Haziran sonu BAT'ı olanlar cifte bayram yapalimmi

anneveoglusu

Alper'im ve Ömer'im hayatımın anlamları
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33.351
Puanlar
798
Merhaba benim 23 haziran bat Burada birlikte batlari bekleyelimmi belirtileri paylasip mutluluklari paylaşalım mi ne dersiniz

vallahi ben bu aydan umutluyum bilmem neden

9 haziranda yumurtma testinde iki çizgi gördüm. 9-10-11 haziran çalıştık öncçesinde 7 haziranda da
bu süreçte balık yağı hapı kullandım, ceviz incir yedim, cekirdek çitledim eşim keçi boynuzu özü içti
birliktelik sonrası ayakları diktim ne yapılması gerekiyorsa yaptık allah hayırlısını versin inşallah

vallahi ben bu aydan umutluyum bilmem neden

9 haziranda yumurtma testinde iki çizgi gördüm. 9-10-11 haziran çalıştık öncçesinde 7 haziranda da
bu süreçte balık yağı hapı kullandım, ceviz incir yedim, cekirdek çitledim eşim keçi boynuzu özü içti
birliktelik sonrası ayakları diktim ne yapılması gerekiyorsa yaptık allah hayırlısını versin inşallah

benimde aynı gün ilşkiler oldu bakalım çokta üstüne düşmek istemiyorum

bende sarı süt kıvamında akıntı oluyor arkadaşlar sizde durum nasıl

İki hamilelik yaşamış biri olarak şimdiye çoktaaan göğüslerimin dolgunlaşıp hassaslaşması gerekiyordu bu 1,ikincisi de ovulasyon testim silikleşmeye başladı,gebelik olsa koyu olurdu.
:KK12:

inşallah cnm hepimiz bayrama hamile gireriz . doğum iznine çıkıp dinlenmek istiyorum çalışmaktan da yoruldum valla

öyle deme kız doğum sonrası iki cocukla olacağız inşallah :)) oda yorucu olacaktır ama ben iki yıl ücretsiz izin düşünüyorum inşallah bu sefer senin gibi bende düşünüyorum yoruldum vallahi

İki hamilelik yaşamış biri olarak şimdiye çoktaaan göğüslerimin dolgunlaşıp hassaslaşması gerekiyordu bu 1,ikincisi de ovulasyon testim silikleşmeye başladı,gebelik olsa koyu olurdu.
:KK12:

rabbim gönlüne göre versin ovi testini hiç bırakmadan devam mı ediyorsun yapmaya canım
hemen mi kırmızı çizgi olması gerekiyor ben hiç gebelik için kullanmadım o testleri

öyle deme kız doğum sonrası iki cocukla olacağız inşallah :)) oda yorucu olacaktır ama ben iki yıl ücretsiz izin düşünüyorum inşallah bu sefer senin gibi bende düşünüyorum yoruldum vallahi

benim ücretsiz izin gibi bir durumum yok canım 4. ay biter çağırırlar ben istiyorumki yaz tatili okullar kapanıyor ya ikisine bir bakayım .çok yoruldum gerçekten biraz ev hanımı moduna geçmek istiyorum

Back