- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Genetiğe yolladık düşük materyalini 1 ay sonra belli olacak. Bir taraftan da benim trombofili panelim taranıyor. Benim bu ikinci kaybım. İlkinde de erken haftalarda düşük olmuştu.Canım kaybin icin üzüldüm geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasin senin değer asiri yüksek degilmis acaba dusuk sebebi başka bisey olmasın gayet güzel dusmus tsh değerinde
hayır canım gerçekleşmedi,evlendiğimden beri çok sık enfeksiyon geçirdim acaba ondan mı kaynaklı diye çok kendimi strese soktum. enfeksiyon temizlendi ancak ben tüplerim mi tıkalı acaba diye düşünüyorum. sen rahim filmi çekitrdin mi?Hoşgeldin canım bende aynı şekildeyim 1 yil içinde hiç gebelik gerceklesmedimi
Bende enfeksiyon vs. Yoktu canım tsh yüksekti oda baya dusmusti ama olmadı. Bende tuplerdemi sikinti diye dusunuyirum daha cektirmedim ama 30 unda Dr. Gidicem belki cekerlerhayır canım gerçekleşmedi,evlendiğimden beri çok sık enfeksiyon geçirdim acaba ondan mı kaynaklı diye çok kendimi strese soktum. enfeksiyon temizlendi ancak ben tüplerim mi tıkalı acaba diye düşünüyorum. sen rahim filmi çekitrdin mi?
Anladm canım insallah sonuclar güzel gelir ve yeniden kalirsin hayirkisyla sağlıkla nasip etsinGenetiğe yolladık düşük materyalini 1 ay sonra belli olacak. Bir taraftan da benim trombofili panelim taranıyor. Benim bu ikinci kaybım. İlkinde de erken haftalarda düşük olmuştu.
hadi bakalım bizede yazarsın artık. yumurta takibi yaptırdın mı peki?Bende enfeksiyon vs. Yoktu canım tsh yüksekti oda baya dusmusti ama olmadı. Bende tuplerdemi sikinti diye dusunuyirum daha cektirmedim ama 30 unda Dr. Gidicem belki cekerler
Canım ben şuan adetliyim. Ama sana tavsiyem ovulasyon alma psikolojik çok etkiliyo daha bi strese sokuyor insani ben aldım pisman oldum o yokken kafam daha rahattı gerçekten ama denemek istiyorsan dene ben ilk kez aldım denedim bidaha almam
Aynen canım bosuna stres yani hiç gerek yokBen
Bende 1 kere denemiştim ama dediğin gibi bol stres vardı o zaman en iyisi almamak :) haklısın canım
Normalde Benim tsh en son 3,75 idi ancak sonra gebe kaldığımı öğrendim doktor tiroid ilacına başladı aslında 3,75 sağlıklı insan için normal skalada yer alıyor ancsk gebelikte bunun 2,5 altında olmasını istiyoruz dedi. İlaçla 1,45 e düşürdük.bebeğin kalbi durduğu için dün kürtaj oldum iki ay düşünemeyecez zaten genetik testlerimiz yapılacak da acaba benim de ayrıca endokrin uzmanına gitmem gerekir mi?
Canım sende durumlar nasılhatunlar iyi akşamlar nasılsınız:)
yumurtalması yakın olan varmı??
Benim salı günüydü sanırım kasik ağrısı akıntı vardı ama çarşambayı değerlendirdik hayırlısı bakalımhatunlar iyi akşamlar nasılsınız:)
Arkadaşlar ben de varım. İnşallah bu ay hepimize güzel haberlerle gelir
hatunlar iyi akşamlar nasılsınız:)
İnşallah canım hepimize nasip olur bebek sahibi olmakİnş canım ama bu ay ben boş geçiyorum malesef. Sizlerin güzel haberlerini bekliyorum
Merhaba canım hoşbuldumCanım merhaba hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?