Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
krishazel pekı dıger hormon degerlerın nasıl cıktı.adetın duzenlımı.
ayy bende baktrayım aslında bende baktrmadım.dr gerek yok dedı.ama ya gerek varsa
ama krısahzelcım yaa allah senı ne yapmasın sen ovulasyon donemımdesın dıyorsun.hormon testlerı adetın 3. gununde baktrılır.allahım yaa.regl oldugun zaman baktr 3. gunundekaydirigubbakcemile3
doktor demediyse yaptırmayın arkadaşlar, kafanız karışmasın boşuna.
Kris bence testte bir yanlışlık var, madem şikayetin de yok. Doktora bir danışıp da yenisin yaptımak lazım ama eşinden yüksek çıkmış olması ilginç hakikaten :)
Yaa birde o var esim gulup duruyor erkek muamelesi yapiyor bana:)))
Yaa birde o var esim gulup duruyor erkek muamelesi yapiyor bana:)))
canım o 0.68 olmasın yanlıs yazmasınlar yaa garıp bır sonuc bence.neyse duzelır o tedavıyle.olmazsa ılacla tedavı olcaksın.neyse sorunsuz degıl bebısın olmaması bak sorunlar cozulcek bebıste gelcek.uzulme ne yapsın esınde hep bızdemı sorun dıyordur.bırazda sız ugrasın ılaclar amelıyatlar adamlara fenalık geldı.guluyordur tabıkaydirigubbakcemile3
bızım amelıyat bu cuma olcak ınsallah.rabbım yardım etsın de amelıyat fayda saglasın kurtulalım varıkosleden
bızım amelıyat bu cuma olcak ınsallah.rabbım yardım etsın de amelıyat fayda saglasın kurtulalım varıkosleden
Yok 6.8 hayatim keske oyle olsa
Acaba yazarken yanlismi yazdilar iyi dusundunuz belkide 0.68 olmasin .
Ama bana verilen kagitta 6.8 yaziyor .
çok geçmiş olsun hazel, acil şifalar dilerim.