- 28 Mart 2017
- 545
- 865
- 103
- 33
- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
Herzaman mı bu şekilde başlıyo regl yoksa ilk defa mı kahve rengi lekenme oluyo yerleşme kanamasıda olabilir çünkü rahat olman güzel bişey hayırlsı olsunEvet beklenen reglim sanırım geliyor çünkü akıntı ile kahverengi lekelenmem oldu. Kasıklarımda ağrı başladı. Baya düpe düz reglim gümbür gümbür geliyor. Ve psikolojik olarak rahatladım. Beklemek daha yıpratıcıydı. Sağlık olsun vardır bunda da bir hayır.
Hayır böyle başlamıyor. Bir ıslaklık hissettim peçete ile kontrol ettim, akıntı ile birlikte böyle kahverengi kırmızı arası bi leke geldi. Senin yazını okuduktan sonra tuvalete gittim özellikle idrarımı yaptım baktım kanama yok. Yerleşme bu kadar geç olabilir mi ki? Kafamda deli sorular oluştu şimdi. Ayrıca baya regl ağrısı var. Hani şeye benzemiyor, aşılama sonrası o çektiğim sancılara benzemiyor. Normal zamanda regl olacağım gibi bir ağrı. Bakalım bir kaç saat sonra değişen bir şey olacak mı? Paylaşıcam yine gelişmeleriHerzaman mı bu şekilde başlıyo regl yoksa ilk defa mı kahve rengi lekenme oluyo yerleşme kanamasıda olabilir çünkü rahat olman güzel bişey hayırlsı olsun
Yaa benimde oyle su gibi bisey geliyor ama asiri derecede sinir bozucu. Jelle ilgili yorum dahi yapmak istemiyorum zatenBenimde haftaya bugün tahlilim kaşık ağrım devam ediyo ama göğüslerde bişey yok ıslak akıntım oluyo arada bazen de kupkurubide çok açım uyanıyorum ama ilaçlardan büyük ihtimalle bu hafta test yapacaklar var bakalım inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Ya ben ablamdan bildigim kadariyla o da regl agrisinin aynisi diyordu. Baya her an adet olacakmisim gibiydi ilk baslarda diyodu. Insallah yerlesme kanamasidir.Hayır böyle başlamıyor. Bir ıslaklık hissettim peçete ile kontrol ettim, akıntı ile birlikte böyle kahverengi kırmızı arası bi leke geldi. Senin yazını okuduktan sonra tuvalete gittim özellikle idrarımı yaptım baktım kanama yok. Yerleşme bu kadar geç olabilir mi ki? Kafamda deli sorular oluştu şimdi. Ayrıca baya regl ağrısı var. Hani şeye benzemiyor, aşılama sonrası o çektiğim sancılara benzemiyor. Normal zamanda regl olacağım gibi bir ağrı. Bakalım bir kaç saat sonra değişen bir şey olacak mı? Paylaşıcam yine gelişmeleri
Canım inşallah yerleşme kanamasıdır olur neden olmasın geç döllenme olmuştur zaten yerleşme kanaması adet kanamasıyla aynı zamanlara geliyo diye biliyorum benHayır böyle başlamıyor. Bir ıslaklık hissettim peçete ile kontrol ettim, akıntı ile birlikte böyle kahverengi kırmızı arası bi leke geldi. Senin yazını okuduktan sonra tuvalete gittim özellikle idrarımı yaptım baktım kanama yok. Yerleşme bu kadar geç olabilir mi ki? Kafamda deli sorular oluştu şimdi. Ayrıca baya regl ağrısı var. Hani şeye benzemiyor, aşılama sonrası o çektiğim sancılara benzemiyor. Normal zamanda regl olacağım gibi bir ağrı. Bakalım bir kaç saat sonra değişen bir şey olacak mı? Paylaşıcam yine gelişmeleri
Aynen yaYaa benimde oyle su gibi bisey geliyor ama asiri derecede sinir bozucu. Jelle ilgili yorum dahi yapmak istemiyorum zaten
Ayy nolur yapma dur beni gaza getirmeAynen yajel bende bi sıkıntı yapmadı heran adet olacakmışım gibi ama ayyy zaman geçmiyo zaman sıkıldım bi yanım diyo git al erken gebelik testi yap sonra diyorum sakinn bekle ilaç ruh halimi değiştiriyo galiba
Kızlar eşimde şimdi bi test alalım bak diyo. Napsam bilemedim. İlla o tek çizgiyi yine mi görecem nasıl bi sistem bu yaaa. Dönüyom dolaşıyom tek çizgiye bağlıyorum olayıAyy nolur yapma dur beni gaza getirmeBugun yapicaktim zor tuttum kendimi ama persembe cuma yaparim kesin
Ya bi dur hele Allah askina. Vallahi canina eziyet bu yaptigin baska bi aciklamasi yok. Sakin olalim ve bu kanamanin gelmemesi icin hepbirlikte dua edelim. Rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu nasip etsin. Napalim yani. Du bakalim hepimizin zamani yaklasiyo. Kacimiz pozitifi gorebilecek bakcaz.Kızlar 45 dk oldu hala gelen giden bir şey yok ama her an devamı gelecek gibi de ağrım var. Vücut ısısı yükselirmiş hamilelerde ve kontrol ediyordum. Normal zamanda 35 olurdu vücut ısım, yumurtalama zamanları 1 derece yükselirdi. Bu süreçtede kontrol ettim 36.7 ye kadar çıkmıştı. Fakat an itibari ile 35.6 ya düşmüş. Yani kıssadan hisse tertemiz delirecem sanırım. Şu anda dibini sıyırıyorum galiba
Vallahi bilemedim ya. Tek cizgi cikarsa daha kotu olmaz misinKızlar eşimde şimdi bi test alalım bak diyo. Napsam bilemedim. İlla o tek çizgiyi yine mi görecem nasıl bi sistem bu yaaa. Dönüyom dolaşıyom tek çizgiye bağlıyorum olayı
Yok yok biz akıllanmayızAyy nolur yapma dur beni gaza getirmeBugun yapicaktim zor tuttum kendimi ama persembe cuma yaparim kesin
Ya canım bi sakin ol 2 gün kalmadımı zaten gününe bekle bakalım canım sakin olKızlar 45 dk oldu hala gelen giden bir şey yok ama her an devamı gelecek gibi de ağrım var. Vücut ısısı yükselirmiş hamilelerde ve kontrol ediyordum. Normal zamanda 35 olurdu vücut ısım, yumurtalama zamanları 1 derece yükselirdi. Bu süreçtede kontrol ettim 36.7 ye kadar çıkmıştı. Fakat an itibari ile 35.6 ya düşmüş. Yani kıssadan hisse tertemiz delirecem sanırım. Şu anda dibini sıyırıyorum galiba
Gun yasklastikca biseyler oluyo bana ya. Bi aglamalar bi biseylerYok yok biz akıllanmayız
Ağlama kısmında zirveye oynuyorum iki gündür sürekli inişli çıkışlı bir ruh halindeyim. Hatta dün görecektiniz beni, bıraksalar dün boşanır geçerdim öyle bir ruh halindeydimGun yasklastikca biseyler oluyo bana ya. Bi aglamalar bi biseylertesti taktim kafaya simdi de
Evet perşembe günü test yapılacak ama reglim gelirse onada gerek kalmayacak. Valla tutmadıysa gelsin zaten beklemekten iyi bence. Acabamı acabamı diye düşünmekte hayli stresli ve günler geçmiyor.Ya canım bi sakin ol 2 gün kalmadımı zaten gününe bekle bakalım canım sakin ol
Dun bende esime hem bagirip hem agliyirum sen benle ilgilenmiyosun beni yalniz birakiyosun diye. Ama adam sadece ise gidiyoAğlama kısmında zirveye oynuyorum iki gündür sürekli inişli çıkışlı bir ruh halindeyim. Hatta dün görecektiniz beni, bıraksalar dün boşanır geçerdim öyle bir ruh halindeydimsürekli değişiyor ruh halim ve kendi kendime iyice delirdim sanırım diyorum
Kız ben ağladığımı eşime bile göstermiyorum o kadar kuyruğu dik tutuyorum yani sen düşünDun bende esime hem bagirip hem agliyirum sen benle ilgilenmiyosun beni yalniz birakiyosun diye. Ama adam sadece ise gidiyoher yalniz kaldigimda aglama krizi geliyo ama baskalarinin yaninda aglamiyorum. Yigitlige sey suremem hic
Benim bugün 8. Günüm şimdi ise benimde hiç belirtilerim hiç yok sabah sadece tansiyonum bıraz düştü bişeyler yedim düzeldi o kadar yani başka bir belirti yok bugün dayanamayıp idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı bakalım artık haftaya pazartesi kanda gebelik testim var..Kizlaar yok mu hic tahlil zamani gelen sonuc alan ya. Hadi iyi haberler verin azcik. Bekleyenler de ne durumdalar. Benim 6.gunum bugun. Kasik agrilarim da baya azaldi. Neredeyse yok denecek kadar az. Goguslerimde agri var ama dayanilmaz degil. Adetim yakinmis gibi. Normalde zaten yakin ama neyse insallah olmazhaftaya bugun tahlil hayirlisiyla ✌❤
Yalniz son zamanlarda en eglendigim yer burasi keske hepimiz komsu falan olsakKız ben ağladığımı eşime bile göstermiyorum o kadar kuyruğu dik tutuyorum yani sen düşünkendi kendime ağlıyorum senaryolar kuruyorum boşanıyorum felan sonra bi bakıyorum her şey normal bezdim yaa kendimi çekemiyorum yeminlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?