Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm tebrik ediyorumm çok sevindim senin adına darısı bizlere inşallah.. Allahımm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
anaaa babu ben kendi heycanımdan senin hamile olduğunu okumamışım tebrik ederim cnm darısı başımıza.
benım kahverengı akıntı pembelesmeye basladı gelıyor gelıyor kırmızılar gelıyor.bu arada kızlar esım haftaya cuma yanı 2 temmuzda amelıyat olacak allah kısmet ederse.dr. dan olur cıktı
kızlaaaaaarrrrr,
hamileyimmmmmmmmm!!!!!!!
cuma akşamı öğrendim ancak yazabiliyorummmmm!!!!
5 haftalıkmış teyzeleri
canım ben hala kendime gelemedim saka gbi..inanamıyorum ki...kan testi sonucumu almaya gittiginde kadın pozitif dedi..benim test mi pozitif emin misiniz die sordum bi kaç kere:))
az kalmış cnm ameliyata hayırlısıyla bebişlerine kavuşursun.
cnm çok sevindim yaaa allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasib etsin.
ayyy valla bugün çok sevindim yaa herkes hamile allah sağlıkla kucağınıza almayı nasin etsin babu.rabbim bizlerede nasib etsin.
canım ben bi yarım saat sonra gidicem inş.faran sen naptın gittin mi doktora canm? bu arada hcg kac cıktı senin kac haftalıkmıs?
canım ben bi yarım saat sonra gidicem inş.
cuma günü 290 idi değerim. bugüne yükselmiştir bayağı inş :):)
babu tebrik ederim hayırlı uğurlu olsunalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ilk denemenmiş sanırım ov.testi yada herhangi bişe kllanmışmydın bizleri de bilgilendirirmisin önceden yazmışmıydın biilmiyorum ama ben kaçırmış olabilirim
kızlar bu arada ov.testinde pozitifi göremedim bugün 17.günüm sanırım bu ay erken yumurtladım kaçırdım galiba ov.yonu bi ayı kaçırdık göz göre göre:umursamaz::umursamaz:
ayyy kızlar ya hamiş doldu topik.babucum seni de coooooookkkkkk tebrik ederim Allahım saglıkla kucagına almayı nasip eder inşallah.darısı bizlerin başına bizler içinde DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN HAMİLE ARKADASLAR bende 2 gundur ruya goruyorum.anlatayım ilk gun kayınvaliden sacın dokuluyomu dedi ben de evet dedim sen kesin hamilesin dedi bana.(ne alakaysa) ikinci gunde gebelik testi yapıyorum ruyamda 2 çizgi çıkıyor.silik milik değil hee uzunca iki çizgi....(ben de anca ruyalarda goruyom işte.hehehehee :)))))) adetime 7 gun kaldı.bekliyorum sabırla.gunler yaklastıkca sabır katsayısı kalmıyor.gecmek bilmiyor gunler.