Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elbet bitecek canım . Dr ne diyecek bakalım
Ay cnm benım hormon bozukunca adetımın bıtmedıgıde oluyodu cok kan kaybettım bugun 40 ım artık ınternette arkadaslarımın hamıle karınlarını cekıp koymalarından da bıktım bakalım ıcerdekı parcalar ne durumda ıns gıtmıstır saglık sorunkarımız bıtsın artık cok yoruldum senın dr rahme kamerayla falanmı bakmıstı sanırım bnde ıstıcem bebegın dusmesını sagşayan ıcerde bısey varmı dıye

Aynen canım, aslında varsa çıkar belki ama ümitlenmek boşuna test yapmak da istemiyorum.
Riskli olduğum için erken bilsem de iyi olur diyorum.
Aspirin içiyorum zaten, bugün alabilirsem normal kaset testlerden alayım çıkarsa çıkar belki, bide benim 26 gün regl döngüm.
11.gün olmuştu, 19.gündeyim

Adetsın demıstı dr ama bugun gıdıcem ıcerdekı parcalar umarım yok olmustur ya tekrar kurtaj olmam ama nekdr sürcek bu kanama kafam ıyyıce karıstı

Çok geçmiş olsun canım senin kanaman falan tuhaftı anlatıyodun ya ağrın da vardı ben tahmin etmiştim parça falan mı kaldı acaba diye. İnşallah kürtaja gerek kalmaz ama sana doğumdan sonra kürtaj yapılmadı mı canım?
Benim ölü doğum sonrası kanamam çoktu 2 saat içinde hemen kürtaja aldılar parça kalmasın kazıma işlemi yapalım dediler, sonra eve geldim zaten hiç kanamam ağrım olmamıştı. Kürtaj olursan da korkma daha iyi temzilenir için

Cnm kurtaj oldm ama ıcerde cok oarca kalms plasenteda kurtjdn snra kontrolde de yoktu bısey gozukmıck kdr bısey kaldıysa dr uremıs buyumustur dedı temızdı ozaman smdı kanama arttı adet gıbıym dr adet olmsn dedı ama bıkcgun bekleyelım ıcerdekı oarcalar belkı atılır dedı uc gundur parca atıyorum sıyah ama ne bılmıyorum ıcerısı temızlensınde dr parca alınınca patalojıye gonderıcez ne oldundan emın olalım dedı korkuyorum bıkac saat sonra gıdıcem dr a parca dıruyosa yarın kurtaj tekrardan kanama bıtsın artık yoruldm 40 bugun

artık çıkar kuzum yumurtlamadan eminsen
bekliyorum etiketle beni :)

İnşallah temizlenmiştir canım hiç korkma hayırlısı olsun içerde parçayla aylarca durmaktansa almaları daha iyi olsun bazen böyle sorunlar çıkabiliyor karşımıza ..
Bu bebişlere ulaşmak baz7larımız için hiç kolay değil işte böyle aksilikler yaşayıp bekliyoruz.
Bazısına da allah hemen veriyor bize de bekleyin sabredin diyor.
Sabredip beklicez canım, sende üzme kendini

Yumurtlamadan eminim ama idrarda çıkar mı varsa ondan emin değilim :) hiç adetten önce yapmamıştım test.
Bugün test alabilirsem denersem zaten hemen atarım buraya negatif olsa bile etiketlerim canım seni de :)

Ewt canım ofis histeroskopisi oldum. Kalem ucu kadar kamerayla girip rahmi inceliyolar. Aslında her hamile kalmak isteyen bunları yaptırsa keşke. Benim gibi dr mağduru olmasa.
Bende her an adet olacakmışım gibi yaa göğüslerim feci acıyo,karnım ağrıyo ve çok korkuyorum. Canım dr um tatilini bana göre ayarlamıştı. Gelir gelmez ameliyat yapacak beni adamcağız.

Canım yanlış mı hatırlıyorum. Sen geçen ay mıydı test yapıyordun ya adete böyle 5 6 gün kala sanki pozitif çıkmıştı hatta sokakta çektiğin bi foto bile vardı gebelik testinin. Sonra ben giremedim baya bi noldu acaba yanlış mı hatırlıyorum seni pozitif diye hatırlıyprum çünkü

Allahım bıze bundn sonra acılar yasatmasın cnm cok zor zamanlar gecırıyoruz maalesef sabır dıyorum dua etmek bıde yasıyosak vardır sebebı ılk ısım parcadan kurtulmak ve rahım ıcın prof bı dr buldum ona gıtmek olcaz azz zaman gecınce

Kesınlıkle bnde rahımde erken doguma sebep ne bulmak be tedavı olmak olcak bı dr buldm prof benım gbı bı kadını kese sarkmasına rağmen dıkıs atmıs tedavı yapma dogum sancılarıda varmıs ılac ve serumlarla 34 e kadr yatarak getırmıs bnm dr um bunlar ocon bısey yapmadı bıle bıraz ugrassa belkı boyle olmazdım oyuzden dr u ıyı secmek lazım Allahm boyle acılar yasatmasın

dogru tatlım o malesef sonra negatif oldu belkide yine klmyasaldı bilemiyorum

Yumurtlamadan eminim ama idrarda çıkar mı varsa ondan emin değilim :) hiç adetten önce yapmamıştım test.
Bugün test alabilirsem denersem zaten hemen atarım buraya negatif olsa bile etiketlerim canım seni de :)

tamam kuzum hayalet dahi olsa çıkar bekliyorum :)

Dr dan geldım kızlar parca vardı dr ne oldunu bılmek ocon kurtaj yapcak tekrar patalojıye gıdıcek duruma gore sıkıntılı bıseymı degılmı ona gore tedavı olcak ayrıca da rahmım kalp seklı rahım agzı ttırtıklı bıdakı hamılelıkte dıkıs gerekır dedı moralım alt ust sıl bastan devam edıyoruz gene en az uc ay bebek yasak hersey sıl bastan oldu

inşallah canım sağolasın
iğne oldum beklemedeyim bakalım

Ben test aldım yaptım hemen tabiki koca bir negatif aslında 7 8 gün var regle ama bilemiyorum, olsa gölgesi olurdu belki, yoksa da bu aprılarım kist falan ağrımı acaba yada psikolojik

Olsun canım bunda da bir hayır vardır de geç boşver stres yapma kendine bak hepimiz neler yaşıyoruz yaşadık. 3 ay sonra tertemiz bi sayfayla başlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…