- Konu Sahibi Tuanatuna01
Günaydın kızlar doktorlarınız duş alma konusunda birşey dedi mi ilk günler için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana bişey demedi duş ne alaka ki zatenGünaydın kızlar doktorlarınız duş alma konusunda birşey dedi mi ilk günler için
Bana da demedi ama internette ilk gün duş almayın diye bilgiler dolanıyor şahsen bende o yüzden ilk gün sadece yattım dinlendim 2.gün yaptım banyomu.Bana bişey demedi duş ne alaka ki zaten
Olaya positif yönden bakman iyi cnm inşallah olur inşallah hamilelik belirtileridir bende artık hiç bir belirtim yok ağrı fln hiç birşey kalmadı dünden beri bilemiyorum hayırlısıKızlar test deneme bir negatif
Regl belirtileri devam fakat gelen giden bir kanama olmadı henüz. Bakalım sabaha ne olacak. İnşallah dediğiniz gibi tutunma belirtisidir. Rabbim inşallah pozitif görmeyi nasip eder hepimize. Şimdilik ruh halimde bir depresyon durumu yok. Moralim iyi nedense. İşte tamda anlatmak istediğim şey bu aslında. Bir iyi oluyorum bir çöküyorum. Hayırlısı olur inşallah.
Aminnn inşallahValla bende cok egleniyorum burda. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin. Insallah hepimizinki tutar da o sureci de boyle birbirimize destek ola ola gule şakalasa geçiririz çok çok amin ❤
Günaydın bana o konuda bişey demedi ama internetten okuduğuma bakarsan ilk iki gün duş olmamak gerekiyormuşGünaydın kızlar doktorlarınız duş alma konusunda birşey dedi mi ilk günler için
Ya ilk defa duYdum bunuda ben aldım sonuçlara göre değerlendiririz gerçeklik payınıBana da demedi ama internette ilk gün duş almayın diye bilgiler dolanıyor şahsen bende o yüzden ilk gün sadece yattım dinlendim 2.gün yaptım banyomu.
Canım kafaya çok takiyosun ya rahat ol biraz. Sürekli belirti arama adet günün belli zaten olursan olursun olmazsan zaten hamilesindir. Gerçekten çok yipratiyosun kendini. Bana doktorum ne demişti biliyomusun. En önemli faktör stres. Stres yaparsan vücudun sağlıklı olsa bile hamile kalamazsin dedi. Önce stresle basetmeyi öğrenmen lazım sen sürekli varmı ki adet oldummu ki vücut işini filan olcmen bunlar sürekli stres yaptırır sana sürekli düşüncelerde olursun. İnanın bu ay Varya kafam o kadar rahattı ki kendinizi bı meşguliyet bulun arkadaşlar bu şekilde bebislerimizi kucagimiza alamayiz. Sürekli buraya yazıyoruz dertlesiyoruz bu tabiki güzel birşey ama açıp kurani kerim filan okuyun içiniz rahatlar. Dua edin tesbih çekin. Manevi yönümüzu de yerine getirelim ki Allah tez zamanda nasip etsin yavrularimiziAğlama kısmında zirveye oynuyorum iki gündür sürekli inişli çıkışlı bir ruh halindeyim. Hatta dün görecektiniz beni, bıraksalar dün boşanır geçerdim öyle bir ruh halindeydim sürekli değişiyor ruh halim ve kendi kendime iyice delirdim sanırım diyorum
Ya eslerimizle de cektiriyoruz valla. Adamlar napsin. Boşanmak çözüm değil ki. Bizdede mesela sorun bende esimde hiçbir sıkıntı yok ama eşim Allah razı olsun o kadar yanimdako sürekli araştırır şöyle yapalım böyle yapalım destek olur bana hep. Ben başlarda çok üzülüyordum. Ben seninle çocuk yapmak için evlenmedim bu Allah'ın takdiri hiçbir zamanda olmayabilir çocuğumuz Allah'tan gelene razı olmamiz gerekir dediği gün sirkelendim ve kendime geldim. Manevi yönü de çok kuvvetlidir eşimin aynı sekilde kayınvalidem kayinpederim de öyle sagolsunlar onlar bana bu kadar destek olmasaydı belki de çoktan yıkılmıstim. Ama hepsinin manevi yönü ve Allah inancı öyle güçlü ki bana destek oluyorlarKız ben ağladığımı eşime bile göstermiyorum o kadar kuyruğu dik tutuyorum yani sen düşün kendi kendime ağlıyorum senaryolar kuruyorum boşanıyorum felan sonra bi bakıyorum her şey normal bezdim yaa kendimi çekemiyorum yeminlen
Bana havuza girme ve küvette duş alma. Ayakta normal dusunu alabilirsin dediBana bişey demedi duş ne alaka ki zaten
Valla ben gelir gelmez gusül abdesti aldım içime alet girdi neticede. Ben her alttan muayene olduğumda kendimi rahat hissedemiyorum eve gelip gusül abdesti alırım mutlakaBana da demedi ama internette ilk gün duş almayın diye bilgiler dolanıyor şahsen bende o yüzden ilk gün sadece yattım dinlendim 2.gün yaptım banyomu.
İnternetten baktım da yapılmaması gerekir bir kaç gün yazan yerler var ben şok oldumBana bişey demedi duş ne alaka ki zaten
Ama doktorum ilk 3 gün her gün sonrada gün aşırı ilişki önerdi abdest almam gerekir sonuçtaGünaydın bana o konuda bişey demedi ama internetten okuduğuma bakarsan ilk iki gün duş olmamak gerekiyormuş
Ayyyyy olacağı varsa olur zaten bu önemli bi detay değilİnternetten baktım da yapılmaması gerekir bir kaç gün yazan yerler var ben şok oldum
Aynen canım biz normalde bile eşimle ilişkiye gireceğimiz zaman mutlaka abdest alırız 1 buçuk senelik evliyim bir kere bile abdestsiz ilişkiye girmedikAma doktorum ilk 3 gün her gün sonrada gün aşırı ilişki önerdi abdest almam gerekir sonuçta
Aynen öyle ben normal hayatıma devam ediyorum doğrusuAyyyyy olacağı varsa olur zaten bu önemli bi detay değil
KatılıyorumAyyyyy olacağı varsa olur zaten bu önemli bi detay değil
Evet bende çok takılmak istemiyorum doğrusu olsun diye namazımı geçiremem daha çok dua ibadet etmek daha çok gerekli şu an bizlereAynen canım biz normalde bile eşimle ilişkiye gireceğimiz zaman mutlaka abdest alırız 1 buçuk senelik evliyim bir kere bile abdestsiz ilişkiye girmedik
Aynen canım dua etmeyip sadece beklemek saçma olur zaten. Ben her gün Meryem suresi okuyorum çocuk sahibi olmak isteyenler okuyormuş. Bize de nasip olur inşaallah. Biz maddi manevi herşeyi yerine getirmeye çalışıyoruz gerisi Rabbime kalmış. Her gün inşirah süresi de okuyun kızlar gönlünüze ferahlık veriyor emin olun. Bendeki bu sakinlik o yüzdenEvet bende çok takılmak istemiyorum doğrusu olsun diye namazımı geçiremem daha çok dua ibadet etmek daha çok gerekli şu an bizlere