Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oğlumda bende incir kürü ve yakıyla kalmıştım da şimdi üşendim bi kaç denerim olmazsa yaparım inciri dedim
Bn dırek gunde bur yemıştım esımede ıspnk brokolı baL kuruyemış yedırmıstm ekımden sonra aynılarını yapcam bende bugun yumurtlamıs olabılırım sanırım gogslerde kasıkta hafıf agrı vat

Bat 25.08 Nisan ayında boş gebelikten dolayı kürtaj oldum. hala bekliyoruz her ay deniyoruz ama olmuyor. Ağustos ayında inşallah olur benim gibi boş gebelik yaşayanlar oldu mu

Kızlar gunaydın adet oldum sanırım ben kanama basladı tam gununde gecen ay 27 ıdı bu ay 28 ıns normal adet olur asırı uzamaz sanırım

cnm sen birkaç gün önce yumurtlamam olacak dememiş miydin?
Evt 26 sında dr a gıttm be dr yumurtan catlamak ızere dedı heralde adete yakın catladı sanıyorm catlamasa adet olurmuydm bılmıyorum kı gecen ayın 27 sınde adet olmustum busabah oldum sımdıde yumurtam gec mı catlıcak bundan sonra ki

yumurtlamadan adete ortalama iki hafta sürmesi gerekiyor normalde ama senin durumunda da böyle olmasi normal. dengeler oturacak yavaş yavaş. birkaç aya beklenen iyi haberi vereceksin inşallah

Bat 25.08 Nisan ayında boş gebelikten dolayı kürtaj oldum. hala bekliyoruz her ay deniyoruz ama olmuyor. Ağustos ayında inşallah olur benim gibi boş gebelik yaşayanlar oldu mu
Slm cnm geçmiş olsun benim de kese vardı içinde parlayan bir şey olması gerekiyormuş o yoktu ve sağlıklı gebelik değil beklesek de sonuç değişmez deyip kürtaj yaptılar öyle bir şey mi bu boş gebelik ?

yumurtlamadan adete ortalama iki hafta sürmesi gerekiyor normalde ama senin durumunda da böyle olmasi normal. dengeler oturacak yavaş yavaş. birkaç aya beklenen iyi haberi vereceksin inşallah
Evet cnm ıns yumurta catlamayınca benım afet gecıkırdı daha yenı normal cok mutluyum oldugum ıcın haftaya fılm cekılır buyuk ıhtımal sonra uc dort ay bekleyıp denge otursun ıns hamıle kalırım kısa zamanda sen asıları oldun dımı cnm

oldum canım son aşılar cuma günüydü. iki koluma da oldum. mahvoldum, kiyafetlerimi bile iki gün yardımsız giyemedim çok acıdı. bugün iyi ama sonunda ev temizligimi yapabildim. şimdi sıra beklemede. eşim10 ağustosa randevu almış terapiste gidecez. bu terapist ayni zamanda jinekologmus ve uzun süre çocuk sahibi olamayanlari çocuk sahibi yapmak en sevdiği şeymiş. çocuk sahibi iki arkadaşımın da doktoru aynı zamanda. onlar hiç beklemedi tabi. biri 3. denemesinde hamile kaldi diğeri istemeden

Cok gzl haber cnm ıns asıların etkısı gecsın ıns aynı zamanda hamıle kalırız bırlıkte beklerız cok ıhtıyacmz var anne olmaya duygusu okdr guzelkı ıns hamıle kalınca goruceksın kaybetmekte okdr kotu hıcbırımız ıns kotu seyler yasamayız buarada rahım fılmı adet bıtomınden nekdr sonra cekılıyır

Ne güzel canım bak eşinde kabul ediyor artık tedavi olmayı demekki.
Hadi hayırlısı olsun.

İnşallah canım derdimizi paylaştık sevincimizi de paylaşırız. Beraber mutlu sona gün sayarız
Rahim filmi çekilmedim ben hiç, bilmiyorm inan ne zaman yapılıyor

Kuzlar benım adet fena gelıyor normal mı acaba ılk adetler oldugu ıcın ıcımmı temızlenıyor acaba

Adetıme 9 gün var test direk böyle çıktı sızce doğru olma ıhtımalı nedır

Eklentiler

• 16FF91A4-2718-41DA-830D-B058C970DF30.jpeg
    62,2 KB · Görüntüleme: 35
Selam Kızlar,
Benim hormon testi sonuçlarım çıktı az önce, doktor şahane dedi. Bir doktordan bunu duymak nasıl güzel, nasıl sevindim
Bir tek tiroid hormonu kaldı sonucunu beklediğim. O da normal çıkarsa neden çocuğumuz olmuyor bi anlam veremeyecem doğrusu, rutin kontrolde rahim ve yumurtalıklar iyi durumdaydı çünkü. Başka yapılması gereken testler ya da kontroller var mıdır? Doktor bişey demedi ama neler olabilir bunlar dışında bilgisi ya da önerisi olan var mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…