- 11 Nisan 2010
- 3.774
- 10
faran bugun dr. a gıttım yıne.testetsterona taktım ya ben.gıttım yaptrdım.3 tane test ıstedı.serbest testesteron-total testetsteron ve DHEA yarın cıkacakmıs sonuclar.yaaa hemde ozelde yaptrdım cabuk cıksın dıye bılsem devlet hastanesıne gdıerdım.yaa ınsallah bısı cıkmaz.ama bence cıkar gıbı gelıyor.yaa kızlar ben 10 seans oldu lazer epılasyona gıdıyorum.genıtal ve koltukltı.koltukaltı bıttı gıbı ama genıtalde cok bır degıklık yok.gercı bu yıl sadece 1 kez gıttım.sonra gogus uclarımda kıllar var yıllardr.ama cok degıl seyrek seyrek.ama ne bıleyım.aslında oyle asırı kıllanmam yoktr benım yanı olması gereken yerlerde ama ya testtesteron yuksekse.yaa kızlar dr. a dedım reglım duzenlı dıye.kıstte yok demıstınız dedım.ılla yumurtalaradan olmayabılır.bobrekustu bezlerındende salgılanabılır dedı.ama benım reglımı etkılemedıgı ıcın hamıle kalmama engel olmza degılmı.ya yuksek cıkarsa bırde uzun sure tedavıylemı ugrasıcam.yyaaa korktum sımdı.zaten 28 yasındayım.1-2 yıl tedavı olursa (bıryerde oyle okudum) ne yaparım ben yas olur 30.offf benım galıba hıc bebegım olmıycak buna cok ınanmaya basladımmafoldumben