• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende Nisan'da aşılama yaptırdım tutmadı ilk asilamam di bu ay tekrar yapacaklardı bayram girdi bir dahaki regl dönemine kaldı bende yumurta tembelliği var Ersağ kullanan var mı bana 1 ay da sonuç alabileceğimi söylediler sizce kullanayim mi bitkisel

Bende Nisan'da aşılama yaptırdım tutmadı ilk asilamam di bu ay tekrar yapacaklardı bayram girdi bir dahaki regl dönemine kaldı bende yumurta tembelliği var Ersağ kullanan var mı bana 1 ay da sonuç alabileceğimi söylediler sizce kullanayim mi bitkisel
Öerhaba canım bende nisan da ilk aşılamam oldu tutmadı haziranda olacak bayram dolayısıyla bende Ersağ nedir ilk senden duydum

Network ürünlerini ben çok güvenli bulmuyorum. Doktorunuzun direktiflerini değerlendirin bence. Bitkisel demek çözüm demek değil maalesef.

Öerhaba canım bende nisan da ilk aşılamam oldu tutmadı haziranda olacak bayram dolayısıyla bende Ersağ nedir ilk senden duydum
Cnm Ersağ da bir marka %100 yüz bitkisel ürünler satan bir firma temizlik ürünü ve ilaç satılıyor bir arkadaşım kullandı şuan 5 günlük bebeği var o yüzden biraz umutlandim burdada sormak istedim

Cnm Ersağ da bir marka %100 yüz bitkisel ürünler satan bir firma temizlik ürünü ve ilaç satılıyor bir arkadaşım kullandı şuan 5 günlük bebeği var o yüzden biraz umutlandim burdada sormak istedim
Yaaaa ben biliyorum 2 sene önce yağ çözücüsünü almıştım :)

Bizim de ayni. Hizi ve morfolojisi sorun aslinda. Ama bize de nedensiz infertilite diyolar. Ilac verdiler. Varikosel de var. Ama ameliyata kimse sicak bakmiyor. Hatta cogunlugu olmasa daha iyi bile dedi
Benim eşimde varikosel çıkmadı ama okuduğum onca yorumda varikosel ameliyatı olanlardan olumlu cevap alan pek görmedim genel de olumsuz sonuç bencede eşiniz ameliyat olmasın aşılama yada direkt tüp bize çare bence

Selam kizlar, esimin hareketli spermlerinin azligi, sperm sayisi ve morfoloji azligi varken, 16 milyon sperm sayisiyla 2 yil once asilama deneyip ilk denemede hamile kalan biriyim. Bende bi sikinti yoktu ne hormon ne yumurtalarla ilgili.
Haziran ayinda tekrar asilam yaptiracagiz. Birlikte takip edelim istedim. Fikir alisverisinde buluruz hem. Zaten hamilelik zor bi surec benim acimdan, Allah yardimcimiz olsun, cok yorulmadan guzel bi tedavi sureci gecirelim. 🎉
Muhtemelen 13-14 hazirana reglimi olurum 😅
Hepimize basarilar😅
Ne güzel bizde sizin gibi ilk aşılama da kalırız inş,Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Selam Kizlar,
Umarim hepinizde asilama tedavisiyle hamile kalabilirsiniz.ben asilamayla bir defa kimyasal gebelik yasadiktan sonra suanda asilamayla hamileyim cok sükür.darisi tüm isteyenlere tüm bebek hasreti cekenlerin olsun insallah:)
Hayırlı bayramlar ve taberik ederim canım inşallah sağlıkbir gebelik geçirerek mutlu bir şekilde kucağına almaya nasip etsin rabbim. Şu ezanların yüzü suyu hürmet ine isteyen herkes e nasip etsin rabbim

Merhaba kızlar 22 Mayıs’ta aşılama oldum bugun adet olcam gibi malesef tutmadı :( ilk aşılamamdı normalde sorun bendeydi hep benim tüm sorunlarım halloldu herşey güzel olcak derken eşimin sprem testi biraz fiyasko oldu normalde hiç bi sorunu yoktu varikosel olblr demişer daha önce gittiğimiz hç bi dr bişi dememişti tekrar bakınca yarım var ama amelytlık değil demişler bundan 1 yıl önce normal yumurta kontroluyle hamile kalmıştım şimdi ne denediysen olmadı :( morelim o kadar bozuk ki napıcam bilmiyorum çok yoruldum artık taşıyamıyorum bu yükü

Merhaba kızlar 22 Mayıs’ta aşılama oldum bugun adet olcam gibi malesef tutmadı :( ilk aşılamamdı normalde sorun bendeydi hep benim tüm sorunlarım halloldu herşey güzel olcak derken eşimin sprem testi biraz fiyasko oldu normalde hiç bi sorunu yoktu varikosel olblr demişer daha önce gittiğimiz hç bi dr bişi dememişti tekrar bakınca yarım var ama amelytlık değil demişler bundan 1 yıl önce normal yumurta kontroluyle hamile kalmıştım şimdi ne denediysen olmadı :( morelim o kadar bozuk ki napıcam bilmiyorum çok yoruldum artık taşıyamıyorum bu yükü
Ay yok oyle hemen pes edip kendini koyvermece. Haklisin zor ama sadece senin basina gelmiyor bi de boyle dusun canim benim. Benim bir komsumun, esinin hic varikoseli belli olmadan hamile kaliyor. Cocuk biraz buyuyunca 2.ye niyetleniyor. Yillarca olmuyor. Uc basarisiz tup bebek tedavisinin ardindan, 4. Tedavide 2. Bebegini kucagina aliyor. Adam su an cocugunu, tohumuna para saydim ben senin , die seviyor. 😂😂😂
Hicbir sorun olmasan bile sekonder infertilite die bi sey var. Ilkinde hersey yolunda, ama ikincide kisirlik basliyor nedense.
Bozma moralini canimcim.
Peki simdi napcaksin ? Asilamada en fazla iki kez deneyin diyorlar. 2. Asilama mi tup bebek mi dusunuyorsun ?

Ay yok oyle hemen pes edip kendini koyvermece. Haklisin zor ama sadece senin basina gelmiyor bi de boyle dusun canim benim. Benim bir komsumun, esinin hic varikoseli belli olmadan hamile kaliyor. Cocuk biraz buyuyunca 2.ye niyetleniyor. Yillarca olmuyor. Uc basarisiz tup bebek tedavisinin ardindan, 4. Tedavide 2. Bebegini kucagina aliyor. Adam su an cocugunu, tohumuna para saydim ben senin , die seviyor. 😂😂😂
Hicbir sorun olmasan bile sekonder infertilite die bi sey var. Ilkinde hersey yolunda, ama ikincide kisirlik basliyor nedense.
Bozma moralini canimcim.
Peki simdi napcaksin ? Asilamada en fazla iki kez deneyin diyorlar. 2. Asilama mi tup bebek mi dusunuyorsun ?
İnan artık hiç bir şey düşünemiyorum.. ayrıca kimseye bir şey de anlatamıyorum herkese istemiyoruz dedim yalanlarıma artık kendim inanıyorum :( 5 yıldır evliyim artık herkes soruyo ve en çok canımı sıkan bu.. bnm kadın doğum dr 3 kere deneyelim dedi eşimin dr da biri hemen tüp bebek yap bekleme demiş diğeri de senin normal yollada çocugun olur bu kadar takılcak durum yok demiş.. eşin asla tüp yaptırmam diyo bende büyüj konşma dedim sen böyle konşutısun kesin tüp yaptrcaz dedim :( ayrıca tüp bebek bayağı pahalıymış bizim o kadar paramız bile yok :(

Bugun aşılamanın 10. , catlama iğnemin 12. günü az evvel belli belirsiz damar gibi çok ince leke gördüm akintımda adetime 7 gün var insallah adet olmam :KK12:

İnan artık hiç bir şey düşünemiyorum.. ayrıca kimseye bir şey de anlatamıyorum herkese istemiyoruz dedim yalanlarıma artık kendim inanıyorum :KK43: 5 yıldır evliyim artık herkes soruyo ve en çok canımı sıkan bu.. bnm kadın doğum dr 3 kere deneyelim dedi eşimin dr da biri hemen tüp bebek yap bekleme demiş diğeri de senin normal yollada çocugun olur bu kadar takılcak durum yok demiş.. eşin asla tüp yaptırmam diyo bende büyüj konşma dedim sen böyle konşutısun kesin tüp yaptrcaz dedim :KK43: ayrıca tüp bebek bayağı pahalıymış bizim o kadar paramız bile yok :KK43:
Bende soranlara oyle diyorum. Nasip diyorum gecistiriyorum ama bazi insanlar ne kadar anlayissiz ya. 5 senedir evliyim, olmuyor demekki, yani bunu yuzlerine soyleyince mutlu mu olcaklar? Bir de arkadan baskalariyla konusmalari var, ayy şunun cocugu olmuyormus, tedavi goruyorlarmis bilmem ne! Kimse acimasin arkadas! Allah buyuktur, o cocugun bir gunu var. Allahim kimselere firsat vermeden bize bebeklerimizi nasip eder insallah. Ben de asilamami yaptirdim bekliyorum. Pazar test yapicam. Hayirlisi olur insallah..

Bende soranlara oyle diyorum. Nasip diyorum gecistiriyorum ama bazi insanlar ne kadar anlayissiz ya. 5 senedir evliyim, olmuyor demekki, yani bunu yuzlerine soyleyince mutlu mu olcaklar? Bir de arkadan baskalariyla konusmalari var, ayy şunun cocugu olmuyormus, tedavi goruyorlarmis bilmem ne! Kimse acimasin arkadas! Allah buyuktur, o cocugun bir gunu var. Allahim kimselere firsat vermeden bize bebeklerimizi nasip eder insallah. Ben de asilamami yaptirdim bekliyorum. Pazar test yapicam. Hayirlisi olur insallah..
Amin canim. Biz de 4 yillik evliyiz. Benzer sozleri isittim bende. Bi de ben 2 yillik evliyken hamile kaldim asilamayla. Erken dogum yaptim 21. Haftamda. Yasamadi yavrucagim. Bu acinin ustune bile o sorulari duydum, bi de beni dusun.
Rabbim nasip etmistir ins, hamilesindir su an. Ben reglimi bekliyorum canim tedavi icin. 13 haziranda gelir die umuyorum.
Hani makbul saat die bi sey var ya. Aklima gelen her an, hayirli evlat die dua eder hale geldim. Gonlum yorgun ama direnmek zorundayiz farkindayim.
Allah yardim etsin hepimize

Back