cnm daha öncede gecikmen olurmuydu?
inşallah bebeğin seninledir.yarın güzel haberlerle bekliyoruz seni.
sadece bunda 5 ay önce yumurtalığımda 3.5 cm kist oldu hemen eridi ozamn 12 gün geçmişti ama şuan temiz bu gün doktora gittim herşeyin temiz dedi ama işte kan tahlili olmaz dedi doktor çok saçma bende yarın sağlık ocağına yaptırcam allah nasip ederse Şeniz
aysu87 sen hamilemisin cnm inş. hamilesindir
günaydın kızlarr acil durummm beklenen tarihim 15 ağustosdu çok az ve değişik bi kanamam oldu sonraki gün sadece tuvalette oldu ped batmadı bile bugünde kesildi bu nedemek oluyoo anlamadımm üstüne görme dedikleri bumu acaba die test yaptım testte önce tek çizgi çıktı 1 saat sonra falan 2. çizgi silik bi şekilde hamile olsam belli olması gerekirdi değilmi ?
Canım aynı durumları yaşadım hayırlı olsun,inşallah hamissin:teytey:
Canım ya gerçektenmi sende nasıl olmuştu ? ve ne zaman çıktı testte ?
Merhaba kızlar;
Bugün doktor randevumuza gittik,keseyi gördük,4,5-5 haftalıkmış,lekelenmeler oluyordu onu sorduk çok şükür düşük ve dış gebelik yok ama dikkat edeceksin dedi doktor,3 beyazdan uzak duracaksın ve abur cubura saldırmayacaksın,ayda 1,5 kilo alman bebek ve senin için ideal dedi.Günlük süt ve suyunu içeceksin,kahvaltına dikkat edeceksin ve ağır kaldırmayacaksın dedi.10 gün sonra kalp atışlarını duyabiliriz dedi,şimdilik küçük olduğu için tahlilleri bir sonraki randevuda vericem dedi.Öyle şekeler bizden bugünlük bukadar:ecrin_bebek:Rabbim topiğimizdeki her anneye bu duyguyu nasip etsin:Saruboceq:
günaydın kızlarr acil durummm beklenen tarihim 15 ağustosdu çok az ve değişik bi kanamam oldu sonraki gün sadece tuvalette oldu ped batmadı bile bugünde kesildi bu nedemek oluyoo anlamadımm üstüne görme dedikleri bumu acaba die test yaptım testte önce tek çizgi çıktı 1 saat sonra falan 2. çizgi silik bi şekilde hamile olsam belli olması gerekirdi değilmi ?
günaydın kızlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız esteem özlem aysu nasıl gidiyor hamişlik herşey yolundadır inş.
kızlar ben az önce test yaptım ki bu 3. yapışım son 8 günden bu yana yapyorum kasık ağrım acıyan göğüslerim ve göğüs etrafındaki bezeler su toplamış gibi neyse kısa keseyim cumartesi gelmesini istemediğim adetim bugüb pembe silik çizgi çıktı bekleyincede koyulaştı rengi bilmiyorumkismile ama inş. kaptırmıycam kendimi eğer gebe olsam ki inş. Allah nasip eder orucun ilk zamanlar olumsuz etkisi olur mu?
slm kızlar nasılsınız esteem özlem aysu nasıl gidiyor hamişlik herşey yolundadır inş.
kızlar ben az önce test yaptım ki bu 3. yapışım son 8 günden bu yana yapyorum kasık ağrım acıyan göğüslerim ve göğüs etrafındaki bezeler su toplamış gibi neyse kısa keseyim cumartesi gelmesini istemediğim adetim bugüb pembe silik çizgi çıktı bekleyincede koyulaştı rengi bilmiyorumkismile ama inş. kaptırmıycam kendimi eğer gebe olsam ki inş. Allah nasip eder orucun ilk zamanlar olumsuz etkisi olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?