- 16 Ağustos 2018
- 270
- 155
- 23
- Konu Sahibi Tuanatuna01
Bana progestani 10 gün kullancaksin demişti doktorum. Son 3 gün kaldı a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sicak suyla dus alma uzun sure dedi dr bana.Günaydın kızlar doktorlarınız duş alma konusunda birşey dedi mi ilk günler için
Aynen öyle ben normal hayatıma devam ediyorum doğrusu
Katılıyorum
[/QUOTE
Ben test yaptım negatif çıktı 1 saat önce falan gayet rahatım yani hatta test çizgisi bile silik çıktı o kadar hamile değilim yani
Tamam canım sağ olCanim sicak suyla dus alma uzun sure dedi dr bana.
Bana ilişkiden bahsetmediler nede duşla ilgili bişey anlatmadı zatenAma doktorum ilk 3 gün her gün sonrada gün aşırı ilişki önerdi abdest almam gerekir sonuçta
Benim doktorum tam aksine ilişki önerdi herkesin uygulaması farklı demek kiBana ilişkiden bahsetmediler nede duşla ilgili bişey anlatmadı zaten
aşilamamı oldum tmm bitti bu kadar dedi 14 gün sonra gel kanda gebelik testi yapacaz dedi ben hatta o yüzden ilişkiye bile girmediydim sıkıntı olur diye aman nebilim ya o yüzden zaten duş etme gereği duymadım yoksam tabikide abdest alınması gerekir
Bi de sabah akşam kullanmam için progestan verdiBana ilişkiden bahsetmediler nede duşla ilgili bişey anlatmadı zaten
aşilamamı oldum tmm bitti bu kadar dedi 14 gün sonra gel kanda gebelik testi yapacaz dedi ben hatta o yüzden ilişkiye bile girmediydim sıkıntı olur diye aman nebilim ya o yüzden zaten duş etme gereği duymadım yoksam tabikide abdest alınması gerekir
İyi günler bende pko luyum da soğan kürü nasıl oluyor tarif edermisnuzÜzülme canım moralini yüksek tut olacak elbet zamanı vardır belki. Soğan kürünü denedin mi sen pko olup deneyen hamile kalan çok kişi var
Saraçoğlunun sitesinde ayrıntılı yazıyor canım ona bakarak uyguladım ben. Adet bitiminden 7 gün sonra başlıyorsun. Ben sabah işe gitmeden önce 1 soğanı soyup 4e bölüp kaynamış iki su bardağı hazır suya attım ağzı kapalı bir şekilde 5 dakika kaynattım süzüp biraz ılıtıp içtim fazla soğumadan içmen gerekiyor. Aynı şekilde akşam yemeğinden yarım saat önce taze bir şekilde hazırladım 15 gün boyunca böyle devam edip adet olmayı bekliyorsun bir sonraki sonraki adetine 10 gün kala 5 -7 gün daha uyguluyorsun ama senin bir kaç ay kullanmak gerekiyor sanırım oki pko lu olduğun için. Saraçoğlu videolarında da anlatıyor izle onları daİyi günler bende pko luyum da soğan kürü nasıl oluyor tarif edermisnuz
Çok teşekkür ederimSaraçoğlunun sitesinde ayrıntılı yazıyor canım ona bakarak uyguladım ben. Adet bitiminden 7 gün sonra başlıyorsun. Ben sabah işe gitmeden önce 1 soğanı soyup 4e bölüp kaynamış iki su bardağı hazır suya attım ağzı kapalı bir şekilde 5 dakika kaynattım süzüp biraz ılıtıp içtim fazla soğumadan içmen gerekiyor. Aynı şekilde akşam yemeğinden yarım saat önce taze bir şekilde hazırladım 15 gün boyunca böyle devam edip adet olmayı bekliyorsun bir sonraki sonraki adetine 10 gün kala 5 -7 gün daha uyguluyorsun ama senin bir kaç ay kullanmak gerekiyor sanırım oki pko lu olduğun için. Saraçoğlu videolarında da anlatıyor izle onları da
Aynen canım bana da iliski önerdi. Aşılamayı yaptık ama garantiye almak için dedi sanırım. Cuma aşılama yapıldı. Pazar ve salı ilişki önerdiBenim doktorum tam aksine ilişki önerdi herkesin uygulaması farklı demek ki
Bize 3 gün her gün sonra gün aşırı dediAynen canım bana da iliski önerdi. Aşılamayı yaptık ama garantiye almak için dedi sanırım. Cuma aşılama yapıldı. Pazar ve salı ilişki önerdi
Bize dedi ki her gün ilişki olduğunda spermin kaliteli olmayacağını söyledi. Aşılamadan önce de hatta cinsel perhiz yaptırırlar iki üç ilişki önermezler spermler kaliteli olsun diye. Her doktor farklı söylüyor demekki canımBize 3 gün her gün sonra gün aşırı dedi
Rica ederim tatlımÇok teşekkür ederim
Aman sonu güzel olsun da devamı önemli değilBize dedi ki her gün ilişki olduğunda spermin kaliteli olmayacağını söyledi. Aşılamadan önce de hatta cinsel perhiz yaptırırlar iki üç ilişki önermezler spermler kaliteli olsun diye. Her doktor farklı söylüyor demekki canım
Ola bilir inşallah ama eksik bilgi değildir doktordan dolayıBenim doktorum tam aksine ilişki önerdi herkesin uygulaması farklı demek ki
Bana sadece adetim 3. Günü itibaren hap verdi 5 gün boyunca almam gerekti sonra çatlatma iğnesi yaptım işte aşılamadan sonra bir ilaç jel vs vermediBi de sabah akşam kullanmam için progestan verdi