- 8 Mayıs 2010
- 398
- 0
saol yaa walla bitek sen bana cevap veriyosun :)))
melike, daha kafaya takmama durumundan çıkamadığım için ve de hamile de kalamadığımdan yorumsuz bırakıyorum kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol yaa walla bitek sen bana cevap veriyosun :)))
faran bugun dr. a gıttım yıne.testetsterona taktım ya ben.gıttım yaptrdım.3 tane test ıstedı.serbest testesteron-total testetsteron ve DHEA yarın cıkacakmıs sonuclar.yaaa hemde ozelde yaptrdım cabuk cıksın dıye bılsem devlet hastanesıne gdıerdım.yaa ınsallah bısı cıkmaz.ama bence cıkar gıbı gelıyor.yaa kızlar ben 10 seans oldu lazer epılasyona gıdıyorum.genıtal ve koltukltı.koltukaltı bıttı gıbı ama genıtalde cok bır degıklık yok.gercı bu yıl sadece 1 kez gıttım.sonra gogus uclarımda kıllar var yıllardr.ama cok degıl seyrek seyrek.ama ne bıleyım.aslında oyle asırı kıllanmam yoktr benım yanı olması gereken yerlerde ama ya testtesteron yuksekse.yaa kızlar dr. a dedım reglım duzenlı dıye.kıstte yok demıstınız dedım.ılla yumurtalaradan olmayabılır.bobrekustu bezlerındende salgılanabılır dedı.ama benım reglımı etkılemedıgı ıcın hamıle kalmama engel olmza degılmı.ya yuksek cıkarsa bırde uzun sure tedavıylemı ugrasıcam.yyaaa korktum sımdı.zaten 28 yasındayım.1-2 yıl tedavı olursa (bıryerde oyle okudum) ne yaparım ben yas olur 30.offf benım galıba hıc bebegım olmıycak buna cok ınanmaya basladımmafoldumben
ya bende bilmiyorum dr a sormayı unutmuşum heycandan oda bişey söylemedi banaCanım hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. kaç haftalık?
ya bende bilmiyorum dr a sormayı unutmuşum heycandan oda bişey söylemedi bana
nısa nbr canım.nasıl gıdıyor
canım kac defa sperm testı yaptrdınız.bıkac defa hep 3 mılyonmu cıktı.varıkoseldeyokmu.bence bıkac dr. a gıdın.belkı nedenını bulurlar.esınde kucuklugunde ınmemıs testıs mı var.yoksa ateslı hastalıkmı gecırmıs.bır nedenı vardr.ama cozum onemlı.ılaclarkullansın.dr. a sorsun tabı.l-arginine klomen evicap gıbı ılaclar verıyorlar r.lar.kecıboynuzu suyu ıcsın bol havuc yesın.gınseng ıyı gelebılır.avocado cılek domates balpolen aırsutu karısımı.bal zencefıl.zeytınyagında her sabah ıncır ver aksamdan yatr zeytınyagına.aklıma gelenler bunlar canım.baskada yapacak bırsey yok sımdılık.asılama yada tupbebek olmuyormu.ıstanbul capada ates kadıglu dıye bır dr. varmıs.bana 1sperm ve 1 yumurta yeter dıyrmus.gıdın belkı tup bebek falan olur.rabbım ınsallah hepımıze en yakın zamanda saglıklı evlatlar versın aminnn