- Emoji Skoru
- 33.351
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi anneveoglusu
Merhaba benim 23 haziran bat Burada birlikte batlari bekleyelimmi belirtileri paylasip mutluluklari paylaşalım mi ne dersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallahi ben bu aydan umutluyum bilmem neden
9 haziranda yumurtma testinde iki çizgi gördüm. 9-10-11 haziran çalıştık öncçesinde 7 haziranda da
bu süreçte balık yağı hapı kullandım, ceviz incir yedim, cekirdek çitledim eşim keçi boynuzu özü içti
birliktelik sonrası ayakları diktim ne yapılması gerekiyorsa yaptık allah hayırlısını versin inşallah
Benim de 23 haziran ama umudum yok bu ay,hiç belirtim yok
hadi bakalım senin ikinci ay denemen hayırlısı allahtan üzerine düşmek değil aslında heyacan yaptım ben bu gelirsede gelmesede rabbimin kararı kabulüm.benimde 22 yada 23
benimde 24 haziran inşallah gelir bayram şekerleri.
inşallah mübarek vakitte gelsinlertam arife günün senin belli olacak inşallah canım geliyordur bayram şekerlerimiz sağlıkla
bende sarı süt kıvamında akıntı oluyor arkadaşlar sizde durum nasıl
enfeksiyon değildir o bebiştir bebiştir inşallahbende de var vede sabahları bulantım var ya enfeksiyon oldu ya hamileyim ,
enfeksiyon değildir o bebiştir bebiştir inşallah
inşallah cnm hepimiz bayrama hamile gireriz . doğum iznine çıkıp dinlenmek istiyorum çalışmaktan da yoruldum valla
İki hamilelik yaşamış biri olarak şimdiye çoktaaan göğüslerimin dolgunlaşıp hassaslaşması gerekiyordu bu 1,ikincisi de ovulasyon testim silikleşmeye başladı,gebelik olsa koyu olurdu.
öyle deme kız doğum sonrası iki cocukla olacağız inşallah :)) oda yorucu olacaktır ama ben iki yıl ücretsiz izin düşünüyorum inşallah bu sefer senin gibi bende düşünüyorum yoruldum vallahi
Batbu ayın 17 si.. ben de cok istiyorummm