- 5 Haziran 2017
- 104
- 66
- 13
- 36
- Konu Sahibi anneveoglusu
-
Amin insallah guzel haberler veririz birbirimizerabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah o zaman en erken sizinki belli olacak arkadaşım
bende süt gibi akıntım var canım. birde başım ağrıyor ama oruc olmamın etkisi var sanırmBelirtileriniz var mı kızlar? Benim oyle aman aman belirtim yok. Sadece arada sızlayan kasık agrım var o kadar. Burda o kadar cok belirti okuyorum ki kesin yine olmadi diyorum
Bas agrısı bende de varbende süt gibi akıntım var canım. birde başım ağrıyor ama oruc olmamın etkisi var sanırm
Süt gibi akıntı dedigin bembeyaz bir akıntı mı? Burda da cok okudum o da bir belirtiymis. Bende o yok malesefbende süt gibi akıntım var canım. birde başım ağrıyor ama oruc olmamın etkisi var sanırm
İnsallah gelir sekerlerimiz yaKızlar benim de bat 23 haziran. Ama öyle aman aman bi belirtim yok. Vücut sıcaklığım artıyor 2 gündür yanıyorumhayırlısı olsun hepimiz için bakalım gelecek mi bayram şekerleri
Evet canım öyle bir akıntı bende de bel ağrısı yokSüt gibi akıntı dedigin bembeyaz bir akıntı mı? Burda da cok okudum o da bir belirtiymis. Bende o yok malesef
Canım benimde 9-10-11 ovulasyon valla benimde 22 haziran bat hadi hayırlısı insallah yavallahi ben bu aydan umutluyum bilmem neden
9 haziranda yumurtma testinde iki çizgi gördüm. 9-10-11 haziran çalıştık öncçesinde 7 haziranda da
bu süreçte balık yağı hapı kullandım, ceviz incir yedim, cekirdek çitledim eşim keçi boynuzu özü içti
birliktelik sonrası ayakları diktim ne yapılması gerekiyorsa yaptık allah hayırlısını versin inşallah
Epeyi kişi 23 hazirani bekliyoruzKızlar benim de bat 23 haziran. Ama öyle aman aman bi belirtim yok. Vücut sıcaklığım artıyor 2 gündür yanıyorumhayırlısı olsun hepimiz için bakalım gelecek mi bayram şekerleri
Aynı günlerde çalışmıştır bakalım sende belirtti var mı çok erken amaCanım benimde 9-10-11 ovulasyon valla benimde 22 haziran bat hadi hayırlısı insallah ya
Ya bilmiyorum ki ben duphaston kullanıyorum kaaık ağrısı yapar diye biliyorum kasıklarım cok agrıyor ama ilaca yoruyorum. Onun haricinde arada akıntı geliyor bilemedim ki ama hiç hamile gibi Bi halim yok canım yaAynı günlerde çalışmıştır bakalım sende belirtti var mı çok erken ama
Benimde akıntı dışında bir belirtim yok ama daha erken dimi hafta sonu belirti ne olacak bskalimYa bilmiyorum ki ben duphaston kullanıyorum kaaık ağrısı yapar diye biliyorum kasıklarım cok agrıyor ama ilaca yoruyorum. Onun haricinde arada akıntı geliyor bilemedim ki ama hiç hamile gibi Bi halim yok canım ya
Ay hiç bilmiyorum ya ama bende akıntı sanki vajinama krem sürmüşüm gibi bişi biraz göğüs sızlaması var canım ama daha yumurtlama zamanından sonra 1 haft bekleyin diyorlar ben regl in 9-10-11 İ ovulasyon oldum kuzum ayın 9 ı değil ama. Erken yumurtlamışım pkos var bendeBenimde akıntı dışında bir belirtim yok ama daha erken dimi hafta sonu belirti ne olacak bskalim
İyi canım iyi. Bakma yapmayın ovulasyon harici ama gec döllenme den oluyorKızlar ben adetten hemen sonra gün asırı calıstım sizce iyi mi? Ovulasyon testi falan kullanmadım
İlk hamileliginiz mi olucak kısmetseİyi canım iyi. Bakma yapmayın ovulasyon harici ama gec döllenme den oluyor
Aynen canım benim yapın gitsin yapmayın diyorlar ama oluyor cok örneği varİlk hamileliginiz mi olucak kısmetse
Eskiden ovulasyon testleri mi varmis degil mi :)Aynen canım benim yapın gitsin yapmayın diyorlar ama oluyor cok örneği var
Aynen öyle :) hayırlısı herşeyin. Belki bir ayda 2 defa yumurtluyorsun bilemezsin ki . Ben denedim ovulasyon testini ama bişey anlamadım daha cok stres oldum. Hayırlısı herşeyin ya bol bol dua be çalışmak gerek :) Bi sperm 3 gün yaşıyorlar diyorlar tabi bu erkeğe göre değişiyor ama sen 3 günde bir değil hafta da 3 kere yap kafan rahat olsun :)Eskiden ovulasyon testleri mi varmis degil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?