- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.901
:) benim normalde o kadar önceden ağrılarım olmazdı mesela ben ondan şüphelenip yapmıştımBenimde regle kaldı 3 4 gün ..
Akıntı var geçen ayda olmuştu.
Regl ağrısı var bu da sanki geçen ayda olmuştu.
Şiikinlik var.
Boşa hayal de kurmak istemiyorum varsa var yoksa yok diyorum test alasım yok :)
Aynen valla yok beklerim ya. Tek ilişkiyle dikkat etmeden mucizeyle olmultu kürtaj olan bebeğim ama şimdi iatiyorum diye öyle tek ilişkiyle olmaz tabi biraz dikkat etmek gerekiyor.Bekle canım bekle.. en olmadı adet günü yaparsın benim gibi varsa çıkar heralde artık
:) benim normalde o kadar önceden ağrılarım olmazdı mesela ben ondan şüphelenip yapmıştım
Aynen cnm banada oyle dedı ama bakalm dıger drlar ne dıcek ıns tedavı olmam gerekmez bıraz bıkac ay tadına varmak lazm gezıp tozup esım 15 gun sonra gelcek onu beklıyorum bende tek olunca ınsan zor oluyo2 3 ay dedi bana korunma süresini ben de beklerim diyorum zaten sıkıntı yok..
Aaa benimde böyle uzun süreliydi :) hadi inşallah bakalımm biraz daha bekle erken öğrenincede geçmiyorki zamanAslında benimde 10 gündür var hiç geçemedi ama işte ümitlenmek istemiyorum yinede :) bazen içime doğuyo hamile gibiyim diyorum bazen de amann diyorum. Halsizlk uyku hali bende de var gibi kısmet
Öyle tabi üstüne düştükçe gecikir,Aynen valla yok beklerim ya. Tek ilişkiyle dikkat etmeden mucizeyle olmultu kürtaj olan bebeğim ama şimdi iatiyorum diye öyle tek ilişkiyle olmaz tabi biraz dikkat etmek gerekiyor.
Adet olursam bakarım artık günaşırı ilişki yumurtlamaya falan dikkat edicem.
Ay inşallah olur da gerek kalmaz da iştee .
İnsna oğluyuz hemen herşey olsun istiyoruz :) bazen emek vermeden olmuyor Rabbim en iyisini bilir zamanı gelince yollar.
inşallah bakalım tedavi falan gerek kalmadan uğraştırmadan nasip etsin.Aynen cnm banada oyle dedı ama bakalm dıger drlar ne dıcek ıns tedavı olmam gerekmez bıraz bıkac ay tadına varmak lazm gezıp tozup esım 15 gun sonra gelcek onu beklıyorum bende tek olunca ınsan zor oluyo
Aaa benimde böyle uzun süreliydi :) hadi inşallah bakalımm biraz daha bekle erken öğrenincede geçmiyorki zaman
Aminn inşallah kimin olsa ben kendim olmuş gibi seviniyorum.Öyle tabi üstüne düştükçe gecikir,
istemeyenin hemen oluverir..
Yine de en iyisi Rabbim bilir..
Hayırlı olanı hayırlı zaman nasip etsin inşallah..
benim de öyle canım 4. gebelikti 3 kaybım var, bundan sonra yaşatmasın inşallah Rabbim..Öyle canım benim 4 gebelik oldu 1 i doğdu sağlıklı.
Hepsi farklıydı o yüzden bilemiyorum :)
Aminn aynıyız canım.benim de öyle canım 4. gebelikti 3 kaybım var, bundan sonra yaşatmasın inşallah Rabbim..
Amin amin inşallahh herkesten duyalım güzel haberleriii:)Aminn inşallah kimin olsa ben kendim olmuş gibi seviniyorum.
İnşallah sıra sıra kalalım hamile haberlerimiz peşpeşe olsun
Hamile kalan haberi veren ayağını süre süre gitsin inşallah :)
benim ilk gebeliğimde de 8 haftada kalbinin durmasıyla sonlanmıştıAminn aynıyız canım.
Bişey kullanıyomusun ilaç dr ne diyor?
Bende som gebelik kalp durması 10.hafta.
Aspirin kullnamama rapmen olunca araştırdık tiroidim aşırı yüksek çıktı tiroidden dendi çok şükğr 3 ay oldu tiroid normale döndğ ama gebe kalsan bile devam ve her ay bakılıcak.
İlaç içicem.
Şu an folidoce ve coraspirin içiyorum.
Oğlumu da aspirin içerek sağlıkla almıştım kucağıma
aspirin neden ?Aminn aynıyız canım.
Bişey kullanıyomusun ilaç dr ne diyor?
Bende som gebelik kalp durması 10.hafta.
Aspirin kullnamama rapmen olunca araştırdık tiroidim aşırı yüksek çıktı tiroidden dendi çok şükğr 3 ay oldu tiroid normale döndğ ama gebe kalsan bile devam ve her ay bakılıcak.
İlaç içicem.
Şu an folidoce ve coraspirin içiyorum.
Oğlumu da aspirin içerek sağlıkla almıştım kucağıma
Evet cnm hergece aglayarak uyuyorum tabı ustune kotu ruyalar Allah kımseyı evlatsız bırakmasın benle hamıle olanların benden kucuk hamıle olanların buyumus karınlarını görmek korkunc uzuyo benı gercekten zor ınsallah atlatırım hakkımızda hayırlısıinşallah bakalım tedavi falan gerek kalmadan uğraştırmadan nasip etsin.
evet eşin de gelsin daha iyi olursun canım, bu şartlarda bir de yalnızlık kötü olmuş, düzelmeni iyice geciktirmiştir.
Teşekkür ederim tatlım inşallah bakalım darısı tüm isteyenlere inşallahİnşallah artar değerin canım.
Gebelik haberleri geldikçe çok mutlu oluyorum ben.
İşte böyle düşünme, hepimizin sınavları farklı, çok acı olacak fakat, kucağına alıp öpüp koklasaydın daha mı az canın yanacaktı, bunu da düşün, biraz gerçekçi olmamız gerekiyor. Lütfen artık kötü düşünme, ağlama, unutulmaz tabi ki. Lütfen hadi biraz gayret et..Evet cnm hergece aglayarak uyuyorum tabı ustune kotu ruyalar Allah kımseyı evlatsız bırakmasın benle hamıle olanların benden kucuk hamıle olanların buyumus karınlarını görmek korkunc uzuyo benı gercekten zor ınsallah atlatırım hakkımızda hayırlısı
Haklsn hayatmzda hersey sınav dogsaydı bıozru olsaydo erken dogmadan yada buyutp bısey olsaydı Allahım kımseye boyle acılar yasatmasn bıdaha tedbırlı olup en gzl drlara gıdıcem ıns nasıp olur ıyı oluruz ve cocuk sahıbı oluruz arkadasımn bebegını alınca kucagıma kokusu cok gzl hepımız yasarız ınsİşte böyle düşünme, hepimizin sınavları farklı, çok acı olacak fakat, kucağına alıp öpüp koklasaydın daha mı az canın yanacaktı, bunu da düşün, biraz gerçekçi olmamız gerekiyor. Lütfen artık kötü düşünme, ağlama, unutulmaz tabi ki. Lütfen hadi biraz gayret et..
benim ilk gebeliğimde de 8 haftada kalbinin durmasıyla sonlanmıştı
araştırma da yapılmadı 1 de sağlıklı bir kızım olunca çok da üstünde durmadım açıkçası olur öyle dediler sağlıklsızmış dediler vücut atmaya çalışır dediler.. ilkinde kanama vardı, bunda kanamayı bırak lekelenme bile yoktu. demek ki kaliteli spermle yumurta birleşemedi diyorum.. bir ilaç falan da vermediler, yumurta destekleyici artırıcı öyle kendi halime bıraktılar... hayırlısı bakalım olursa olur diyorum, olmazsa da canımız sağolsun Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin olmayanlara versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?