- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
8 günde gittiyse iğnenin etkisi o zaman bende test alıp yapayım bari benim 10.gün oldu. Bir negatifide çubuk söylesin yüzüme yüzümede iyice rahatlayam. Yoksa delirecem şüphelerden.Benim bugün 8. Günüm şimdi ise benimde hiç belirtilerim hiç yok sabah sadece tansiyonum bıraz düştü bişeyler yedim düzeldi o kadar yani başka bir belirti yok bugün dayanamayıp idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı bakalım artık haftaya pazartesi kanda gebelik testim var..
İlaçlardan kızlar bende aynıyım herkese trip atıyorumGun yasklastikca biseyler oluyo bana ya. Bi aglamalar bi biseylertesti taktim kafaya simdi de
Seni öyle iyi anlıyorum ki inan bana hayırlısı diyip delirmezsek bu sürecide atlatıcazEvet perşembe günü test yapılacak ama reglim gelirse onada gerek kalmayacak. Valla tutmadıysa gelsin zaten beklemekten iyi bence. Acabamı acabamı diye düşünmekte hayli stresli ve günler geçmiyor.
Ben yinede umutluyum bilmiyorum kendi kendime birden gülüyorum diyorum yok yok olamaz positif çıkacak sadece benimle oyun oynuyor işte8 günde gittiyse iğnenin etkisi o zaman bende test alıp yapayım bari benim 10.gün oldu. Bir negatifide çubuk söylesin yüzüme yüzümede iyice rahatlayam. Yoksa delirecem şüphelerden.
Valla 3 tane gebelik testi aldık geldikBen yinede umutluyum bilmiyorum kendi kendime birden gülüyorum diyorum yok yok olamaz positif çıkacak sadece benimle oyun oynuyor iştekendimi avutuyorum ama bu sefer dinç durdum hayret ettim kendime ağlamadım negatif görünce belkide alışkanlıkdandır artık bilemiyorum umutluyum umutlu olmak istiyorum daha doğrusu
Senin kaç günün kaldı test yaptırmayaSeni öyle iyi anlıyorum ki inan bana hayırlısı diyip delirmezsek bu sürecide atlatıcaz
Pazartesi canım 7 gün var dahaSenin kaç günün kaldı test yaptırmaya
Biz şuncacık güne dayanamıyoruz 9 ay’ı nasıl geçirecez acabaKızlar bide siz
Pazartesi canım 7 gün var daha
Valla 3 tane gebelik testi aldık geldiksıra şimdi her canım sıkıldığında test yapmaya geldi eşim diyo ki; hani doktor sana hiç bir test uygulamadı diye sinir oluyordun ya bu testlerle idare et diye dalga geçiyor karılı kocalı zilleri taktık oynatıcaz yakında
Olduktan sonra rahat oluruz ya şimdi tuttumu tutmadımı düşüncesi yoruyo insanı yoksa neye stres yapcanBiz şuncacık güne dayanamıyoruz 9 ay’ı nasıl geçirecez acababildiğin günlerin süresi 24 saat olmaktan çıktı başka boyuta geçti resmen
Ahahanabenim eşimde bugün gelmiş bana diyor belli ettirmemeye çalışıyorum ama her gün şu soru aklımda var acaba şimdi karnında neler oluyordur diyor bizdede anormalik başladı
Kız o zamanda doğuruncaya kadar 40 takla atarız bak kesinOlduktan sonra rahat oluruz ya şimdi tuttumu tutmadımı düşüncesi yoruyo insanı yoksa neye stres yapcan
Ayy kızz allah iyiliğini versinBiz şuncacık güne dayanamıyoruz 9 ay’ı nasıl geçirecez acababildiğin günlerin süresi 24 saat olmaktan çıktı başka boyuta geçti resmen
Öyle gibi bencedeAhahanademek ki hormonlar sadece bize etki etmiyor zaten hamile felan olsam ne eşim nede ben inanmıcaz sanırım
O degilde benim esim benden beter tripler falan. Yanlislikla asilamayi ona mi yaptilar acabaÖyle gibi bencedeartık zor süreci dalgaya vurup geçiriyoruz böyleside ama daha sevkli oluyor bir yandan Sürekli üzül üzül nereye kadar varsın dalgalansın denizler hopppaaaa
HahahahaO degilde benim esim benden beter tripler falan. Yanlislikla asilamayi ona mi yaptilar acaba
İnşallah canım ya Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün artık onuda hamile kalırsak düşünürüzKız o zamanda doğuruncaya kadar 40 takla atarız bak kesininşallah hepimizin tutarda yine aynı gruptan devam ederiz
İnşallah tutunma belirtisidir ama değilse yılmak yok canım ruh hali hepimizde öyle sabaha kadar regl başlangıcıysan olursun herhalde daha önceki reglilerine göre değerlendir durumuKızlar test deneme bir negatif
Regl belirtileri devam fakat gelen giden bir kanama olmadı henüz. Bakalım sabaha ne olacak. İnşallah dediğiniz gibi tutunma belirtisidir. Rabbim inşallah pozitif görmeyi nasip eder hepimize. Şimdilik ruh halimde bir depresyon durumu yok. Moralim iyi nedense. İşte tamda anlatmak istediğim şey bu aslında. Bir iyi oluyorum bir çöküyorum. Hayırlısı olur inşallah.
Valla bende cok egleniyorum burda. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin. Insallah hepimizinki tutar da o sureci de boyle birbirimize destek ola ola gule şakalasa geçiririzHahahahasizi iyiki bulmuşum burda yaa gülme sebebimsiniz allahda sizleri güldürsün hep ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?