Aysucum benim sat 18 temmuzdu.İşte öğleden sonra alacağım kan testi sonucunu da ama kontrol olmayacak çünkü kan testini sağlık ocağına yaptırdım.1 hafta sonra mı kontrole gitsem acaba???
annem edırnede oturuyor.sagolun kızlar sadece duaya ıhtıyacım ve rabbımın yardımlarına ıhtıyacım var.o ısterse olur ıstemzse olmaz.vardr bır hayır bundada bılıyorum ama uzuluyorum yınede ama sıze gercekten cok sevınıyorum.
aysucum evet oyle olabılır tabı yanı 987 den dusecektır ama bız 2 yıl sonra tasınmayı dusunuyoruz.2 yıldada 987 tllık su kullanmayız heralde yanı 300-400 tl yıne kalacak gıbı gelıyor.bılmıyorum hersey ust uste gelıyor.rabbıme cok dua edıyorum hayatımda artık mutluluk verıcı bısıler olsun dıye.cok ıhtıyacım var buna.
Kızlar size bişey sorcam daha doktora gitmek için erken değil mi?İneternette 4 haftalık görünüyoo şu hesaplayıcılarda???1 hafta sonra falan giderim diye düşünüyorum.Bi de oruç tutuyorum acaba bi problem olur mu sizce???
Mrb arkadaşlar benim sat 15 ağustostu dün test yaptım veeee çift çizgi çok şükür.Bugün sabah da sağlık ocağına gidip kan testi verdim bakalım sonucu 4 gibi alacağım.Allahıma çok şükür 12. denememdi bu benim 1 senedir bebek hasretiyle yanarken Rabbim bu mübarek aylarda nasip etti.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...
annem edırnede oturuyor.sagolun kızlar sadece duaya ıhtıyacım ve rabbımın yardımlarına ıhtıyacım var.o ısterse olur ıstemzse olmaz.vardr bır hayır bundada bılıyorum ama uzuluyorum yınede ama sıze gercekten cok sevınıyorum.
aysucum evet oyle olabılır tabı yanı 987 den dusecektır ama bız 2 yıl sonra tasınmayı dusunuyoruz.2 yıldada 987 tllık su kullanmayız heralde yanı 300-400 tl yıne kalacak gıbı gelıyor.bılmıyorum hersey ust uste gelıyor.rabbıme cok dua edıyorum hayatımda artık mutluluk verıcı bısıler olsun dıye.cok ıhtıyacım var buna.
:CüvCüv:kızlar ve ben de çok şükür 3 haftalık hamileyimmmmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. sağlıklı bir şekilde atlatırım sürerci adete 4 gün var 57 hcg hamiş arkadaşlar siz 2 gün sonra tekrar yaptırdınız mıbilmiyorumkismile
denızcım tebrıkler canım super yaaa.topık gercekten ugurlu ama sadece sahıbıne ugur getırmedı :))) :umursamaz:
hadı kızlar ben kalamıyorum barı sızler hamıle kalın .sızlerle sevınıyorum bende napim.
ozgecım sen ne yaptın dr. a gıtcektın.ne oldu gıttınmı
:CüvCüv:kızlar ve ben de çok şükür 3 haftalık hamileyimmmmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. sağlıklı bir şekilde atlatırım sürerci adete 4 gün var 57 hcg hamiş arkadaşlar siz 2 gün sonra tekrar yaptırdınız mıbilmiyorumkismile
hihoyyyt ttebrik ederim canım allah tamamına erdirsin gerçekten çok sevindimalkisalkisalkis
canım tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin 2 gün sonrada mutlaka yaptır canım
Mrb arkadaşlar benim sat 15 ağustostu dün test yaptım veeee çift çizgi çok şükür.Bugün sabah da sağlık ocağına gidip kan testi verdim bakalım sonucu 4 gibi alacağım.Allahıma çok şükür 12. denememdi bu benim 1 senedir bebek hasretiyle yanarken Rabbim bu mübarek aylarda nasip etti.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...
teşekkür ederim canım yaptırcam inş. zaten çok sevinmiyorum böyle bir şey geçti ya başımdan inş. hayırlısı olur ve sağlıklı bir süreç olur
bu arada sen nasılsın nasıl oldu değerlerin biraz bekle acele etme benim 20 gün sonra düşmeye başladı
hihoyyyt :teytey: :sm_cool: GÜNAYDIN :sm_cool: :teytey: hihoyyyt
"Allahım, Senden erkek (veya kız) çocuğu istiyoruz. Ama Sen daha iyi bilirsin. Hakkımızda hangisi ha*yırlı ise onu ver..... "Oğlan olsun kız olsun, eli-yüzü düz olsun" Amin.
Canım tebrik ederim,Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip etsin,Ramazan topişimize uğurlu geldi mevlam isteyen herkese nasip etsin.Benden de bi nazar boncuğu sana
olumunekankayizsmile çok sevindim canım hayırlı olsun inş.
inş. canım sağlıcakla kucağımızada alırız kan testi değerlerin nasıl 2 gün sonra baktıracak mısın canım opuyorumnanaktanCanım çok tşk derim.Sana da hayırlı olsun.Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin inş
:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?