Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yasekase sana hayırlı olsun diyelim mi artık?Aysu senin gebelik nasıl gidiyor.KAçıncı haftadasın?Murednu sen test falan yapmışmıydın?Yani idrar testinde 1 hafta önce belli olur mu acaba?
test akşam yaptım.gölge gibi bi çizgi vardı.ama renksiz olunca bişey ifade etmiyor sanırım.sabah yaptım çıkmadı.1 hafta önceden çıkmaz.yasekase sana hayırlı olsun diyelim mi artık?Aysu senin gebelik nasıl gidiyor.KAçıncı haftadasın?Murednu sen test falan yapmışmıydın?Yani idrar testinde 1 hafta önce belli olur mu acaba?
yasekase sana hayırlı olsun diyelim mi artık?Aysu senin gebelik nasıl gidiyor.KAçıncı haftadasın?Murednu sen test falan yapmışmıydın?Yani idrar testinde 1 hafta önce belli olur mu acaba?
benim hamileliğim iyi gidiyo cnm.daha pek anlayamıyorum.
cumartesi gidicez inşallah doktora.benim hesaplarıma göre 4 haftalık sanırım.
murebnu canım ben ocak ayında kürtaj oldum.Ondan sonrada hala yok bişey.Acaba diyorum doktora gitse mi?KAfama takılıyor doktor bir sorun yok desede ona göre uğraşsam.Eşimde diyor 1 yıl dolmadan gitme.Nedense eşim gitmemi hiç istemiyor ne zaman gideceğim desem engelliyor.
Aysu bin kere maşallah canım.Aysu sen ne zaman test yapmıştın?BEnim adetime 1 hafta var ben bugün test yaptım çıkmadı.Bu hafta sonu denize gitmeyi düşünüyorduk o yüzden yaptım.HAni hareketlerime dikkat edeyim diye.Adetime tam 7 gün var.
mrb kızlar ben yeni üyeyim ovulasyon testi kullanıp hamile kalan varmı duydunuzmu hiç şuan beklemedeyim ama saatler bile geçmek bilmiyo günler nasıl geçicek bilmem.....
denizz nasıl gidiyor canım gebelik.
Ovulasyon testi yaptığınızda iki tane eşit koyulukta çizgiyi yakaladıktan sonra 2 , 3 gün içerisinde yumurtluyorsunuz.O günlerde çalışmalrınıza ağırlık ermelisiniz.
evet aynen öyle yaptık buay ovulasyon testini ilk defa kullandım 16. gün 2 çizgi çıktı çalışmalardan sonuç alabilirmiyiz acaba çooooooook merak ediyorum bir hafta oldu
saol canım cok şükür iyi gidiyor keseyi gördüm bu gün.sen nasılsın.