Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah verebilirim o güzel haberi.
canım benim çok sevindim inş. geçicidir stresten uzak dur biraz hayatım bebiş için herşey gönlünce olsunopuyorumnanaktankızlar bu arada bir önceki doktor bu polikistik hep kalır geçmez dedi. bu doktor da belli olmaz kadnlarda dönem dönem olup geçebilir de dedi. öteki dooktor öle dedi dedim ben de. inşalah bu dktorun dedi gibi geçebilen bişidir. böle demesi de ümit verdi bana.
evet canım... ama niyeyse ben bu aydan çook umutluyum ağustos annesi olcam gibi.ayy inşallah..o zaman çook üzülürüm olmazsa
slmmm herkeseee :)
merhaba. hiç iyi değilim. beklemedeyim halen. sen?
yok yok aman erken felan deme çalış sürekli. inşallah seninde hakkında hayırlısı olur. seninde bu ay bi bebişin olur.cnm sıkma canını rabbim hayırlısını nasib etsin belkide bebişin seninledir :Saruboceq:
bizde bugün sperm testinin sonuçlarını aldık ama malesf doktorumuza gösteremedk iimi kötümü bende bilmiyorum ilk defa yaptırdık çünkü.dünde yeniden çalışmalara başladık aslında daha erken ama kaçırmak istemiyorum
yok yok aman erken felan deme çalış sürekli. inşallah seninde hakkında hayırlısı olur. seninde bu ay bi bebişin olur.