• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ama doktorum ilk 3 gün her gün sonrada gün aşırı ilişki önerdi abdest almam gerekir sonuçta
Bana ilişkiden bahsetmediler nede duşla ilgili bişey anlatmadı zaten
aşilamamı oldum tmm bitti bu kadar dedi 14 gün sonra gel kanda gebelik testi yapacaz dedi ben hatta o yüzden ilişkiye bile girmediydim sıkıntı olur diye aman nebilim ya o yüzden zaten duş etme gereği duymadım yoksam tabikide abdest alınması gerekir

aşilamamı oldum tmm bitti bu kadar dedi 14 gün sonra gel kanda gebelik testi yapacaz dedi ben hatta o yüzden ilişkiye bile girmediydim sıkıntı olur diye aman nebilim ya o yüzden zaten duş etme gereği duymadım yoksam tabikide abdest alınması gerekir
Benim doktorum tam aksine ilişki önerdi herkesin uygulaması farklı demek ki 😊

Bi de sabah akşam kullanmam için progestan verdi

İyi günler bende pko luyum da soğan kürü nasıl oluyor tarif edermisnuz
Saraçoğlunun sitesinde ayrıntılı yazıyor canım ona bakarak uyguladım ben. Adet bitiminden 7 gün sonra başlıyorsun. Ben sabah işe gitmeden önce 1 soğanı soyup 4e bölüp kaynamış iki su bardağı hazır suya attım ağzı kapalı bir şekilde 5 dakika kaynattım süzüp biraz ılıtıp içtim fazla soğumadan içmen gerekiyor. Aynı şekilde akşam yemeğinden yarım saat önce taze bir şekilde hazırladım 15 gün boyunca böyle devam edip adet olmayı bekliyorsun bir sonraki sonraki adetine 10 gün kala 5 -7 gün daha uyguluyorsun ama senin bir kaç ay kullanmak gerekiyor sanırım oki pko lu olduğun için. Saraçoğlu videolarında da anlatıyor izle onları da 😊

Saraçoğlunun sitesinde ayrıntılı yazıyor canım ona bakarak uyguladım ben. Adet bitiminden 7 gün sonra başlıyorsun. Ben sabah işe gitmeden önce 1 soğanı soyup 4e bölüp kaynamış iki su bardağı hazır suya attım ağzı kapalı bir şekilde 5 dakika kaynattım süzüp biraz ılıtıp içtim fazla soğumadan içmen gerekiyor. Aynı şekilde akşam yemeğinden yarım saat önce taze bir şekilde hazırladım 15 gün boyunca böyle devam edip adet olmayı bekliyorsun bir sonraki sonraki adetine 10 gün kala 5 -7 gün daha uyguluyorsun ama senin bir kaç ay kullanmak gerekiyor sanırım oki pko lu olduğun için. Saraçoğlu videolarında da anlatıyor izle onları da 😊
Çok teşekkür ederim 😊😊

Bize 3 gün her gün sonra gün aşırı dedi 🤱
Bize dedi ki her gün ilişki olduğunda spermin kaliteli olmayacağını söyledi. Aşılamadan önce de hatta cinsel perhiz yaptırırlar iki üç ilişki önermezler spermler kaliteli olsun diye. Her doktor farklı söylüyor demekki canım 😊

Bize dedi ki her gün ilişki olduğunda spermin kaliteli olmayacağını söyledi. Aşılamadan önce de hatta cinsel perhiz yaptırırlar iki üç ilişki önermezler spermler kaliteli olsun diye. Her doktor farklı söylüyor demekki canım 😊
Aman sonu güzel olsun da devamı önemli değil 😊

Kızlar duş olsun ilişki olsun karışık işler valla 😂 nasip olacağı varsa olur onlar işin bahanesi. Benim hormonlar bugün çok normal ağlama sızlama yok 😂 dün benim doktorun çocuğu olmuş 😍 oğlu olmuş 😍 aklıma ilk gelen şey eşinin ne şanslı olduğu oldu valla 😂
Eşinin eline doğdu oğlu. Allahım nolur bizede nasip et bir evlat 😍 amin.

Kızlar az önce yine lekelenme yaşadım. Neler oluyor anlamış değilim. Demek ki tutunma değildi dün akşam gelen lekelenme ve reglim daha ben teste gidemeden gelecek gibi duruyor. Ama tutmadı felan diye üzülmüyorum nedense. Tuhaf bir his var içimde belkide tutunma belirtisidir diyorum. İçin için kendimi kandırma çabasımıdır nedir anlam veremiyorum 🤔😂

Back