Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YASECİM senin günün geçti.büyük ihtimal vardır bişeyler.benim daha 28.günüm.dün akşam eve giderken aldım test bi deneyeyim dedim.eşimin doğumgünüydü hem.aysu aklıma geldi.yanlış hatırlamıyorsam3 gün önceden çıkmıştı onun.testi yaptım sanki çıkması gereken yerde bir gölge gibi çizgi vardı.ümitlenmek istemedim çünkü net değil.bu sabah sağlık ocağına gittim.çünkü eczaneye uğrayamıyorum sabah.işe erken geldiğim için.orda hatta hemşire baktı teste.yok dedi.baktım tertemiz test.onların testi daha kaliteli oluyo sanırım.eğer olsaydı sabahta çıkması gerekirdi.o yüzden ben reglimi bekliyorum.gelmezsa 3-4 gün o zaman düşünürüm.büyük ihtimal bugün olur.
cok üzüldüm canım rabbim sana en kısa zamanda nasip eder.evet bazı testler ıslandıgında ikinci cizgide belire biliyor o yüzden yanılabiliyoruz.bende de cok olmuştu bu şekilde.
Çok geçmiş olsun tatlım. Üzülme dicem ama üzülmemek elde deil. Güçlü olmaya çalış nolur. Allahtan ümit kesilmez. Olacaktır bir gün bebeğin inşallah.
Tüp bebek denemesine yeni mi başladınız? Daha önce neler yapıodun canım? Ara vermeniz gerek mi? Diğer ay olu belki adetten sonra takibe vs. gidicek misin canım? Kontrol, test falan!
yasecim hayırlı olsun vcanım çok mutlu oldum canım.Peki canım özel olarak neler yaptın.Ayaklarını kaldırmak dışında.NE yedin ne içtin.Bu yaz aylarında ne kadar da çok hamile oldu değil mi canım.YAse banada dua et canım olur mu?ben bu ayda adet olursa doktora gideceğim.
Ben bugün adet oldum yeni tarihim 26 ağustos heyecanlı bekleyiş başladı adetimin gelmesini bu kadar isteyeceğimi hiç tahmin etmezdim gelen adetimle beraber microenjeksiyona başlayacağız hayırlısı ile
denizcim biliorum çok haklısın ama her şe olcana varır. ne kadar erken gidilirsse o adar ii ama bi kaçgün sonra hem idrarda öle koyu deil daha gölge gibi. hem bakıcam belirginleşcek mi?
dularıniçin saol canım. ben her şeden çok buna inanıorum. sizin dularınız vesie oldu. denizcim sen de az uğraşmadım benimle saoöl tatlım benim. kan sonucun nasl çıktı? bugündü sanırım..