- 5 Aralık 2009
- 3.154
- 81
- 36
mrb kızlar ben 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum dün biraz silikti bugün ise hemen hemen aynı koyulukta ayy bilemedim ne düşüneceğimi.ne yapmam lazım ?
hemen fikfike başla:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kızlar ben 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum dün biraz silikti bugün ise hemen hemen aynı koyulukta ayy bilemedim ne düşüneceğimi.ne yapmam lazım ?
hemen fikfike başla:)))
ilahi ne çok güldüm ayy hayırlısıyla bu ay hamile kalsakda şöyle güzelce dinlensek hepimiizde yoğun mesai yapıyoruz.inşallah bu ay Rabbim hepimize bebişler gönderir cennetindenkaydirigubbakcemile3
hamişlerimiz gitgide artıyor kızlarrr darısı bize bi hesapladım da 3 yıldır korunmuyoruz yani 36. deneme bizimkisi en kıdemliniz de ben yaniii kaydirigubbakcemile3
inşallah canım benim inşallahinşallah ben fortel aldım eczaneden baya pahalıydı bende bir dahaki sefere inşallah gerek kalmaz ama bende coretest alacam.tahlillerin temiz çıkar merak etme inşallah hem burda hepimiz birbirimize dua ediyoruz Rabbim birbirine dua eden kullarının duasını kabul edermiş:Saruboceq:
hamişlerimiz gitgide artıyor kızlarrr darısı bize bi hesapladım da 3 yıldır korunmuyoruz yani 36. deneme bizimkisi en kıdemliniz de ben yaniii kaydirigubbakcemile3
yaaa kızlar niye ben gelince herkez kayboluyor yaa.lmaz:
hakikaten deniz, benimde dikkatimi çekti. İki gündür aynı şey olmuş :) Kısmet işte :)
şimdi ben baktım ama bu sefer de sen kaçmışın :)
slm kızlar nasılsınız.size birşey soracagım yaa bu ovulasyon testlerini hangi günlerde yapmaya başlıyoruz bilen varmı ben hiç kullanmadım...
valla kimseyle bi sohbet edemedim beni unuttumu yoksa arkadaşlar diyorumsenağlama bekledim gelen olmayınca kaçtım artık ama ara ara bakıyorum ama.
ay sonuna dogru topik hareketleniyor ama ondan önceki günler monotonaklinialirimsmile
slm denizcim cnm eğer reglin düzenliyse genelde adetin 11.günü falan yapmaya başlanıyo ama elinde test çoksa eğer 8.günden itibaren yap günü kaçırmamak için her gün yapsan daha ii tabi.inşallah ovulasyonda pozitifi yakalarsın cnm benovulasyon testlerinin güvenirliğine çok inanmıyorum kullandıım 2 ay ama moralimi bozmaktan başka bişi olmadı zaten reglim düzensizdi birazkafamı karştırıyodu en güzeli yumurta takibi cnm dokotrda