Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben cevap vereyim istersen.Bennce 10. günden başla çift çizgiyi görene kadar devam et.yanı bana bir ayda topmak 5 yada 6 ovulasyon testi yetiyor.BEnim de bugün ovulasyon testinde çift çizgi çıktı.Çalışmalara devam.
arkadaşlar Mevlam hediyenizi tez vakitte göndersin. bir evliyayı ziyarete giden bir abi kelmiş. evliya hazretleri felanca abi saçların çıksın diye dua ediyor musun demiş. Hocam demiş artık çıkmazki bu saatten sonra... Hocaefendi de neden çıkmasın demiş. benim kolum şuradan kopsa ben Rabbime dualar ettiğimde O'nun yeni bir kol çıkaracağına öyle inanıyorum ki demiş...
yani büyüklerdeki teslimiyete tevekküle bak... Allah tez vakitte dualarımızı icabet etsin tüm arkadaşlarımızın. gönülden diliyorum. olmazları olduran O'dur. başka topiclerde ne mucizeler gördük. rahmi olmayan bir kadın hamile kalıp rahimsiz bir vücutla doğum yapıyorsa bu mucize değilde nedir. Tıbba göre imkansız ama Rabbimize göre imkansız değil...
başka bir forumda zebudak diye arkadaşımız vardı malesef eşini beyin tümöründen kaybetti tek çocuğuyla kalakaldı. Allah kimsenin başına vermesin. çok zor evet ama böylesi daha da zor. Rabbimizin bir bildiği var şükredelim bizlere böyle dert verdiği için. çünkü bu çok büyük mükafatlara gebe olan bir hastalık. Nemrut hayatında hiç hastalanmamış. Bir düşünürsek hasta olunca Rabbimizi daha çok anarız. ay Rabbim uy Allah ım dimi? Yani ben öyleyim şahsen Mevlam kötülükleri yüzünden ona hastalık vermemiş ve oda hiç O'nun adını ağzına almamış. böylesi daha kötü. çok şükür bin şükür. ben bu yolda olan her gönlün çok özel olduğuna inanıyorum. yeterki sabredelim. çocuk olunca dertler bitmiyor elbet. başka imtihanlar oluyor. yarın ne olacak bilemeyiz o yüzden her zaman dua daima dua. inş. bize güzel haberler verirsiniz arkadaşlar. Efendimizin (SAV) buyurduğu gibi "derdinizin dermanını arayınız" ben pek çok şey yaptım hangisi dermanım olacak bilemiyorum. doğru şeyi yapana kadar daima araştırmak lazım..Mevlam hepimizin yardımcısı olsun.
sendemi core kullanıyorsun?
benim hala akıntım ya da kanamam yok. resmen kesildi delikafadulden
canım o değişiklik normal. ben de bir önceki ay 18'inde yumurtladım, bu ay 14'ünde. ovulasyon testleri o yüzden var zaten, sürekli değişien yumurtlama tarihini yakalamak için.geçen ay 16 sında yumurtlamıştım bu ayda 12 sinde yumurtladım.neden değişir acep.
bence genel bir muayane çok iyi olur canım.
ben hamileliği ilk düşündüğümde gittim, kist olmadığını öğrendim içim rahatladı. sonra hormon tahlillerimi yaptırdım. eşim de sperm testi yaptırdı.
sen de yaptırabilirsin.
evet canım kisti ultrasondan görüyorlar. ben özelde muayene oluyorum ama devlette de yaparlar. ultrasonla muayene kadın doğumcu için olmazsa olmazdır. doktor benden rahim filmi istemedi.
hormon tahlilleri için adetin 3. günü çok önemli canım. en iyi o zaman tespit edilebiliyor.