Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günün müydü canım senin?merhaba kızlar, bu sabah benimde umutlarım suya düştü beklemediğim adet geldi neese hayırlısı temmuza inşallah, çalışmalara devam...
merhaba kızlar, bu sabah benimde umutlarım suya düştü beklemediğim adet geldi neese hayırlısı temmuza inşallah, çalışmalara devam...
canım amin inş.bu arada geçmişi biraz okudum farancım bence sen hamilesin öle hissediyorum
ov. testine göre derken nasıl hesaplıyorsun canım? çift çizgi + 14 mü yapıyorsun?evet farancım normalde ovulasyon testine göre dün olmam gerekiyodu ama bugün geldi maleseff
evet canım benim geçen ay öyle üst üste 2 gün çift oldu. birini değerlendirdik, diğerini kaçırdık. tutmadı sonrakızlar ovu testi 2 gün üst stte de çift gösterio ona göre de deişebilir. yumurtlama devam sürecine göre..
merhaba kızlar, bu sabah benimde umutlarım suya düştü beklemediğim adet geldi neese hayırlısı temmuza inşallah, çalışmalara devam...
ov. testine göre derken nasıl hesaplıyorsun canım? çift çizgi + 14 mü yapıyorsun?
eğer öyleyse benim dün olmam gerekiyordu.
evet calısmalara devam :)) ben de yarın olcam kesin ([/QUOT
sen olmazsın inşallah canımm, ben bu ayda devam etcem çalışmalara gene olmazsa doktor yolu gözüküyo bize (
evet ben de yakında doktor işini düşünmeye baslicam ama sanırım önce eşime sölicem sperm sayımı yaptırsın bii (
canım ben çift çizgi+arkasındaki 5 gün aralıklıksız yaptım :)evet canım geçen ay çift çizgi +14 de adet olmuştum ama bu ay 9 unda çift çizgi normalde dün adet olmam gerekiyodu sanırım ayın 10 unda yumurtladım bugün olduğuma göre dimi? bide sen çift çizgi çıktıı günmü ilişkiye girdin ? ben çift çizgi çıktığı gün ve sonraki iki gün arka arkaya ilişkide bulundum ama gene olmadı işte (
canım ben çift çizgi+arkasındaki 5 gün aralıklıksız yaptım :)
süpersin, hislerim kuvvetlendi şimdi :)) merakla senden gelcek hamileyim haberini bekliyorum, sen yolu aç arkandanda biz gelicez inşallah...
aaammmiiiiinnnnsüpersin, hislerim kuvvetlendi şimdi :)) merakla senden gelcek hamileyim haberini bekliyorum, sen yolu aç arkandanda biz gelicez inşallah...