bugun amelıyat olmycak dedım aradım.cok cıns yaa.adam asarım keserım ayaklarında.cok garıp coook.ya bırde bı arkadas var cok dedıkoducu.ii bırı ama cok dedıkodu yapar.bız arabada gıderken aradı.ıste sularda mıkrop varmıs cok kısıde karın agrısı ıshal kusma gorulmus.haberınız olsun.boyle bısı varsa falan dıyor yani laf almaya calısıyor agzımdan.ben ne oldugunu soylemedım yaa.normalde aramaz.bunu soylemek ıcınmı arıyor.bende ufak cocuktum ya yedım
ayy evet sabah sabah bende sevmıyorum ama 6 da bıle kalkıp calıstık gercı hepsı fos cıktı ama denedık .dun esım cok streslıydı amelıyattan ötürü.bende dedımkı.cocgumuz olunca dıycemkı baban senın ıcın nelere katlandı neler yaptı.guluyor.
nısacım dusukmu yapmıstın sen .ne zaman pekı.dr.una gosterseydın yaa.inşallah hamılsendr
biraz bekleyeyimde hazelcim iki aydır çok gittim doktor yüzü göresim yok valla bir hafta sonra kırmızı kart görmezsem yenilerim testi bu arada dualarım senle unutma zaten stres olumsuz etkiliyor daha fazla strese girme etrafa dedikoducu tipler demişsin çok sinirlendim yaklava:boşver hayatım takma Rabbim muhakkak en güzelini ve hayırlısını nasip eder inş. burdan hepimiz doğum bebişlerin diş çıkarmadı vs. o konularıda konuşacağımız günleri görürüzolumunekankayizsmile
canım iyiyim, asıl seni sormalı.gunaydın kızlar.
faran nasılsın canım?
first sen neler yapıyorsun?
okula gıdıcem sımdı .1-2 saat sonra gelırım.kasık agrılarım basladı.regl olucam.bugun 25. gunum sankı 29. gune kalmaz gıbı gelıyor.yaa kızlar bu ay sagdan yumurtladım yaa.regl agrısıda nerden yumurtlarsak ordan oluyor heralde.benım sag kasıga regl arısı gırıyor.yani ordakı yumurta döllenmeyınce atılıyor ya ondan mı agrır.yada ben bu ay bıldıgım ıcınmı dıkkat ettım.neyse gorusuruz
yok canım çarşamba hafif akıntı oldu, şimdi tertemiz.faran senden naber kırmızılar gelmedi dimi
bekliyorum canım. ama geçen ay akıntımın hemen ertesi günü gelmişti kırmızılar.farancım ssenin geçen ay da böyle olmuştu sanırım bence test mest yapma bekle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?