Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde bu ay adet olmayı bekliyorum rahim filmi çekilcem. 4 gün gecikti. Şüpheye düştüm walla hamile olabilir miyim ? Test falanda yapmıyorum. Bu ay hem 20 lik dişimi çektirdim hemde antibiyotik kullandım. 2 gündür belim ağrıyo. Eşimde test yap deyip duruyo. Operasyonda geçircem çok korkuyorum. Adet olmak istiyorum. Daha bebeğin kalbinin durması ile ilgili test sonuçlarımda çıkmadı.

Canım düşünmemeye çalış. Hatta başka uğraşlar bul. Kafaya takarsan olmuyo diyolar.

Adetlerin mi düEnsiz de ovülasyn testi kullanıyorsun ? O daha da strese sokmuyor mu ? Yumurtladım mı yumurtlamadım mı yakaladık mı kaçırdık mı diye?

Bence test yap canım. Çıkan sonuca göre hareket edersin.

Doktor size ne kadar ara verin demişti?

kızlar bata 6 günüm var ve bugün Dayanamayıp erken gebelik testi yaptım, tabi atmayıp dolaba kaldırdım gün boya bi 20/30 kez bakmışımdır :) bir umut o çizgiyi görürüm belki diye. Ama sanki böyle çook derinlerde hafif bir hayali çizgi var gibi kızlar. Yani görmek istediğim için mi öyle algılıyorum anlamadım da ... 5 gün sonra tekrar yapıcam testi bakalım.

Bence test yap canım. Çıkan sonuca göre hareket edersin.

Yok canım yapmıcam biraz daha beklicem.
Doktor size ne kadar ara verin demişti?

3 ay demişti. Çünkü çok üzülmüştüm dr kendini psikolojik olarakta toparla demişti. Birde kürtajım çok sancılı olduğu için o esnada dr uma bebek düşünmüyorum demiştim. 2 ay oldu kürtaj olalı işte. Ama sıkıntılı rahimdeki ince zarın alınması gerekir mi gerekmez mi bu ay rahim filmiyle bakılacaktı.

Benim de 6 gün var bata canım. Bugün ben de test yaptım normal test. Ama negatif Ama ben moralimi bozmamak için hemen çöpe attım. İnşallah hamişizdir :)

Bize de iki ay yeterli dedi zaten o zamana testlerimiz anca çıkar. Bazen altı ay da diyorlar mesela öncekinde altı ay demişlerdi acaba yaşımdan dolayı mı şimdi süreyi daha az verdi?sen kaç yaşındasın? Benim yaş 34 ve sekiz yıllık evliyiz.

29 yaşındayım bu ağustosta 3 yıl olacak evleneli.
Önceki kürtaj kaç aylıktı. Ne kadar büyük olursa o kadar korunma süresi uzar diye biliyorum. Birde ben operasyon geçirebilirim dr belki yine korunma süresi verir. Uzadıkça uzayacak bnm ki

Benim de 6 gün var bata canım. Bugün ben de test yaptım normal test. Ama negatif Ama ben moralimi bozmamak için hemen çöpe attım. İnşallah hamişizdir :)

Bnce moralinizi bozmayın kızlar. Ben adete 6 gün kala yaptım negatifti. Ertesi gün yaptım bariz 2. Çizgi gözüküyordu.

Inşallah canım. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Bu ay herhangi bir belirtim yok, ama geçen ay bildiğin psikolojik gebeydim :) o kasık ağrıları, batmalar, halsizlik.. Aman ağır taşımıyim gebeyim büyük ihtimal halleri... Ve tabi ovulasyon testi ve gebelik testleriyle zengin ettiğim eczaneler :) bu ay söz verdim o kadar stres yapmıcam artık beklicem diye. Yine iyi dayandım 6 kala erken test yaptım. Birazdan yine gidip bir bakayım hayali çizgime :))

Adetlerin mi düEnsiz de ovülasyn testi kullanıyorsun ? O daha da strese sokmuyor mu ? Yumurtladım mı yumurtlamadım mı yakaladık mı kaçırdık mı diye?
Canım düşünmemeye çalış. Hatta başka uğraşlar bul. Kafaya takarsan olmuyo diyolar.

Yok aslında strese sokmuyor ovülasyon testi adetlerim son 3 ay düzenli ama ben kendim takip etmek istedim ama zor bir süreçmiş kızlar heyecanlı yani Rabbim sağlıkla hayırla hamileyim haberleri verdirsin 4 yıl düşünmedik cok relaxtık düşünmeye başladık stres oluyor ister istemez düşünmemeye çalışıyorum ama kendimide dinliyorum sürekli.. Hiç sorun olmazken 2 yakın arkadaşım 8 ay sonra hamile kaldılar nasip hayırlı sağlıklı olsunda yeter ki...

Bnce moralinizi bozmayın kızlar. Ben adete 6 gün kala yaptım negatifti. Ertesi gün yaptım bariz 2. Çizgi gözüküyordu.
İnşallah canım dediğin gibidir :)geçmeyen bir karın şişliği var. Ara ara mide bulantısı koku hassasiyeti uyku hali çabuk yorulma göğüs dolgunluğu sızlaması var. Ağdanın üzerinden 1 hafta bile geçmeden kollarım sanki jiletle almışım gibi dik dik çıkmaya başladı. Normalde böyle değildi. En çok bundan dolayı şüphelendim aslında canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…