Haziran sonu BAT'ı olanlar cifte bayram yapalimmi

Belirtileriniz var mı kızlar? Benim oyle aman aman belirtim yok. Sadece arada sızlayan kasık agrım var o kadar. Burda o kadar cok belirti okuyorum ki kesin yine olmadi diyorum

Belirtileriniz var mı kızlar? Benim oyle aman aman belirtim yok. Sadece arada sızlayan kasık agrım var o kadar. Burda o kadar cok belirti okuyorum ki kesin yine olmadi diyorum
bende süt gibi akıntım var canım. birde başım ağrıyor ama oruc olmamın etkisi var sanırm

Kızlar benim de bat 23 haziran. Ama öyle aman aman bi belirtim yok. Vücut sıcaklığım artıyor 2 gündür yanıyorum hayırlısı olsun hepimiz için bakalım gelecek mi bayram şekerleri

Canım benimde 9-10-11 ovulasyon valla benimde 22 haziran bat hadi hayırlısı insallah ya

Kızlar benim de bat 23 haziran. Ama öyle aman aman bi belirtim yok. Vücut sıcaklığım artıyor 2 gündür yanıyorum hayırlısı olsun hepimiz için bakalım gelecek mi bayram şekerleri
Epeyi kişi 23 hazirani bekliyoruz
Ateşin yumurtlama günü kacti şimdi kaç canım

İnşallah yola çıkmıştır bayram şekerleri

Aynı günlerde çalışmıştır bakalım sende belirtti var mı çok erken ama
Ya bilmiyorum ki ben duphaston kullanıyorum kaaık ağrısı yapar diye biliyorum kasıklarım cok agrıyor ama ilaca yoruyorum. Onun haricinde arada akıntı geliyor bilemedim ki ama hiç hamile gibi Bi halim yok canım ya

Ya bilmiyorum ki ben duphaston kullanıyorum kaaık ağrısı yapar diye biliyorum kasıklarım cok agrıyor ama ilaca yoruyorum. Onun haricinde arada akıntı geliyor bilemedim ki ama hiç hamile gibi Bi halim yok canım ya
Benimde akıntı dışında bir belirtim yok ama daha erken dimi hafta sonu belirti ne olacak bskalim

Benimde akıntı dışında bir belirtim yok ama daha erken dimi hafta sonu belirti ne olacak bskalim
Ay hiç bilmiyorum ya ama bende akıntı sanki vajinama krem sürmüşüm gibi bişi biraz göğüs sızlaması var canım ama daha yumurtlama zamanından sonra 1 haft bekleyin diyorlar ben regl in 9-10-11 İ ovulasyon oldum kuzum ayın 9 ı değil ama. Erken yumurtlamışım pkos var bende

Eskiden ovulasyon testleri mi varmis degil mi :)
Aynen öyle :) hayırlısı herşeyin. Belki bir ayda 2 defa yumurtluyorsun bilemezsin ki . Ben denedim ovulasyon testini ama bişey anlamadım daha cok stres oldum. Hayırlısı herşeyin ya bol bol dua be çalışmak gerek :) Bi sperm 3 gün yaşıyorlar diyorlar tabi bu erkeğe göre değişiyor ama sen 3 günde bir değil hafta da 3 kere yap kafan rahat olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…