• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Haziran sonunda nikah için gün alma

ndrcn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
917
0
0
Antalya
Kızlaaaaar benim düğünüm kısmetse 26 haziran 2010..Nikah için ne zaman gün almalıyım sizce???

bende benzer bir başlık atçmıştım canım kimse yardımcı olmadı... kendim gittim sordum
ben izmirdeyim burda 6 ay önceden veriyorlar. ama size kalmış tabiii tarih için bi düşünceniz yoksa daha geç gün alabilirsiniz ama 2010 ramazanı unutmamak lazımm haziran ve temmuz ayında yoğunluk vaarrr
kolay gelsin tatlım

Çok sağol canım benim.26 haziranda salonda istiyoruz nikahı..Ocaka başında gitsek yeterli olur sanırım dimi

canım nikaha 1 yıl önceen de gün almak mümkündür..eğer alacağınız tarih h.sonu ise muhakkak en fazla 4 ay önce alınmalı çünkü rezerwe edilmiş olabilio..erken almak nikah saatine kendin karar wermen açısında iyi olacaktır..

Tamam canım çok sağol..Memuru salona çağırmak istiyoruz ve saati de önemli o yüzden ocakta alalım diye düşündük

ben sordum arkadaslar banada subatın sonu mart bası gibi gün alabilirsiniz dediler haziranın 20si için

ewett bende 6 ay kala alabiliosun die biliom çünkü evraklar 6 ay geçerli oluomuş bizde salona getirticez nasipse nikah memurunu ama daha gün alma gibi bi düşüncemiz olmadı açıkcası erken daha die

Benim düğünüm de 31 Temmuz'da.Nikah memurunu düğün salonu ayarladı ama evrakları ne zaman hazırlayacağımızı bilmiyoruz.6 ay önceden başlanabiliyor sanırım en erken.

canım nikaha 1 yıl önceen de gün almak mümkündür..eğer alacağınız tarih h.sonu ise muhakkak en fazla 4 ay önce alınmalı çünkü rezerwe edilmiş olabilio..erken almak nikah saatine kendin karar wermen açısında iyi olacaktır..

uydurukçuu teremmmmlülülülülülülülülülülülü
ben de 6 ay önce gün alınabiliyor en erken diye biliyorum

2 ay öncesinden gidersen ancak alabilirsin canım,bizde tam ucu ucuna almıştık

Kızlar şöyle bişey var, nikah işlemleri için başvurduğun zaman gün alıyorsun. Biz nisan falandı 9 eylüle gün aldık...
Ama biz gün seçerken ajanda da aralık için alınmş tarihler de vardı.. Yan ne zaman istersen gidip başvurabilirsin, ama eğer haftasonu ve youn olabilecek saatlerde nikah istiyorsan en kısa zamanda başvur gününü belirle için rahat olsun... Nikah memurunu salona getirteceksen hiç problem değil 1 ay önce de başvursan olur, çünkü o zaman nikah salonu için gün ayırma derdin olmuyor. Nikah memuruna belli bir ücret veriyorsun o da gelip senin istediğin yerde nikahını kıyıor...

evet arkadaşlar bizde 6 haziran için karşıyaka nikah sarayından gün aldık. 6 ay filan gerekmiyor. Önce günü ayırtıyosun. Daha sonra tahlillerin ve diğer gerekli belgeler için son 6 aydan itibaren getirebiliyosun. Biz 5 ay kala gittik 6 ocakda başvurumuzu yaptık. hiç yer yoktu ancak 15.30 a alabildik. Erken oldu ama yapabileceğik birşey yok. dolmuş o yüzden acele edin eğerki hafta sonu yapacaksanız.

Sağolun kızlar valla...Biz salona çağıracağız memuru.Bu durumda yer ayırtma gibi bi telaşa gerek yok mu istediğim zaman alabilir miyim yani??? Yer ayırtmayı işlemlere başlamadan mı yapıyorz peki

Bi de kızlar çok soru sordum ama muhtardan nüfustan alınan belgeler ne kadar süre geçerli..Biz önce o belgeleri toplayalım sonra gidelim diyoruz da belediyeye..

Canım salona çağıracağız o zaman da sorun olur mu...ızinim şubatta olduğu için ancak şubatta gidebileceğiz 15 tatilde..Bi de bi de bi de :) muhtar ve nüfustan alınan belgeler ne kadar süre geçerli ki onları önceden alsam

Back