- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Amin canım Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Ben de psikolojik mi diye kendi kendime düşünüyorum. Gebelik ve ovulasyon testlerini netten alsana canım. Daha ucuza geliyor. Yapma stres canım. Düşünmemeye çalış. Bana sorarsan da testi at. Çünkü bildiğim kadarıyla ilk 5 10 dk önemli yanlış bilmiyorsam eğer.Inşallah canım. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Bu ay herhangi bir belirtim yok, ama geçen ay bildiğin psikolojik gebeydim :) o kasık ağrıları, batmalar, halsizlik.. Aman ağır taşımıyim gebeyim büyük ihtimal halleri... Ve tabi ovulasyon testi ve gebelik testleriyle zengin ettiğim eczaneler :) bu ay söz verdim o kadar stres yapmıcam artık beklicem diye. Yine iyi dayandım 6 kala erken test yaptım. Birazdan yine gidip bir bakayım hayali çizgime :))
Mesaj tekrarı29 yaşındayım bu ağustosta 3 yıl olacak evleneli.
Önceki kürtaj kaç aylıktı. Ne kadar büyük olursa o kadar korunma süresi uzar diye biliyorum. Birde ben operasyon geçirebilirim dr belki yine korunma süresi verir. Uzadıkça uzayacak bnm ki
Yaaa ne kadar güzel canım ne mutlu. Darısı bize inşallah. Erken test mi yapmıştın normal mi
Önceki altı haftalıktı.
O zaman öyle demişlerdi Zaten bizim de planlarımıza uymadı çok üstelememiştik sormadık.Alla alla neden 6 ay korunun dedi ki. Küçükmüş ama. Sebebini söylemedi mi?
Canım benim çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat versin sana inşallah...Canım malesef bebeğimi kaybettim
Notmal testlerden yapmıştım.
Canım benim çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat versin sana inşallah...
hatunlar iyi akşamlar nasılsınız:)
yumurtalması yakın olan varmı??
kızlar bata 6 günüm var ve bugün Dayanamayıp erken gebelik testi yaptım, tabi atmayıp dolaba kaldırdım gün boya bi 20/30 kez bakmışımdır :) bir umut o çizgiyi görürüm belki diye. Ama sanki böyle çook derinlerde hafif bir hayali çizgi var gibi kızlar. Yani görmek istediğim için mi öyle algılıyorum anlamadım da ... 5 gün sonra tekrar yapıcam testi bakalım.
burdaa :)Selam kızlar,
Ewt Haziran Temmuz Ağustosta hamile kalmak isteyenler nerdesiniz?
canım testini göndersene
testli günlere geri döndük en sevdiğim :)
ben varımm :) bakalım bu ay femera ile yumurtlama nasıl olacakhatunlar iyi akşamlar nasılsınız:)
yumurtalması yakın olan varmı??
Ah canım keşke fotoğraftan size gösterip sorabileceğim bir test sonucum olsaydı. Ama bildiğin negatif zaten. Çıplak gözle iyice evirip çevirince gerilerde birşey var gibi bana :) o da işte olmayan şeyi oldurmak zorla :)canım testini göndersene
testli günlere geri döndük en sevdiğim :)
Ah canım keşke fotoğraftan size gösterip sorabileceğim bir test sonucum olsaydı. Ama bildiğin negatif zaten. Çıplak gözle iyice evirip çevirince gerilerde birşey var gibi bana :) o da işte olmayan şeyi oldurmak zorla :)
ben varımm :) bakalım bu ay femera ile yumurtlama nasıl olacak
En görülmeyenleri gören kız, hayranım sana valla :)
Geçmiş olan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?