- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.441
Normalde siddetli olurum zaten regli. bir hafta on gun onceden baslar sikintilarim, belirtilerim. bat 18 nisandi iki gun once her sey gitti ama goguslerim sertti bi dokun bakalim sertler mi? Insallah tutmustur hayirlisiyla.
Yok canim 8+5te kurtaj oldum mayis 22de,Sen hamilemisin canım
Yok canim 8+5te kurtaj oldum mayis 22de,
Dun de 1. adetim geldi sukur.. 2 3 ay korunuruz diyoruz. Hayirlisi bakalim.
Kuzum daha kalamadin mi sen? Ben seni hamile hatirliyorum..:/kızlar merhaba
bugün iğne oldum
varmı ben gibi olan
Kuzum daha kalamadin mi sen? Ben seni hamile hatirliyorum..:/
Pfff ya canin sagolsun. yaptirdin mi testlerini canim? yine husran olmasin Allah muhafaza.canım ya iki düşük
inşallah bu defa sağlıkla gelir
Pfff ya canin sagolsun. yaptirdin mi testlerini canim? yine husran olmasin Allah muhafaza.
Bnm daha kurtajdan kanamam bıtmedı neguzel adetın gelmıs cnmYok canim 8+5te kurtaj oldum mayis 22de,
Dun de 1. adetim geldi sukur.. 2 3 ay korunuruz diyoruz. Hayirlisi bakalim.
Ne ıgnesı oldn cnm nasılsnkızlar merhaba
bugün iğne oldum
varmı ben gibi olan
Ay evet geldi sukur ama gecikti epey 34. gun yani.Bnm daha kurtajdan kanamam bıtmedı neguzel adetın gelmıs cnm
Yok canım alınmadı. Çarşamba günü histeroskopi oldum. Dr sağlı sollu her iki taraftada zar var dedi. Bir tarafta zar daha yoğunmuş. Diğer taraftaki çokta önemli değil dedi. Bu şekilde hamile kalabilirsin ama düşükle sonuçlanır dedi. Biz risk almayalım diğer adetinin bitiminde kalın olan zarı alalım dedi. Yani diğer aya kaldı.
Bende soracaktım sana ne yaptın diye, hayırlısı olsun canım geç olsun güç olöasın. Daha iyi somra sağlıkla gelecek bebişim biraz sabır ..
Benim tiroid düzene girdi bu defa da gıda alerjisi geçiriyorum 15 gündür, bu ay korun falan dememişyi dr ama deneyebilirsiniz de demedi bende sormadım..3.ay kürtaj sonrası.Aynen öyle canım. Sağlıklı şekilde kucağıma alıyımda beklerim 1-2 ay.
Sen nasılsın naptın?
Olsn bıdahakı ay daha erken gelebılır duzene gırersın cnm 33.gun ıns 40 ı hecmez dıyorum ama gecıcek gıbı duruyo nezaman durucak bukanama normal adete doncek ıyıce kan da kaybedıyorum hftaya kan vermeye gıderım Allahım kotu gunlerı bıdaha kınseye yasatmasn bebeklermz kucaklarmzda olsunAy evet geldi sukur ama gecikti epey 34. gun yani.
Ama kuzum senin baya normal dogum oldu buyuktu de. Normaldir yani. Allah bugunleri aratmasin canim. Hamdolsun diyelim.
Hep diyorum iyi dusunelim iyi olsun.
amin amin inşallah.. Kan hapı da vermişlerdi bana senin yok mu?Olsn bıdahakı ay daha erken gelebılır duzene gırersın cnm 33.gun ıns 40 ı hecmez dıyorum ama gecıcek gıbı duruyo nezaman durucak bukanama normal adete doncek ıyıce kan da kaybedıyorum hftaya kan vermeye gıderım Allahım kotu gunlerı bıdaha kınseye yasatmasn bebeklermz kucaklarmzda olsun
Ne ıgnesı oldn cnm nasılsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?