- 7 Şubat 2008
- 684
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karatscım, çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapılması lazım. Aşılamayı gündüz vaktine denk getirebilmek için iğneler mecburen bu saatleri buluyor. Aşılama için laboratuvar çalışması filan da gerekiyor ya, açık olmaları lazım.
Çok sinir ama di mi kaydirigubbakcemile3
SUYASEM test yaptınmı.haber ver canım
hekese günaydın... cumartesi akşamı dayanamadım ovulasyon testlerinde hamile kalınca poztif oluyo diyolar ya ben de kalan ov. testlerimden bir tane yaptım ama negatif çıktı. çok moralim bozuldu. ama dün adet olmadım. akşam yine ov. testi yaptım yine negatifdi. adet öncesi hiç göğüslerim şişmzdi bir haftadır özellikle sabahları çok ağrıyodu ve sertleşmişlerdi. ben de çok umutlanmıştım. ama bu sabah kalkınca göğüslerim yumuşamaya başlamış gibiydi. pek de ağrımıyordu. sanırım bugün gelir. çok üzüldüm tabii...
canım moralini bozma her söylenene de inanma bence...ii düşün sabırlı ol hakkında hayırlısı olsn canım..gebelik testleri adet gününde ve sonraki bi kaç günde dogru sonuc vermiyo..evet pozitif cıkanlar oluyo ama onlar istisna..ben kendimden biliyorum adet günümde ve sonraki günde yaptım tes negatif cıktı sonraki gün silik çizgi cıktı sonraki gün kan testim pozitif cıktı ve baska bi marka gebelik testi daha yaptım o negatif cıktı...bunlar garantisi olan testler değil..bi kaç gün bekle bakalm moralini bozmadan..umarım regli olmazsın ve güzel haberler verirsin bizlere...a.s
hayır henuz ılac falan vermedı belkı bugun verır.ama okuduklarıma gore ılk 3 ay ılac verılmezmıs.amelıyat ıse yaradımı gormek acısından ılacsız degerelere bakılır eger ıyılseme olmazsa verıyorlarmıs.tabı okuduguma gore.dr.la konusmadıkhıc ılac ıcın.
fırst esın ne zaman normal hayatına gerı döndü.benımkı mızmız yaa.dogum yapmıs gıbı hareket edıyor.bugun 3. gun gercı ama ne zamn bıtcek bu ıskence.bırde yARAsı ne zaman gecıyor.dıkısler falan ne zaman kapanıyor
babu nasıl gidiyor canım? hcg ne durumda? minik bebiş annesini üzmüyordur umarım :)
benim test en son 1900 olmuştu, doktor artık kan testine gerek yok dedi. ultrasonda da göründü zaten miniğim. o kadar ufak ki anlatamam. önümüzdeki hafta tekrar kontrolümüz var, inş kalp atışlarını duymayı bekliyoruz :)
miniğim kendini annesine hissettirmeye başladı yavaş yavaş, sabahları hafif mide bulantım oluyor ve sürekli uyumak istiyorum :) iş yerinde zor oluyor tabi biraz, ama her şeye değer, yeter ki meleğim iyi olsun..
saol canım gözlerim doldu şu anda verdiğin moral ve destek için çok teşekkürler.
saol teşekkür ederim. allah hamilelere sağlıklı doğum bebek isteyenlere birer bebiş versin inşallah.Günaydın arkadaşlar,
Hazelcim, çok geçmiş olsun. Operasyon iyi geçmiş çok sevindim.
ımpaladeniz, canım gözün aydın. Seni merak ediyordum. Senden çok ümitliydim. Nitekim haberi okuyunca çok sevindim. Allah tamamına erdirsin.