Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Ben de psikolojik mi diye kendi kendime düşünüyorum. Gebelik ve ovulasyon testlerini netten alsana canım. Daha ucuza geliyor. Yapma stres canım. Düşünmemeye çalış. Bana sorarsan da testi at. Çünkü bildiğim kadarıyla ilk 5 10 dk önemli yanlış bilmiyorsam eğer.

Canım benim çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat versin sana inşallah...

Çok tşk ederim. Bnm için büyük bir yıkımdı. Allahtan gelen bişey yapacak bişey yok diyip avutuyorum kendimi. Amin inş canım isteyen herkese rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.
Önemli olan hamile kalmakta değilmiş aslında. Hamileliği düzgün geçirmek sağ salim bebişi kucağa almakmış.

Ay bende burdayım :) Allah en hayırlısını versin gönlümüze göre inşallah.. Ben eşimi anca ikna ettim bu ay da ilk denememiz oldu ama bakalım

canım testini göndersene
testli günlere geri döndük en sevdiğim :)

canım testini göndersene
testli günlere geri döndük en sevdiğim :)
Ah canım keşke fotoğraftan size gösterip sorabileceğim bir test sonucum olsaydı. Ama bildiğin negatif zaten. Çıplak gözle iyice evirip çevirince gerilerde birşey var gibi bana :) o da işte olmayan şeyi oldurmak zorla :)

Allah iyiliğini versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…