- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #2.281
Hadi çok geçmiş olsun canım. Gelsin sağlıkla bebişin şimdi
Tşk ederim canım. 2 ay kesinlikle hamile kalma dedi dr um. Hatta benden onay almayınca olmasın dedi. Tekrar histeroskopi olucam ondan sonra bakalım hayırlısı
En iyisi zaten canım dr ların dediğini dinlemek. Hemen geçiyo takma hiç kafana. Baksana benim kürtaj olalı 3 ayı geçti 4 ay olucak.
Tiroidden dolayı beklemiştim bende bu ay baktırıcam bakalım inş düşmeye devam ediyordur.
Sağlıkla gelsinlerde bekleriz 3 ay 5 ay geçiypr hemen
Kızlar yardım edin lütfenbiliyorum bi çoğunuz bu testte 2.çizgiyi göremeyeceksiniz resimde belli olmuyor ama ben görüyorum test şuan elimde 2.çizgi garip bi renkle var açık gri gibi bi renk o yüzden emin olamıyorum test pozitifimi negatifimi anlayamadım . Normalde 2.çizginin pembe renkde olması gerekmiyormu ? Yani bu bahsettiğim açık gri beyaz 2.çizgi acaba her testte varmı ? Of...
Bir şey çıkmaz canım adetin düzenli ise. Stres yumurta kalitemizi etkiliyor o yüzden geciktiriyoruz gebe kalmayı. Kafamızı rahatlatsak hemen olacak zatenSelam kızlar.
Burası pek durgun, herkes beklemede tabi.
Benim bugün doktor kontrolüm var. Bakalım benden kaynaklı birşey var mı hamileliğimi engelleyen. Çok korkuyorum bişey çıkacak diye
Selam kızlar.
Benim bugün doktor kontrolüm var. Bakalım benden kaynaklı birşey var mı hamileliğimi engelleyen. Çok korkuyorum bişey çıkacak diye
Selam kızlar.
Bir şey çıkmaz canım adetin düzenli ise. Stres yumurta kalitemizi etkiliyor o yüzden geciktiriyoruz gebe kalmayı. Kafamızı rahatlatsak hemen olacak zaten
Ewt canım. Ben kaç ay beklicem belli değil mesela. Ama yine de topiğimdeyim takip ediyorum yazıyorum.
Hiç korkma canım herşeyin birçaresi var. Güzel haberlerle gel inş.
Benimde kürtaj sonrası 3 adeti gördüm. Yumurtlamayı da geçtik bu ay denedim bakalım.
Tiroid sorunumda geçti sayılır yarın giidp kana baktırıcam.
Bu ay olmazsa diğer ay gidicem kadın doğuma bakalım, yumurtlamadan sonra ağrılarım oluyo adete kadar 2 aydır. Bakalım bu ay da bebiş olmazsa aprılar neyin nesi bakalım. Kist mi artık neyin ağrısıysa
Ben de bekleyecem aşı olduğum için malesef. Ben erken yumurtluyormuşum, adetim biteli 2 gün oldu doktor yumurtan büyüyor birkaç güne yumurtlayacaksın, herşey normal görünüyor dedi. Hormon testi için kan verdim, bakalım orda bişey çıkacak mı
Benim de bazen kasık ağrılarım oluyodu yumurtlamadan adete kadar. Kendimce hep yumurtanın iri olduğunu hatta döllendiğini ama rahme tutunamadığını düşünmüşümdür. Hiçbir bilimsel yanı yok tabi
Tiroide ben de baktıracam annemde guatr vardı acep miras mı kaldı diye, hiçbir şikayetim yok tabi ama belli olmaz. .canım annem guatrı olduğu halde 5 çocuk doğurdu
Bende hipertiroid çıktı 2.5 yaşında oğşum var daha önce hbişey yoktu. Ablamda hipotiroid var. Onunda 2 oğlu var.
Bu arada bende hipertiod varken hamile kalmışım faekında olmadan zaten sürpriz gebelikti 6 haftalık öğrendim. Kalp atışını duyduk 10.haftada kalbi durdu.kürtaj sonrası çarpıntı titrmem başlayınca acilde anlaşıldı ki hipertiroid var ve bu yüzden düşük yapmışım.
Erken bakılsaydı öğrenilseydi ..
Herşeyde hayır vardır. Ben 1 2 yıl daha istemiyordum2.çocuk ama şimdi düşğnmeye başladım zaten ne zaman olacağı belli değil deneyeyim bari dedim.
3 ayda kobtrol altına aldık hioertiroid geçti ama gebelik oluştuğunda atağa geçecektir dedi dr, ilacı kullanmaya devam ediyorum düşük doz, gebelikte de devam edicem.
Bence gebelik düşünen herkes herşeyine baktırmalı tiroid hiç aklıma gelmezdi ama berbat birşeymiş yaşadım gördüm
Sağol canm 1 yıldr bekliyorum hamiile kalmayı inşallah nasip hazıranadır sen ne kdardr bekliyosn
Cnm kahve içir yarım saat önce ve her sabah keçiboynuzu pekmezi tüketsin engel değil bunlar sen kafanı rahatlat zamanı gelince olur inanDediğin gibi cnm bişey çıkmadı. Adet düzeni konusunda kafam karışıktı benim 22-25 gün arası, ama doktorun dediğine göre düzenli. Ama benim bi sorunum daha var;eşimin spermleri yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?