- 2 Mart 2010
- 895
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ıslenmıyor.6. sınıflara test verıyorum henuz sbs olmadıgı ıcın.dıger sınıflarda kıtap okuyoruz.ne yapalım.oyuzden yorucu olmuyor.
canım kac yıllık evlısınız ki.yenıyse ıstemeyebılır.bızde 3 yıl ıstemedık.hatta 4-5 ay oncesıne kadar esım de bende ıstemıyorduk hıc.bır anda karar verdık hemen olcak sanıyorduk cunku.olmadı 3 aydr.sımdı ıse daha cok ıstıyoruz olmadıkca
canım çok sevindim, inş gelmiştir bebeğin :)
ya kızlar artık birimiz sevinçli haberi versek çok büyük motivasyon olacak. ha gayret :)
ayyy inşallah tutmustr bebıs.belırtı varmı.daha bıkac gun olmus gercı ama bellımı olur
anestezıden sonra ınsan sersem gıbı oluyormus.gerek yokbence
ama senın tupler acıktr sıkma canını.bende cok umutsuz gıtmıstım.sendede ıltıhplı bobrek ıdrar yolu enfeksıyonu olmadysa ve asırı ateslı enfeksıyon hastalıgı bısı cıkmaz.nurten oyle demıstı.
benım bı arkadasım vardı unıvde kız sık sık ıdrar yollarından rahatsızlanırdı.sızlardı.kan işiyordu.onda bıle tupler acık cıkmıs
benım arkadasın acık cıktysa herkeısn acık cıkar.cok sık olurdu ve kac defa hamıle kaldı.bence sendede bısı yok takma kafana.ben cok sıkıntı ypmıstm.bak ıyı cıktı sendede ıyı cıkar.ama ınsallah gerek kalmaz yaa rabbım sevındr hepımızı ne oluurrr
2 yıl olcak canım biz evleneli..ben 26 yaşındayım..bende ya olmazsa diye korkuyorum..bi problem varsa bilelimde yaş geçmeden tedavi olalım istiyorum..
bende hemen olcak sanıyordum mesela ggeçen ay korunmadık..ve adetim 13 gün gecikti 2 kere test yaptım negatifti...olmadı üzüldüm biliyomusun..
cnım daha 1 kere denemıssınız.belkı bu ay olur.sıkma canını.esınde zamanla ıstycektr.hele hamıle kal bak nasıl sevıcek bebısını.:1hug: