- 8 Mayıs 2010
- 398
- 0
saol canım gözlerim doldu şu anda verdiğin moral ve destek için çok teşekkürler.
suyasem, acele etme. Testini tekrarla ve mümkünse gebelik testi yap. Kimisinde hiç gebelik belirtisi olmayabiliyor, 6 haftadan sonra başlıyor belirtiler ama olmazsa da üzme kendini canım. Kısmet, bir gün gelecek diye düşünmeye çalış. Bak ben kendime burç seçtim mesela. Geciktikçe, "ha iyi, şu burçtan olacak" gibi şeylerle avutuyorum kendimi
mrb kızlar yine hamile haberleri var tebrik ediyorum yeni hamişleri darısı bizlere
hazelcim çok geçmiş olsun inş 3 aya kadar senide hamiş görcez öyle gelio bana
kızlar benimde 6 gün kaldı adetime ama hiçbi belirti yok sanırım bu ayda olamayacak
yumurtlama üzerinden 5 gün geçti erkenmi daha belirti için yoksa olmasımı gerekiodu
kızlar bide beni eşimde 1.derece varikosel vardı aralık ayında spermiogram vermiştik doktor çocuk olur ama biraz gecikebilir aceleniz yoksa ameliyata gerek yok ama korunmayın dedid
zaten bzde oyüzden bıraktık korunmayı.acba korunmazsak olurmu die olmayıncada ov.testlerine falan başladık sonuçlar elimizde yoktu faxla istedim
hacim renk gibi özellikler normal 2.5ml perhiz 4gün
sperm sayısı 88milyon/ml
iler hzlı %7
yavaş ileri %40
yerinde hareketli %10
hareketsiz%43
morfoloji kruger %3
kızlar bu sonuçlar pek ii gibi deil sanki ama hoca çocuk olur ama biraz bekletir dedi
siz nedersiniz yorumlarınızı bekliyorum
Ramiznurcum, bizde de durum benzer canım. Eşimde varikosel ihtimali var ama daha kesinleşmedi. Sizde sperm sayısı gayet iyi, hareketlilik ve morfoloji biraz düşük canım, bu da varikoselden olabilir ama emin ol %0 morfoloji ile doğal yoldan gebelikler okudum çokça. Denizin dediği gibi çekirdekli kara üzüm çok tavsiye ediliyor. Keçiboynuzu kürü veya pekmezi. Selenyum, e vitamini vb. gibi vitaminlerle morfolojiyi %2 den %9 lara çıkaranlar var. Her bünyeye göre değişiyor ama denemeye değer bence. Hiçbir işe yaramasa bile bünyesine faydası dokunacaktır.
slm arkadaşlar nasılsınız.
kızlarrr sizlerre tavsiyem eşlerinize cekirdekli siyah üzüm varya ondan yedirin.inanın cok faydası oluyor.
Evet deniz haklısın. Dün bizde epey birşeyler aldık. Çekirdekli kara üzüm ve üzüm çekirdeği tozu da aldık :) Çekirdek tozunu bal-polen-arısütü karışımına ekleyip yiyecek her gün. Hap şeklinde olan vitaminlere bu tür şeyleri her zaman tercih ederim. sırnaşık şey