Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herzaman mı bu şekilde başlıyo regl yoksa ilk defa mı kahve rengi lekenme oluyo yerleşme kanamasıda olabilir çünkü rahat olman güzel bişey hayırlsı olsun

Herzaman mı bu şekilde başlıyo regl yoksa ilk defa mı kahve rengi lekenme oluyo yerleşme kanamasıda olabilir çünkü rahat olman güzel bişey hayırlsı olsun
Hayır böyle başlamıyor. Bir ıslaklık hissettim peçete ile kontrol ettim, akıntı ile birlikte böyle kahverengi kırmızı arası bi leke geldi. Senin yazını okuduktan sonra tuvalete gittim özellikle idrarımı yaptım baktım kanama yok. Yerleşme bu kadar geç olabilir mi ki? Kafamda deli sorular oluştu şimdi. Ayrıca baya regl ağrısı var. Hani şeye benzemiyor, aşılama sonrası o çektiğim sancılara benzemiyor. Normal zamanda regl olacağım gibi bir ağrı. Bakalım bir kaç saat sonra değişen bir şey olacak mı? Paylaşıcam yine gelişmeleri

Yaa benimde oyle su gibi bisey geliyor ama asiri derecede sinir bozucu. Jelle ilgili yorum dahi yapmak istemiyorum zaten

Ya ben ablamdan bildigim kadariyla o da regl agrisinin aynisi diyordu. Baya her an adet olacakmisim gibiydi ilk baslarda diyodu. Insallah yerlesme kanamasidir.

Canım inşallah yerleşme kanamasıdır olur neden olmasın geç döllenme olmuştur zaten yerleşme kanaması adet kanamasıyla aynı zamanlara geliyo diye biliyorum ben

Yaa benimde oyle su gibi bisey geliyor ama asiri derecede sinir bozucu. Jelle ilgili yorum dahi yapmak istemiyorum zaten
Aynen ya jel bende bi sıkıntı yapmadı heran adet olacakmışım gibi ama ayyy zaman geçmiyo zaman sıkıldım bi yanım diyo git al erken gebelik testi yap sonra diyorum sakinn bekle ilaç ruh halimi değiştiriyo galiba

Ayy nolur yapma dur beni gaza getirmeBugun yapicaktim zor tuttum kendimi ama persembe cuma yaparim kesin

Kızlar 45 dk oldu hala gelen giden bir şey yok ama her an devamı gelecek gibi de ağrım var. Vücut ısısı yükselirmiş hamilelerde ve kontrol ediyordum. Normal zamanda 35 olurdu vücut ısım, yumurtalama zamanları 1 derece yükselirdi. Bu süreçtede kontrol ettim 36.7 ye kadar çıkmıştı. Fakat an itibari ile 35.6 ya düşmüş. Yani kıssadan hisse tertemiz delirecem sanırım. Şu anda dibini sıyırıyorum galiba

Ya bi dur hele Allah askina. Vallahi canina eziyet bu yaptigin baska bi aciklamasi yok. Sakin olalim ve bu kanamanin gelmemesi icin hepbirlikte dua edelim. Rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu nasip etsin. Napalim yani. Du bakalim hepimizin zamani yaklasiyo. Kacimiz pozitifi gorebilecek bakcaz.

Ya canım bi sakin ol 2 gün kalmadımı zaten gününe bekle bakalım canım sakin ol

Gun yasklastikca biseyler oluyo bana ya. Bi aglamalar bi biseyler testi taktim kafaya simdi de
Ağlama kısmında zirveye oynuyorum iki gündür sürekli inişli çıkışlı bir ruh halindeyim. Hatta dün görecektiniz beni, bıraksalar dün boşanır geçerdim öyle bir ruh halindeydim sürekli değişiyor ruh halim ve kendi kendime iyice delirdim sanırım diyorum

Dun bende esime hem bagirip hem agliyirum sen benle ilgilenmiyosun beni yalniz birakiyosun diye. Ama adam sadece ise gidiyo her yalniz kaldigimda aglama krizi geliyo ama baskalarinin yaninda aglamiyorum. Yigitlige sey suremem hic

Dun bende esime hem bagirip hem agliyirum sen benle ilgilenmiyosun beni yalniz birakiyosun diye. Ama adam sadece ise gidiyo her yalniz kaldigimda aglama krizi geliyo ama baskalarinin yaninda aglamiyorum. Yigitlige sey suremem hic
Kız ben ağladığımı eşime bile göstermiyorum o kadar kuyruğu dik tutuyorum yani sen düşün kendi kendime ağlıyorum senaryolar kuruyorum boşanıyorum felan sonra bi bakıyorum her şey normal bezdim yaa kendimi çekemiyorum yeminlen

Benim bugün 8. Günüm şimdi ise benimde hiç belirtilerim hiç yok sabah sadece tansiyonum bıraz düştü bişeyler yedim düzeldi o kadar yani başka bir belirti yok bugün dayanamayıp idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı bakalım artık haftaya pazartesi kanda gebelik testim var..

Yalniz son zamanlarda en eglendigim yer burasi keske hepimiz komsu falan olsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…