- 7 Şubat 2008
- 684
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba denizcim,
hazel adına ben söyleyeyim istersen. varikosel var canım. inş ameliyat olup en kısa zamanda boy boy sağlıklı çocuklara sahip olacaklar :)
sende nasıl durumlar?
dr test sonuclrına baktı arada nıye bu kadar fark varkı dedı.tamam heryerın testlerıne guvenmıyorum ama burdada cok fark var.bız tumlabda bır test daha yapalım ona gre bakarız dedı.haftaya cumaya gun aldım yıne ne olur ne olmaz dıye.cts bır testdaha yaptrcaz ve maı atcaz ona gore karar vercek.ama % 90 amelıyat olcak cunku kurtulmamız sart dedı amelıyattan.
hazelcim okudum geçmişi her şey olacağına varır biraz stresli dönemler atlatıyorsun da sperm testleri neden farklı çıktı onu anlamadım neden fark var.
bizimde öyle olmuştu ama burdaki doktorlar yanlış yorunlamış, ankaradaki doktorlar farklı öyle nbişey mi olmuştu
ayrıca sana çok önemli bişey söylicem özel mesaj atacaktım ama herkes de okusun istiyorum herkesin başına gelebilir sonuçta. ameliyattan sonra eşimde isteksizlik başladı ereksiyon yok, internette araştırdım bazı insanlarda oluyormuş hatta 1 sene bile o işi yapamayanlar olmuş
ayyy nasıl üzgünüm anlatamam ama eşime bişey demiyorum normal aşkım diyorum düzelir diyorum ameliyatın etkisinden dolayı olabiliyormuş çünkü internetten araştırdım.sen de okudun mu buna benzer şeyler eşim için üzülüyorum şimdide üzülüyo çünkü
amin canım, inş hepimiz hayırlı vakitlerde anneliği tadarız.selam kızlar, farancım senin adına çok çok umutluyum hayırlısı olsun, geç olsunda güç olmasın tatlımm..