Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım nerden biliyosun neden olumsuz düşünüyorsun ki. Ben hamile kaldığım zaman adet olacakmışm gibi karnım , bacaklarım ağrımıştı. Dedim kesin adet olucam bi baktım ki hamileyim.

Beklemek çok zor belirsizlik çok zor 2 kayıptan sonra hamile kalamamak çok zor geliyor ne yapacağımı bilmiyorum artık ümitlenirsem hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum ve kendimi kötüye hazırlıyorum önce. Zaman geçmiyor sanki hiç

Ewt anlıyorum seni çünkü bnde her ay senin gibi ümitlenip hayal kırıklığına uğruyordum. En sonunda hamile kaldım ama 2. ayda bebeğimi kaybettim malesef. Herşeyin hayırlısı olsun. İnş. hamilesindir.

Cnm cok stres yapmamaya caıs dogal yolla hamıle kalabılıyosan ne mutlu ıkı kayıp yasamıssın cok zor bende 1 ay once yasadım kanamalarım bıtsın dıye beklıyorum sabırla zamanın gecmeso lazım her bebek farklı derler bırınde belırtılerde gogus agrısı olurken dıgerınde olmayabılır oda var farkedılmeyenılır yada

Sen nasıl oldun cnm zar alındımı tamamen

Sen nasıl oldun cnm zar alındımı tamamen

Yok canım alınmadı. Çarşamba günü histeroskopi oldum. Dr sağlı sollu her iki taraftada zar var dedi. Bir tarafta zar daha yoğunmuş. Diğer taraftaki çokta önemli değil dedi. Bu şekilde hamile kalabilirsin ama düşükle sonuçlanır dedi. Biz risk almayalım diğer adetinin bitiminde kalın olan zarı alalım dedi. Yani diğer aya kaldı.

Ince olanı da alsın tamamen temızlensın sıkıntı yasama ıns cnm olsun bıraz daha zamanın var demekkı yapcak bısey yok bır ay gec olsn bebeklrımız ıyı olsn

Ince olanı da alsın tamamen temızlensın sıkıntı yasama ıns cnm olsun bıraz daha zamanın var demekkı yapcak bısey yok bır ay gec olsn bebeklrımız ıyı olsn

Aynen canım. Bir daha Rabbim yaşatmasın. Geç olsun güç olmasın napalım bekleyeceğim. Dr 2-3 ayın var dedi ama. Zar alındıktan sonra korunma süresi ne kadar bilemiyorum.
Sen nasılsın?Kanaman ağrın yoktur inş.

Bırlıkte bıkac ay beklıcez senle metıler kulandm bır hafta once bıraz kanamayla agrm arttı rahmı kasıyomua ıcerde kalanlar gelsın dıye beklıyorum bakalm nezaman bıtıcek bu kanama logusayım hala cok sıkılıyorum esım geldı gıttı egıtıme 1 ay yok bunalıyorum ıyıce

Canım bunalman çok normal ama geçici bir süreç. Merak etme yeniden hamile kaldığımızda, bu yaşadıklarımızı unutmasakta acımız hafifleyecek.

Canım bunalman çok normal ama geçici bir süreç. Merak etme yeniden hamile kaldığımızda, bu yaşadıklarımızı unutmasakta acımız hafifleyecek.
Resmen butun haaytm degıstı işten ayrıldm sehır degısıp aılemın yanına gldm ıns buzor zamanlar gececek hamıle kalıp guzel zamanlar yasıcaz onun pıtpıt atısını tekrar hıssetmem ıstıyorm mucıze cok gzl duygu Allahım dualarımızı duysun ıns bızde anne olalım

amin canım İnş...

Tamam

Destek olduğunuz için çook teşekkür ederim İnşallah dediğiniz gibi hamileyimdir dua edelim birbirimize rabbim çabalarımızı boş çıkarmasın inşallah. Stres yapmamak mümkün değil ki bekle bekle ağlicam nerdeyse şimdi belirtilerim de geçince iyice sinirlerim bozuldu. İnşallah belirtisiz gelen bir bebek olur yeter ki olsun

Saglıklı bebeklerımı olsn oglmn kıyafetlerıne dokundm kendı evımdeyken dun zor zamanlar anne olmak ıstıyoruz hepımız sabırla bekle hamıleysen bosuna bebege stees olmasn

Saglıklı bebeklerımı olsn oglmn kıyafetlerıne dokundm kendı evımdeyken dun zor zamanlar anne olmak ıstıyoruz hepımız sabırla bekle hamıleysen bosuna bebege stees olmasn

Haklısın aslında stres beni çok etkiliyor bir yandan da atres yaptığım için mi tutmuyor diye düşünmüyor değilim. Canım allah dualarımızı kabul edecek elbet geri çevirmeyecek vakti zamanı gelince olacak ama çabalarımızın boşa çıkması yıpratıyor işte. Her ay aynı hevesle bekliyorum. Hepimizin kucaklarını yavrularımızla doldursun rabbim en kısa zamanda. Kimseye hasret çektirmesin allahım

Stresten hamıe kalamayan var bnm son zamanlarda yumurtlama duzenm bozulmstu ypmamk lazm oldgnca hıcbısey ama boz duramıyorjz

Stresten hamıe kalamayan var bnm son zamanlarda yumurtlama duzenm bozulmstu ypmamk lazm oldgnca hıcbısey ama boz duramıyorjz

Aynen öyle bu defa çok umutluydum 3 yumurtayla aşılama yapıldı geçen ay trk yumurtayla yapılmıştı. Ama göğüs ağrılarım geçince hiç ümidim kalmadı

Aynen öyle bu defa çok umutluydum 3 yumurtayla aşılama yapıldı geçen ay trk yumurtayla yapılmıştı. Ama göğüs ağrılarım geçince hiç ümidim kalmadı
Bekle bakalım kısmet bnm gogus agrılarm ılıskıden 7 gun sonra baslamıstı

Canım benim göğüs ağrılarım da aşılamadan sonra başlamıştı şu an adetime 5 gün var ama geçti adet olduktan sonra geçerdi hep hamile kalmış olsam geçmemesi gerekir anlatamadım yani
Normalde siddetli olurum zaten regli. bir hafta on gun onceden baslar sikintilarim, belirtilerim. bat 18 nisandi iki gun once her sey gitti ama goguslerim sertti bi dokun bakalim sertler mi? Insallah tutmustur hayirlisiyla.

Normalde siddetli olurum zaten regli. bir hafta on gun onceden baslar sikintilarim, belirtilerim. bat 18 nisandi iki gun once her sey gitti ama goguslerim sertti bi dokun bakalim sertler mi? Insallah tutmustur hayirlisiyla.

Sağ göğüsümde var hafif bi sertlik hafif bir acıma da var bastırınca. İnşallah tutmuştur canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…