Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar. nasılsınız? Hızlı hızlı geçmişe bir bakayım neler olmuş.
selam kızlar benide aranıza alırmısınız???
3 ay önce bi boş gebeliğim oldu
tekrar hamile kaldım ama
bebeğimin kalbi atmadığı için bir hafta sonra potojiden sonuç alcam
bende buı adetten sonra çalışmalara başlıcam
hayırlısıyla inşallah tekrar sağlıklı bi bebek sahi olmak istiyorum hemde çok
rabbim isteyen herkese versin inşallah
Canım inşallah güzel haberlerini duyacağız. Bencede yarın sabah bir test alıp bak. Ayy bana heycan bastı.bugün 4. adet sancısı günü ve hala bişi yok niyeki?
evet yaa ve bız sabah 7-8 gıbı yola cıkmak zorundayız.hastanede 10 da olmalıyız.yarın gece yatıcak.cts cıkıcaz allahın ıznıyle.yarın gıremeyebılırım nete.
kızlar bu arada bir önceki doktor bu polikistik hep kalır geçmez dedi. bu doktor da belli olmaz kadnlarda dönem dönem olup geçebilir de dedi. öteki dooktor öle dedi dedim ben de. inşalah bu dktorun dedi gibi geçebilen bişidir. böle demesi de ümit verdi bana.
teşekkür ederim kızlar inşallah tekrar hamile kalırım ve kucağıma hayırlsıyla almak nasip olur
ben zaten 3 senedir bekliyodum bu bebeği
hiç bi sorun olmadığı halde olmuyodu sonunda tutturdum ama kısmet değilmiş
aklıma hepkan pırtılaşması gelio her ne olursa olsun rabbim inşallah dermensız dert vermez...
kizlar kusura bakmayin araniza giryorum ama
ben bugun sogan kurune basladim
bu sogan kuru sicak mi soguk mu icilyo acaba bana acil cevap verirseniz sevinirim
cunku simdi icmem lazim
evet 3 senedir olmuyodu hep şükrediyorum rabbime bunu bilmek bile çok güzelcanım üzülme neticede gebe kaldın. ilk gebeliğin midi? genelde bu durumlar olbilio özelllikle ilk gebeliklerde die duydum. bi tanıdığımında böle bi durumu vardı. doktor ona öle demiş. gebelik de en önemli bulgu bebeğin kalp atışları. beklenene sürede duyulmassa gelişmemiş oldundan tez zamanda da alınması daha i i.
inşallah bundan sonra da gebe kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..
evet canım 3ten önce yapmıyolarmış ne saçma insanlarının hayatları söz konusuCanım, benimde iki tane düşüğüm oldu. Bunun üzerine tahlil yaptırdım. Kan pıhtılaşma sorunu çıktı. Gerçi ikinci düşükleri tekrarlayan düşük olarak nitelendirmedikleri için tahlil yapıyorlar hemen. üç ve daha fazlası olması gerekiyormuş. Dr.un biri bana böyle söyleyince, sinir oldum, üçüncüyü demi düşürüp gelmem gerekiyor dedim. Çıktım.
Canım aklında kalmaması adına sende bir tahlil yaptırsaydın.
bu sogan kuru sicak mi soguk mu icilyo acaba bana acil cevap verirseniz sevinirim
cunku simdi icmem lazim
Canım benim Rabbim sağlıklı bir şekilde en tez zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin inş. sonuçlarda umarım iii çıkar canım bende 2 ay önce düşük yaşadım değerler sağlıksız yükseliyordu sonrada kend. düştü inş. en tez zamanda bebişlerimize kavuşuruzolumunekankayizsmileselam kızlar benide aranıza alırmısınız???
3 ay önce bi boş gebeliğim oldu
tekrar hamile kaldım ama
bebeğimin kalbi atmadığı için bir hafta sonra potojiden sonuç alcam
bende buı adetten sonra çalışmalara başlıcam
hayırlısıyla inşallah tekrar sağlıklı bi bebek sahi olmak istiyorum hemde çok
rabbim isteyen herkese versin inşallah
cunku simdi icmem lazim
Canım benim Rabbim sağlıklı bir şekilde en tez zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin inş. sonuçlarda umarım iii çıkar canım bende 2 ay önce düşük yaşadım değerler sağlıksız yükseliyordu sonrada kend. düştü inş. en tez zamanda bebişlerimize kavuşuruzolumunekankayizsmile
Özlemcim ya özele kaçıcak sorum ama :kedi: soğan kürü vaj. kuruluk yapıyr mu ben 3 gün içtim kuruluk yapınca bıraktımakannehircanım benim bende yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ılık içmen lazım birde içerken burnunu kapat ve bitinceye kadar açma hatta ağzına bişeyler at sonra aç yoksa miden bulanırr
Canım bizimki süpriz olmuştu en sıkı korunduğumuz ay sonra hcg değerleri sağlıklı yükselmiyordu adet olduğum halde değerler az az yükseldi dış gebelik vs. dediler tam kürtaj için gittim kese gözüktü ve değerler o gün kendi düştü artması gibi düşmeside çok yavaş oldu yaşadığım stres 10 yıl yaşlandım valla Rabbim kimseye yaşatmasıninşallah canım inşallah
zor oluyo ama rabbim sabrını veriyo inşallah isteyen herkes bir an önce bebeğini kucağına alır...
sende bi sorun varmı canım??
slm kızlar nasılsınız?
Özlemcim ya özele kaçıcak sorum ama :kedi: soğan kürü vaj. kuruluk yapıyr mu ben 3 gün içtim kuruluk yapınca bıraktımakannehir
canım ben öyle bir sorunla karşılaşmadım tabi her bünyenin tepkileri farklı olur bende hararet yapıyo mesela içtiğim ilk saat sonrasında geçiyo eğer çok sıkıntılı oluuyorsa bırak çünkü bunu iltihabı olanlar yapıyo belki sende yoktur bal tarçın çörekotu kürü varmış onu yap yada incirkürünü dene istersen Şeniz