- 28 Haziran 2018
- 382
- 680
- 53
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #2.081
Bu arada inşallah bebeğin seninledir kuzum . Test yapsana en azından varsa var olduğunu öğrenir yoksa Yok olduğunu öğrenir rahatlarsın çünkü beklemek ve belirsizlik çok daha kötü bişey bence
Nasıl o tedt tek kullanımlıkmı cnm yoksa sureklımı fıyat falan ne[/QUOT
clearblue marka 10lu dijital test canım. burda 24 euro 10lu paketi. türkiyede nasıl bilmiyorum inan.
Nasıl o tedt tek kullanımlıkmı cnm yoksa sureklımı fıyat falan ne
Anladm cnm. Sagol bnde normal kullandm ınnovıta yaptm smdı t de cızgı bıle cıkmadı bnm yumurtlamam durdu heralde kurtaj be bu bebek kaybetme bnce hormonlarıkmı mafettıCanim cevapladim sorunu ama tel bi garip alinti yapmış. tekrar yazayim. testler tek kullanimlik ama dijital alet ayni, clearblue marka 10lu paket dijital gostergeyle birlikte burda 24 euro. turkiyede nasıl fiyatlar hic fikrim yok malesef
Anladm cnm. Sagol bnde normal kullandm ınnovıta yaptm smdı t de cızgı bıle cıkmadı bnm yumurtlamam durdu heralde kurtaj be bu bebek kaybetme bnce hormonlarıkmı mafettı
Yok yanı cızgı hıc yok cok hafıf yanı yumurtlama testı sıkıntılı degıl bende yumurtlama belırtısı yokmoralini simdiden bozmaya gerek yok canım daha çok erken. hem t cikmayinca test geçersiz olmuyor mu? ben mi yanlış biliyorum
Yok yanı cızgı hıc yok cok hafıf yanı yumurtlama testı sıkıntılı degıl bende yumurtlama belırtısı yok
Mudahale oldugu ıcın belkı bıdahakı adetten sonra olur bucut belkı daha kendını yenı topluyodur aslında hormonlarıma da baktırsam mı ya Pazartesi gıdınce prof bakalımm ne dıcekte ıns guzel haberler alırımAnladım canım jeton sonradan düştü zaten senin önceki msjı tekrar okuyunca ama tekrar alıntılayıp yazmadım.
Sen adetten sonra 2. kürtajı oldun diye hatırlıyorum, haliyle yumurtlama için daha zaman vardır, hemen ümitsizlenme.
Her şey güzel olacak :)
Mudahale oldugu ıcın belkı bıdahakı adetten sonra olur bucut belkı daha kendını yenı topluyodur aslında hormonlarıma da baktırsam mı ya Pazartesi gıdınce prof bakalımm ne dıcekte ıns guzel haberler alırım
Nerdeyse ıkı ay olmk uzere cnm kanda ıyı cıksn ınş adet olym bıdha aynı olayı yasamktn korkuyrm cok blkı erkn dıkış atılır pozıtıf olmk ıstıyorum bıkac ay sonra hamıle kalıp bıdaha aynı seylerı yasamıcm ınş Allahım kımseye yasatmasnaynen cnm. ikinci müdahale olmasa olacaktı belki yumurtlama,bence iyi bile toparlıyor senin vücudun.
Hiç sıkma canını, güçlü olduğuna inan, her zaman dediğimiz gibi motivsyon önemli.
Ben de hep sağlıklı olduğuma inandırmışımdır kendimi, belki de bu yüzden inan kolay kolay nezle bile olmuyorum. Bakıyorum da haliyle kendime. Sen de öyle yap. Güçlüsün, sağlıklısın, ama makine değilsin, vücudunun zamana ihtiyacı var
ilki tam zamanında olmuyor ama hissedersin bence kasık ağrısı vs yaşıyosan o dönemdeKızlar ıkı gundur kanamam yok sukur busefer bıttı sanırım yumurtlama testını nezaman denesem yumurtlklr yumrta uretıyomu acaba onyıgun kanamam adetse 13 14 gun oldu normalde 16 yada 20 lerde yumurtlardım
Kasık be gogus agrısı yasıyodum yumurtlamada ama sımdı hıssedermıyım bılmıyorum hamışe kalcagm ay yumurtlamaada kasık gogus agrısı sıddetlı yasadım ogun ve catlamısto yumurta sımdı yunurtalık yumurta uretıyormu aşşah bılıyorilki tam zamanında olmuyor ama hissedersin bence kasık ağrısı vs yaşıyosan o dönemde
Hissedersin tabi bende öyle anlıyorum kasık ağrısından merak etme biraz zaman ver kendine ilki düzensiz olur sonrasında düzelirKasık be gogus agrısı yasıyodum yumurtlamada ama sımdı hıssedermıyım bılmıyorum hamışe kalcagm ay yumurtlamaada kasık gogus agrısı sıddetlı yasadım ogun ve catlamısto yumurta sımdı yunurtalık yumurta uretıyormu aşşah bılıyor
Bı adet olymda ınş aysonu ondn sonra vucut toplr ınş kendını ıkı ay olmk uzere bugun kan degerlerımıde ogrenme gtcm ınş ıyı olur sen nasılsın bıaradsHissedersin tabi bende öyle anlıyorum kasık ağrısından merak etme biraz zaman ver kendine ilki düzensiz olur sonrasında düzelir
Benimde ovulasyon testim bu kızlar . Saat öğlen 2 de yaptım pik olmuştu. Ondan 2 aaat önce yani saat 12 de beraberlik oldu . Saat akşam 7 de tekrar ovulasyon testi yaptım dedim bi bakıyım silikleşmişimi ne halde diye ve silikleşmeye başlamıştı ? Sizce tutmuşmudur bu Arada eşimin spermleri çok kaliteli değil hız sınırın biraz altinda bu yüzden bizim spermlerin öyle 24 saat filan yaşayacağını zannetmiyorum . Üstekki test gündüz yapılan altakki akşam
Nerdeyse ıkı ay olmk uzere cnm kanda ıyı cıksn ınş adet olym bıdha aynı olayı yasamktn korkuyrm cok blkı erkn dıkış atılır pozıtıf olmk ıstıyorum bıkac ay sonra hamıle kalıp bıdaha aynı seylerı yasamıcm ınş Allahım kımseye yasatmasn
Bırgun once negatıf olan test bırgun sonra pozıtıf olabılıyo barız yasadm cnm Allah kımseyı bebıssız bırakmasın hepımıze versın artık bolbol dua edelım sukur kanamalarm bıttıCanım tutacak mı tutmayacak mı bilemeyiz ama siz üzerinize düşeni yapmışsınız. zamanlamanız çok iyi, ama biliyosun sperm yumurtaya ulaşınca herşey tamam olmuyor. Bunun sağlıklı bir şekilde döllenmesi, rahme inmesi ve yerleşmesi var.
Dediğim gibi siz her şeyi doğru yapmışsınız, şimdi geriye sadece beklemek, beklemek ve beklemek kalıyor
Ben de bekliyorum işte bata 2gün kaldı. Ama hiç umudum yokne bir ağrım ne bir sızım var göğüs ağrım dün geçti, bugun de şişkinliği indi. Zaten vücut ısım da düştü her adet öncesi gibi. Test yapma zahmetine bile girişmiyorum zaten 4 gün önce negatifti
Allah hepimizi bekletmeden çocuk sahibi yapsın dicem ama burdaki herkes zaten beklemiş bekleyeceği kadar
Bıkac saaate gıdıcem bakalım ıns cıddı bır dusukluk falan yoktur kanama bıttı ama ıkı gundur sarı akıntı bar analamadm antıbıyotık kullanıyorum daha ıdrarda varsa bısey cıkar gercıİnşallah kan iyi çıkar canım ki bence öyle olacak
Haber e bize sonuçları öğrenince :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?