Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Genetik test yaptirmis biri olarak soluyorum. 2 dusugum var de. Yoksa yapmiyorlarmis. Bana da ole dedi arkadasim. Esinle gideceksin. Ondan da kan alip, onun genlerine de bakiyolar. Ucretsiz uni de yaptirirsan ama ozelde 5bin fln
bir de ne kadar sürüyor ne yapıyorlar aç karnına mı tok karnına mı gidiyorsun? anlatır mısın biraz?

bir de ne kadar sürüyor ne yapıyorlar aç karnına mı tok karnına mı gidiyorsun? anlatır mısın biraz?
Canim, ben randevu almistim. Bir ogleden sonra, doktora anllattim durumu. Ben daha once asilamayla hamile kaldim ama 6. Ayimda erken dogum yapip kaybetmistim zaten. Bir dusuk sayiliyor bu, ama ben bi tane de 7. Haftada dusuk yaptim dedim. Cunku en az 2 dusuk istiyorlar test icin. Sonra esimden tek tup benden 2 tup kan aldilar. 2 ay sonunda sonuclar cikti ,bi sikinti yyoktu genlerde sukur.
Ama bi arkadasimin bi sey mutasyonu varmis iste, hamileigi boyunca bi igne vuruldu. Bunu ogrenmeseymis, surekli dusuk yasayacakmis.

Sayılı gün çabuk geçer diyorlardı hani bana neden geçmez oldu yahu perşembe gününe ne kaldı şunun şurasında amma geçmiyor zaman kafayı yiyeceğim. O bangır bangır bağırdığım sancılar neredeyse yok artık, sonuç negatif olacak biliyorum ama illa o testi yapıp görüp “ben biliyordum” zaten demeyi istiyorum sanırım. Gerçekten sinirlerim alt üst oldu. Eşimi görecek gözüm yok. Kimse ile görüşmek istemiyorum. Hele ki doktoruma nasıl bileniyorum anlatamam. 9 yıldır evliyim hiç bir zaman şu 12 gün gibi durmadı zaman. 9 yılımı boşa harcadığıma yanmam ama şu tedaviyle 1 ay kaybettiğime yanıyorum resmen. Ayy benim bu halim ne olacak sinirlendikçe bir de ağlıyorum. Yaa sabır yarabbim yaaa sabır. Hayırlısını nasip et yarabbim, dayanacak güç ver yarabbim.

Allah büyüktür cnm vardır bir bildiği seninde kucağını boş bırakmayacaktır ben inanıyorum inşallah olmuştur isteyen herkez için gönülden diliyorum yaşayan bilmez zaten onca kadınlar var çocuklarıyla hiç ilgilenmiyen döven sokağa atan birde bizim gibi çocuk hasreti çekenler var hayat işte heryerde herkez bi şekilde sınanıyor bizede bolca dua edip beklemek düşer benimde 5 yıl oldu cevremdekilerin herkezin çocuğu oldu sürekli sonra birde sen ne zaman yapacan vs sorular sormaları birde yokmu zaten sen üzülüyorsun bunu ne kadarda dışarı göstermezsen ama birde milletin sanki inadına yaparcasına gibi gelip sormaları yokmu işte o insanı yıpratıyor hiç aklımda olmayan bir günlerde illaha biri çıkıp bana hatırlarıyor gelde kafayı yeme.....

Onlar asla bitmeyecekler. Bıktım zaten onlardan. O yüzden kimselere söylemedim aşılama yaptırdığımı. Çocuk soranlarada yalan söylemekten bıktım. Bayram seyran düğün dernek ortamlarından nefret eder hale geldim. Gören çocuk soruyor. Herkes yatak odasına dalmaya meraklı. Allah hepimize sabır versin.

Canım sakin ol birazcık galiba aldığımız hormonlardan hepimiz duygusalız kendini dinlediğinden de kaybolmuş olabilir belirtiler hem belirtiye takılma zaten benim kuzenim hamile kalmıştı onunla konuştuk geçen gün hiçbir belirtim yoktu dedi ama hiç yani rahatlamaya çalış Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah biraz sabır

Bende o yüzden söylemedim cnm allah büyük olacak inşallah sabretmeliyiz sadece ne kadar zor olsada

Bu kadar stres yapma canım kendine aç kuranı kerim oku huzur doluyosun gerçekten ben bu ay o kadar rahatım ki. Kendime uğraşlar buluyorum Zaman geçsin diye

Ben kendime degil ama senin icin daha heyecanliyim Olmazsa da olmaz. Pes etmek yok ama ben umutluyum ya. Durumumuz ayni zaten. Neden olmasin ki. Iyi dusun iyi olsun enerjini dusurme boyle.

Kizlaar yok mu hic tahlil zamani gelen sonuc alan ya. Hadi iyi haberler verin azcik. Bekleyenler de ne durumdalar. Benim 6.gunum bugun. Kasik agrilarim da baya azaldi. Neredeyse yok denecek kadar az. Goguslerimde agri var ama dayanilmaz degil. Adetim yakinmis gibi. Normalde zaten yakin ama neyse insallah olmaz haftaya bugun tahlil hayirlisiyla ✌❤

Benimde son 3 gün canım adetime

Benimde haftaya bugün tahlilim kaşık ağrım devam ediyo ama göğüslerde bişey yok ıslak akıntım oluyo arada bazen de kupkuru bide çok açım uyanıyorum ama ilaçlardan büyük ihtimalle bu hafta test yapacaklar var bakalım inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Evet beklenen reglim sanırım geliyor çünkü akıntı ile kahverengi lekelenmem oldu. Kasıklarımda ağrı başladı. Baya düpe düz reglim gümbür gümbür geliyor. Ve psikolojik olarak rahatladım. Beklemek daha yıpratıcıydı. Sağlık olsun vardır bunda da bir hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…