kızlar size sadece şunu sölemek istiyorum adet belirtileriyle aynı şeyleri yaşıyosunuz gebeliktede ben kesin regl olcam die bekliyodum çünkü okadar çok sancım vardıki anlatamam üstelik normlade okadar olamzdı bi kaç gün öncesinden başladı bnm kasık ağrılarım batma falan değil bildiğimiz regl sancıları
ayrıca bişi daha eklemek istiyorum mesela gögüslerde hiç bi fark olmamışştı bnm yani illa herşey hemen değişcek die düşünmeyin bende hep öyle sanıyodum ama değilmiş herkeste mutlaka farklı oluyo bence Allahım hepinize nasip eylesin bu duyguyu hamile arkdaşlarıma da sağlıkla kucaklamayı nasip etsin mevlam
HAZEL bu ay senden güzel haberler bekliyorum cnm hadi inşallah olmuştur ama yazdıklarını okuduğum kadarıyla yumurtan yeni çatlamışta olaiblir cnm yani o kasık ağrısı bundan oalbilir yada inş reglin yaklaşmışsa sende benm gibi erken kasık ağrıları yaşayarak öğrenmiş olursun meleğini bide bende karın ağrısıda oluyodu uyuyamıyodum okadar yani herşeyin hayurlıs arkdaşşlar
BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM
(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK ıSTıYORUZZZZZZ
BEKELEMEDEKILER
Tugok----------------------------23 Temmuz--------------6.deneme
Nurten34------------------------30 Temmuz --------------4. deneme
Anatolya20---------------------? Agustos-------------? deneme
mıray15--------------------------?Agustos---------------? deneme
toprakceylın--------------------? Temmuz------------? deneme( kan testınde pozıtıf-carsambayı beklıyoruz)
Ekin_09-------------------------06 Agustos--------------2. deneme
basubadelmevt--------------07Agustos---------------1.deneme
:lepi:HAZıRAN HAMıŞLERıMıZ:lepi:
:lepi:lepi:Sarısheker..........-ugur geıtırır inşallah bize):CüvCüv: BEBıŞ GELIYORRR :lepi:
:lepi:Nurberra----------------23 Haziran-------12. deneme :CüvCüv:-BEBıŞ GELIYORRRRR :lepi:
:lepi:Faran---------------------29 Haziran----------------7. deneme:CüvCüv:BEBıŞ GELıYORRR :lepi:
:lepi:Babu---------------25 Haziran-------1. deneme:CüvCüv:BEBıŞ GELIYORRR :lepi:
:lepi:Gonca85gonca----------23 Haziran------------5. deneme:CüvCüv:BEBıŞ GELıYORRRR :lepi:
:lepi:TEMMUZ HAMıŞLERı:lepi:
:lepi:ımpaladeniz--------------------2 Temmuz-------------1. deneme:CüvCüv:BEBıŞ GELıYORRRR :lepi:
:lepi:Darkangellove58--------------8 Temmuz--------------10. deneme:CüvCüv:BEBıŞ GELıYORRR :lepi:
:lepi:06BVN06-----------------------10 Temmuz--------------1. deneme:CüvCüv:BEBİŞ GELİYORRRR :lepi:
:lepi:Ramiznur-----------------------11 Temmuz--------------6. deneme:CüvCüv:BEBİŞ GELİYORRR :lepi:
:lepi:Aysu87--------------------------23 Temmuz--------------8.deneme:CüvCüv:BEBİŞ GELİYORRRR :lepi:
:lepi::Denizxx--------------------------28 Temmuz-------------11. deneme:CüvCüv:BEBİŞ GELİYORRRR :lepi:
:lepi:ozlemsoysal------------------19 Temmuz--------------1. deneme:CüvCüv:BEBİŞ GELİYORRR :lepi:
:lepi:Yasekase----------------------23 Temmuz---------------4. deneme:CüvCüv:BEBİŞ GEİYORRRR :lepi:
AGUSTOS AYINDA CIFT CIZGIYI GORMEYI UMUT EDENLERRRR
Pretty----------------------------10 Agustos------------- 4. deneme
Kubi-----------------------------11 Agustos--------------3. deneme
Esteem--------------------------12 Agustos-------------2. deneme
Hazel82-------------------------13 Agustos-------------5. deneme
Denizcim------------------------15 Agustos------------12.deneme
nehiretna------------------------15Agustos------------? deneme
Tırtılkurabiye--------------------21 Agustos-------------3.. deneme
Abysnth--------------------------18 Agustos ------------2.deneme
Firstheaven--------------------20 Agustos------------- ? deneme
Nisa-86-------------------------22 Agustos--------------3. .deneme
mse121822-------------------24 Agustos--------------8. deneme
Edammm----------------------25 Agustos--------------2.deneme
Ozlemyalcınkaya------------26 Agustos-------------?deneme
Murebdu------------------------26 Agustos--------------8. deneme
Biozard--------------------------29 Agustos--------------? deneme
Guzel83------------------------31 Agustos -------------9. deneme
gülfuren--------------------? Agustos----------3. deneme
::lepi:AĞUSTOS HAMİŞLERİ:lepi:
EYLÜLDE HAMİLE OLMAYI UMUT EDENLER
Omman---------------2 Eylül-----------? deneme
:Saruboceq::Saruboceq:
BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM
(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK ıSTıYORUZZZZZZ
BEKELEMEDEKILER
Tugok----------------------------23 Temmuz--------------6.deneme
Nurten34------------------------30 Temmuz --------------4. deneme
Anatolya20---------------------? Agustos-------------? deneme
mıray15--------------------------?Agustos---------------? deneme
toprakceylın--------------------? Temmuz------------? deneme( kan testınde pozıtıf-carsambayı beklıyoruz)
Ekin_09-------------------------06 Agustos--------------2. deneme
basubadelmevt--------------07Agustos---------------1.deneme
:lepi:HAZıRAN HAMıŞLERıMıZ:lepi:
:lepi:lepi:Sarısheker..........-ugur geıtırır inşallah bize):CüvCüv: BEBıŞ GELIYORRR :lepi:
:lepi:Nurberra----------------23 Haziran-------12. deneme :CüvCüv:-BEBıŞ GELIYORRRRR :lepi:
:lepi:Faran---------------------29 Haziran----------------7. deneme:CüvCüv:BEBıŞ GELıYORRR :lepi:
:lepi:Babu---------------25 Haziran-------1. deneme:CüvCüv:BEBıŞ GELIYORRR :lepi:
:lepi:Gonca85gonca----------23 Haziran------------5. deneme:CüvCüv:BEBıŞ GELıYORRRR :lepi:
:lepi:TEMMUZ HAMıŞLERı:lepi:
:lepi:ımpaladeniz--------------------2 Temmuz-------------1. deneme:CüvCüv:BEBıŞ GELıYORRRR :lepi:
:lepi:Darkangellove58--------------8 Temmuz--------------10. deneme:CüvCüv:BEBıŞ GELıYORRR :lepi:
:lepi:06BVN06-----------------------10 Temmuz--------------1. deneme:CüvCüv:BEBİŞ GELİYORRRR :lepi:
:lepi:Ramiznur-----------------------11 Temmuz--------------6. deneme:CüvCüv:BEBİŞ GELİYORRR :lepi:
:lepi:Aysu87--------------------------23 Temmuz--------------8.deneme:CüvCüv:BEBİŞ GELİYORRRR :lepi:
:lepi::Denizxx--------------------------28 Temmuz-------------11. deneme:CüvCüv:BEBİŞ GELİYORRRR :lepi:
:lepi:ozlemsoysal------------------19 Temmuz--------------1. deneme:CüvCüv:BEBİŞ GELİYORRR :lepi:
:lepi:Yasekase----------------------23 Temmuz---------------4. deneme:CüvCüv:BEBİŞ GEİYORRRR :lepi:
AGUSTOS AYINDA CIFT CIZGIYI GORMEYI UMUT EDENLERRRR
Pretty----------------------------10 Agustos------------- 4. deneme
Kubi-----------------------------11 Agustos--------------3. deneme
Esteem--------------------------12 Agustos-------------2. deneme
Hazel82-------------------------13 Agustos-------------5. deneme
Denizcim------------------------15 Agustos------------12.deneme
nehiretna------------------------15Agustos------------? deneme
Tırtılkurabiye--------------------21 Agustos-------------3.. deneme
Abysnth--------------------------18 Agustos ------------2.deneme
Firstheaven--------------------20 Agustos------------- ? deneme
Nisa-86-------------------------22 Agustos--------------3. .deneme
mse121822-------------------24 Agustos--------------8. deneme
Edammm----------------------25 Agustos--------------2.deneme
Ozlemyalcınkaya------------26 Agustos-------------?deneme
Murebdu------------------------26 Agustos--------------8. deneme
Biozard--------------------------29 Agustos--------------? deneme
Guzel83------------------------31 Agustos -------------9. deneme
gülfuren--------------------? Agustos----------3. deneme
::lepi:AĞUSTOS HAMİŞLERİ:lepi:
EYLÜLDE HAMİLE OLMAYI UMUT EDENLER
Omman---------------2 Eylül-----------? deneme
:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben kan testi yaptırdım biraz erken oldu ama 7 gün varken pazartesi alcam eğer bebiş yoksa iş yapcam halı yıkıcam v.s v.s bunu için kan testini merakla yaptım bebiş zarar görmesin diye varsa :roflol: :roflol:
benim de beklenen regl 19 ağustos beni de yazar mısın
robot selam tatlım. Kaçıncı denemen.? İlk denemlerin mi? Tedavi vb. var mı? Eşinle senin durumların nasıl? Yani muayene falan oldunuz mu canım?
selam..bu ay 3.deneme olacak ama ilk ay gelişigüzel çalışma yapmıştık o yüzden o ayı saymıyorum :)) yok daha tedavi için çok erken ..geçen ay kontrole gittim bütün testler yapıldı tertemizsin dedi bir sorun yok ..geçen ay çok uğraşmama rağmen olmadı bebeiş ..hayırlısı artık ..eşim muayene olmadı ..bir sene geçmeden muayeneye gitmeye gerek yok bence ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?