak en azından kolay hamıle kalabılıyorsun.sorunda anlasıldımı bebısı kucagınada saglıkla alırsın inşallah
nisa ve denizcim hayırlı ugurlu olsun inş saglıklıca kucagınıza alırsınız.darısı isteyen herkeze olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?