Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazartesi gelıp oarca hala varmı bakılck salıda kurtaja alck ordaysa rahım seklımı sımdıye kdr gormedımı anlamadm bnde de bıseyler varmı acaba kurtajda baksın ona da hamıllelıkte tekrardan dıkıslı yayan bırı olabılırmısım rahım bebegı kabul etmıyo tutamıyo kanama sebebı erken dogm senebı oluyo demekkı nabıcaz bız boyle

Canım benim dr um hep kalp şeklinde diyodu daha ilk evlendiğim zamanlarda gittiğimde. Bana demedi ki senin rahmin kalp şeklinde bak riskleri var gel bi rahim filmi çekelim demedi. Hatta ben hamile kalmamda ve ilerisi için bi sorun teşkil eder mi diye sormuştum yoooo ikiz bebekleri çok iyi taşırsın demişti bana.
Rahim filmi iste kesin sonuç.

Benim rahmim de kalp şekli ama hiçbir sıkıntı oluşturmaz dedi en az 3 farklı doktora ve farklı illerdeki doktora gittim..
Sadece rahmin tepesinde kalp şeklinde olduğu için ufak bi çıkıntı var ona da perde demiyoruz demişti.
Ve oğlum çok şükür zamanında da doğru şimd ikinciye gebeyim inşallah onda da bi sıkıntı yaşamam..

Benimde kalp şeklindeydi aynen sıkıntı oluşturmaz dedi ama kürtajda zarın rahmimi 2 ye böldüğünü ve bebeğin sağ tarafa yerleştiğini o tarafada giremediği söylemişti dr um. Bebeğimin kalbide bu zardan dolayı durmuş. Demek ki sizin sadece kalp şeklindeymiş zar yokmuş ne güzel.

İlk bebeğimi ben de kalbi durduğu için kaybetmiştim ama kürtajda görse söylerdi de m i..
Ben ekstra zardan haberim yok yani o da bir nevi perde gibi o zaman..
Şükür ondan sonra oğlum oldu ama..
Ay şimdi panik de oldum umarım kalbini duyarım bu bebişimin..

Su parçadan kurtulayım bıkac farklı dr a daha gıdıcem cnm gercektn yoruldm sıreklı kotu bıseyler yasamaktan hafıf kalp seklınde dedı bende gordm ultrosunda hafıf tabı bıde catallı cok ılgınc geldı erken doguma sebep o olmus olabıkırde dedı ama oyle olup 38 de doguran hastalarımda oldu dedı

Zaten zar diyorum ama perde aslında canım. Benim şimdiki dr um ilk vajinal muayenede anladı zarın olduğunu. Dr dan dr a değişiyo malesef.

Bnce de mutlaka git ihmal etme. Canım rahmin şeklini bile düzeltiyolar bence canını sıkma. Bende çok sıkıntı yaşadım canım çok yandı. Zar alıanabilecek mi ne olacak bnde kaygılıyım açıkçası

Hıı..
Ne bilim benim de kafam karıştı şimdi..
3 doktora gittim hepsi kalp şeklinde bi sıkıntı olmaz dedi onlara güvendim valla

Zaten bi çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağına almışsın zaten. Demek ki dediğim gibi sende zar yok sadece kalp görünümünde.

Ins alınır cnm snde skma cnını bak rahmn ıcı catallı dedı bıde gebelık kesesının tutunmasını engellıyo olabılır bu durum kanama vardı ıkı kese arası cnku benımde snra rahım artk bebek buyudukce acılamadı bebek yuzustu duruyodu hep donemedımı sıkıstımı artık attı yavrumu tekrar yasamam ıstemıyorum allahm korusun

Canım dediğim gibi mutlaka rahim filmi çekin çünkü filmde belli olur. İyi bir dr da şart o da yönlendirir seni zaten.

Bıkac farklı dr a gıdıp gorıslerını almam lazm su oarcadan kurtulayım da ıns hayırlısıyla

Bıkac farklı dr a gıdıp gorıslerını almam lazm su oarcadan kurtulayım da ıns hayırlısıyla

İnş. canım yaa. Zaten korunma sürecinde olacağın için sıkıntı olmaz. Ama tekrar hamile kalmadan muhakkak baktır. İnş. aynı zamanda tekrar hamile kalıcaz seninle :)

İnş. canım yaa. Zaten korunma sürecinde olacağın için sıkıntı olmaz. Ama tekrar hamile kalmadan muhakkak baktır. İnş. aynı zamanda tekrar hamile kalıcaz seninle :)
2 3 ay beklıcez evt cnm guzelce muayne olucam hep hamıle kalmadan da dr a gttm hıc kalo seklı catallı falan dıyen olmadı kafam ıyıce karıstı operasyon a gırıcem korkuyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…