- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #2.061
Maalesef ama allahın takdırı gene ömru yoktu demekkıevet işte doktor hatası yüzünden oldun, toparlarsın canım eylüle kadar
aynen öyleMaalesef ama allahın takdırı gene ömru yoktu demekkı
Progesteron baktırKizlar adet günüm kahve leke az bisry geldi ve durdu yerleşme kanaması olup ne zaman öğrendiniz anca yerlesiyo kanda belli olur dimi idrara ne zaman bakiyim
Lh testi ile anlayan varmi yardimci olucak aranızda testimi atiyim
Bugun hıc kanama gelmedı kesın yarın gelır kafasına gore takılıyo benımkkaynen öyle
Ben yaptırdım canım. Ama hiç bişey çıkmadı. Düşükle ilgili bütün testleri yaptırdım. Düşük meteryalinede bakıldı bişi çıkmadı. Benim rahmimde septum varmış bu yüzden bebeğimin kalbi durmuş. Haftaya alınacak.Düşük sonrası genetik test yaptıran var mı
Septum vajınal muayenede mi belli olduBen yaptırdım canım. Ama hiç bişey çıkmadı. Düşükle ilgili bütün testleri yaptırdım. Düşük meteryalinede bakıldı bişi çıkmadı. Benim rahmimde septum varmış bu yüzden bebeğimin kalbi durmuş. Haftaya alınacak.
Histeroskopi mi yapılcak kzuum geçmiş olsun şimdidenBen yaptırdım canım. Ama hiç bişey çıkmadı. Düşükle ilgili bütün testleri yaptırdım. Düşük meteryalinede bakıldı bişi çıkmadı. Benim rahmimde septum varmış bu yüzden bebeğimin kalbi durmuş. Haftaya alınacak.
Septum vajınal muayenede mi belli oldu
Histeroskopi mi yapılcak kzuum geçmiş olsun şimdiden
Cnm pık olunca heran catşayabılır oluyo pık olup sılıklesmesı lazım koyu cıft cızgı olunca ben ıkı gun ust usye bırlıktelıkle hamıle kaldm bnm sabah pık olup ogleden sonra bıanda sıkıklesmıstıYa kızlar pik olunca çatlamışmı oluyor yumurta ? Bi kaç yerde pik olup daha sonra silikleşmeye başlayınca yumurta çatlıyor filan yazıyor . Hatta bu yüzden pik olup silikleşmeye başlayınca birlikte oluyormuş bazı arkadaşlar . Varmı bu konuda bilgisi olan ? Ben az önce test yaptım pik olmuş şimdi ben yarınımı bekliyeyim yoksa bugünümü değerlendireyim ? Hem bugün hem yarını değerlendiremem eşimin spermlerinde hızda biraz düşüklük var . Bu yüzden arada kaldım yardımcı olun lütfen ?
Geçen ay benim pik de bi anda silikleşmişti bakalım bu ay nasıl olacak canım .Cnm pık olunca heran catşayabılır oluyo pık olup sılıklesmesı lazım koyu cıft cızgı olunca ben ıkı gun ust usye bırlıktelıkle hamıle kaldm bnm sabah pık olup ogleden sonra bıanda sıkıklesmıstı
Geçen ay benim pik de bi anda silikleşmişti bakalım bu ay nasıl olacak canım .
Pık olunmadan ılıskıye dvm et sen cnmGeçen ay benim pik de bi anda silikleşmişti bakalım bu ay nasıl olacak canım .
Amiin kuzum. Evet benim eşimde sperm hareketsizliği biraz sınırın altında bu yüzden olmuyor bizimde ama doktorlar olur sadece stres yapmayın diyorlar beslenmesine dikkat ediyor takviye olarak vitamin terzi ilaçlar kullanıyoruz. Allah’dan sperm sayımız çok fazla bizim . Doktor olur ama sadece biraz geç olur öyle ha diyince olmaz sizin dedi stres yapmayın yeter dedi . Dediğin gibi sperm hareketsizliği düşük olduğu için öyle hergün birlikte olamıyoruz biz iyice spermlerin kalitesi düşmesin diye o yüzden ovulasyon testinde önce pik olup sonra biraz silikleşmesini bekledim bu ay o şekilde beraber olduk .selam canım ben dijital test kullanıyorum. lh yükseldiğinde gülen surat gösteriyor. diğer günler boş gösteriyor. daha iyi oluyor kafam karışmıyor. lh yükseldiğinde yumurtan her an catlayabilir anlamına geliyor yani 24 saat içerisinde ilişki olursa şansın çok yüksek oluyor. senin de esinde sperm yavaşlığı vardı galiba. ben de bu yüzden gülen surat çıkana kadar bekletiyorum ilişkiyi. bata son 3 gün benim ama hiç umudum yok. bi ara belirti var sandım ama goguslerimdeki ağırlık ve ağrı kayboluyor her adet öncesi gibionun dışında ne kramp ne bişey yoktu zaten. allah yardımcımız olsun hepimizin. sabır versin
Bu arada inşallah bebeğin seninledir kuzum . Test yapsana en azından varsa var olduğunu öğrenir yoksa Yok olduğunu öğrenir rahatlarsın çünkü beklemek ve belirsizlik çok daha kötü bişey benceselam canım ben dijital test kullanıyorum. lh yükseldiğinde gülen surat gösteriyor. diğer günler boş gösteriyor. daha iyi oluyor kafam karışmıyor. lh yükseldiğinde yumurtan her an catlayabilir anlamına geliyor yani 24 saat içerisinde ilişki olursa şansın çok yüksek oluyor. senin de esinde sperm yavaşlığı vardı galiba. ben de bu yüzden gülen surat çıkana kadar bekletiyorum ilişkiyi. bata son 3 gün benim ama hiç umudum yok. bi ara belirti var sandım ama goguslerimdeki ağırlık ve ağrı kayboluyor her adet öncesi gibionun dışında ne kramp ne bişey yoktu zaten. allah yardımcımız olsun hepimizin. sabır versin
Nasıl o tedt tek kullanımlıkmı cnm yoksa sureklımı fıyat falan neselam canım ben dijital test kullanıyorum. lh yükseldiğinde gülen surat gösteriyor. diğer günler boş gösteriyor. daha iyi oluyor kafam karışmıyor. lh yükseldiğinde yumurtan her an catlayabilir anlamına geliyor yani 24 saat içerisinde ilişki olursa şansın çok yüksek oluyor. senin de esinde sperm yavaşlığı vardı galiba. ben de bu yüzden gülen surat çıkana kadar bekletiyorum ilişkiyi. bata son 3 gün benim ama hiç umudum yok. bi ara belirti var sandım ama goguslerimdeki ağırlık ve ağrı kayboluyor her adet öncesi gibionun dışında ne kramp ne bişey yoktu zaten. allah yardımcımız olsun hepimizin. sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?