Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bu troit ne menem şey ya, her seye zarar. Sen önce onu tedavi et tabi ki, öncelik sağlık sonuçta. İnsallah tez zamanda hallolur.

Benim umutlar gelecek aya kaldı sanırım kızlar. Bata 5 günüm var. Az önce erken gebelik testi yaptım tek çizgi Ama beni korkutan o değil. Kahverengi bir lekelenmem var bugün. Ara ara karnıma ağrılar giriyor. Sol kasığım batıyor. Hamile değilsem neden böyle acaba?

Geçmiş olsun canim, bulamamak mi kötü yoksa bulup kaybetmek mi? Çok zor, Allah’tan senin bir tane yavrun varmış, güç veriyordur sana. Evet kötü düşünceleri enerjileri kovuyoruz artık :)

Bence bulup kaybetmek en acısı, içinizi karartmayyaım ama gerçekler bunlar, 1 ölü doğum 2 kürtaj .. keşke diyorum bilsem ki 1 yıl sonra sağlıklı gebelik olacak, bekletsin Allah beklemeye razıyım

Bence bulup kaybetmek en acısı, içinizi karartmayyaım ama gerçekler bunlar, 1 ölü doğum 2 kürtaj .. keşke diyorum bilsem ki 1 yıl sonra sağlıklı gebelik olacak, bekletsin Allah beklemeye razıyım

Kürtaj vs tamam da olu Doğum çok zor olsa gerek. Rabbim yaşatmadın kimseye. Saglukla kucağımıza alacağımız güzel sorunsuz gebelik yaşayalım insallah:)

Adetin her zaman böyle başlamıyorsa yerleşme olabilir. Eger öyleyse idrarda daha çıkmaması normal, hele 5 gün kala çok erken.

Adetin her zaman böyle başlamıyorsa yerleşme olabilir. Eger öyleyse idrarda daha çıkmaması normal, hele 5 gün kala çok erken.
Adetim en fazla 1 2 gün önce başlar. Daha erken başlamaz. İnşallah öyledir canım. Hani şu erken gebelik testleri var ya 6 gün öncesine kadar bilen. Onlardan alıp denedim. İnşallah test yanılmıştır.

Benim de gebeliklerde tek belirtim şu batma :) batma olunca tamam diyordum hamileyim.
Yerleşmedir o lekelenme sen dikkat et bu ara ağır iş yapma ağır taşıma, dinlen biraz canım ümidini kaybetme daha var bat a 2 gün sonra yine dene testi

İnşallah canım yerleşmedir.Dikkat edeceğim kendime. Oruç da tutuyorum tutsam ya bebek varsa ona zarar verirsem diye içim içimi yiyor valla. Biraz da o yüzden erken gebelik testi alıp yaptım. Normal kaset testi de yaptım aynı anda. Ama ikisi de negatif

Hiçbişey olmaz Allah korur onu 1.5 2 aya kadar senden besleniyor 2 aydan sonra yavaş yavaş gereksinim artıyor .. sen orucunu da tutabiliyorsan tut zorlanmadan, ben oğlumda çok hisstmiştim adete 2 gün kala falan orucun yarısına gelmiştik, başım dönmeye başladı tansiyonum düşmeye başladı işte bir de batmalar olunca dedim keisn birşey var. Öğrenene kadar tuttum ama öğrendikten sonra tansiyonumda iyice düşmeye başlayınca bırakmıştım .. sen tekrrala testi mutlaka 2 gün sonra

Tamam canım muhakkak iki gün sonra tekrarlayacağım testi. Ne güzel Allah bağışlasın bir oğluşun varmış.İkincisini mi düşünüyorsunuz siz?

O zaman öyle demişlerdi Zaten bizim de planlarımıza uymadı çok üstelememiştik sormadık.

Dr bize 3 ay dedi ama 2 ay korunsanızda olur demişti
Test yap canım Allah korusun.kalp durmayla ilgili
Testte genelde bir şey çıkmıyor, beni bişey çıkmadı ama tiroidden olabilir dediler bana sadece.

Canım tiroide bakıldı normal çıktı.
Pıhtılaşma ve eşimle benim venetiğin sonucunu bekliyoruz

Canım belli olmaz arkadaşların da dediği gibi , biraz daha bekle bakalım inşallah gebesindir

Dr bize 3 ay dedi ama 2 ay korunsanızda olur demişti

Canım tiroide bakıldı normal çıktı.
Pıhtılaşma ve eşimle benim venetiğin sonucunu bekliyoruz

Bende pıhtılaşma da çıkması ama önlem amaçlı kullandırıyor dr lar, sana da muhtemeken öyle diyecekler. Hiçbirşey çıkmasa bile

Tamam canım muhakkak iki gün sonra tekrarlayacağım testi. Ne güzel Allah bağışlasın bir oğluşun varmış.İkincisini mi düşünüyorsunuz siz?

Çok sağol canım, Allah verirse inşallah 1 tane daha olsun istiyoruz. Oğlum çok cana yakın herkesle arkadaş olur bebeklere çocuklara bayılıyor. Bende çok seviyorum 2 3 çocuk ama böyle kayıplar olunca 2.olursa olur ben elimden gekeni yapayım olmazsa da oğluma uzun ömür verrsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…